M Barton

Såg Mischa Barton på ett tidningsomslag idag. (rim) Hon har ju blivit jättefin:)
Before

NU :)

Nu ska jag försöka få ordning på tvspelet. Trodde jag skulle få hjälp idag, men icket.. :(

091130

Blir sjukt less på min mongodator. Nu är hela datorn seg, ljudet är efterblivet.. Åh, jag blir ARRGGGHHH!!!!
Vet vem som kommer få styra upp detta. + Fixa tvspelet :D Nu ska jag göra mig klar, mommy kommer och hämtar mig snart. Kanske ska klippa mig snart, sumthin like dizzzz


Vad tycker ni? =D

0911natt

Det gick jättebra med mormors bizniz idag (igår), det var näjjst. Efter vi var klara där drog jag förbi lillkusinen och hämtade Super Nintendo ♥ Sen till Alexandra, hon bjöd på makaroner och köttbullar. Sen skjutsade Johan mig förbi lillkussen igen och hämtade rest-delar till tvspelet! Svängde förbi McD och köpte en paj påvägen tillbaks till Alex :D Nu är jag hemma och ska snart sova. Imorgon kommer mamsen hem, wiiie:)

GODMORGON VÄRLDEN!

Vilken härlig tid att vara vaken.. HÖHÖ! Men sov typ hela dagen igår, så det känns lite OK. Ska snart glida iväg med mormor till hennes bizniz. Försöker ta det lugnt och chilla med livet, med lite spotify och grejer. Men vad är problemet med spotify? Ljudet låter som att det är inspelat med en trasig mobil som faller i vatten lite då och då, och inspelat på nån festival + med störningar från typ radio och sånt. Alltså, ljudet är BAJS.
Blir jävligt less.Oooops, nu är mormor här. Gotta bounce...
HA EN BRA DAG BABES!!! :D

091128

Igår blev det lite partey hos Alexandra, det var ganska kul! Lite kaos som vanligt, men annars var det helgött. Skulle dokumentera hela kvällen med kameran, men det glömde jag såklart bort.. Kom hem nu för nån timme sen bara. Är skittrött och ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon och hjälpa mormor med nån marknad. Blir spännande.
PUSS

oh, vilken härlig dag!

Vilken jäkla härlig dag. Somnade ganska sent igår, och sov läänge idag så det är näjjst! Vaknade och missade en buss, vilket gjorde mig på ganska dåligt humör. Men det ordnade till sig snabbt. Jag är på strålande humör och har varit det typ hela dagen. Så jävla skön känsla. Underbart. Grattis min lilla goding Alexandra till jobbet!! Ska snart glida iväg och fira. Haha.. Har man ingen anledning att fira kan man snabbt finna en. Hade inte Alex fått jobb hade vi garanterat hittat något annat att fira. NU; bli klar och dra iväg.
Kärlek babes.


mittinatta

Fan vad skönt att göra ingenting. Tänkte sova för ett tag sedan, men det gick inte så bra.. Jag är för glad typ :)
Eller lite knas är det med yrsel och små svimnings-attacker. Undrar vad jag ska göra om det är pga vaccinet? Läste i expressen (?) vilka olika biverkningar som anmälts till Läkemedelsverket. Det var bl a yrsel, domningar och svimningstendenser. Känns lite mindre bra faktiskt. Fan om jag skulle kola av vaccinet. Jävlar vad arg jag skulle bli.. Aja, nu ska ja se gamla avsnitt av Prison break :)

time isn't wasted when you're getting wasted, baby

Fan vad sköööön dag. Försov mig först, sen hade jag mötet med soc-chefen, sen for jag med mormor och handlade och fixade lite. Sen kikade jag runt på stan en stund :) Skulle egentligen hem tidigt, men jag for till Johan och spelade tvspel & grejer :D
Så jävla soft dag. Skönt att slippa sitta vid datorn på praktiken känner jag. Ledig imorgon, då blire partey. OJA



091126

Har nyss haft ett låångt möte med chefen på sociala, rätt intressant. Fan vad mycket dom jobbar med alltså. Inte bara socialbidrag! HAHA..
Kollar resor nu. Finns sjukt billiga på sas. Kolla in där! Fram till 30onde kan man boka kalasbilliga resor. Hittade till Milano i mars för typ 400 kr. Pretty good, yup! Massa billiga till usa också. Åh, vad sugen jag blir på åka!!!!!!

091125 powerking ♥

Hittade en typ perfekt lägenhet idag i tidningen. En 3a väst på stan, bra pris, freshh ahh, rätt bra alltså. Men den lär ju hinna bli såld innan vi fått tummarna ur...... Stack från praktiken tidigt idag, svängde runt på stan ett tag. Sen har jag bara chillat hemma. Spelat tvspel och sånt. Nu; bedtime :D
Ciaoooo

MJ - the one..

and only...


pretty good actually.. ;)


Nu ska jag fortsätta jobba lite, pözz

fläshhiga grejor

Var skitseg när jag kom hem idag.. Duschade och så sen tog jag bussen. Var i stan runt 16,
snabb? EHH NEJJ
.
Träffade min lilla kompis Emil, sen for jag på trafikskolan. Känner att jag borde sätta fart och skaffa körkort nu, slöat påtok för mycket! Men nu ska jag lata, snart sova.. :)


nollnio ett 1 24

Är på praktiken.. Inte spännande alls, men slutar snart så det är naajst. Ska skynda mig hem och hoppa i duschen, sen till skolan & trafikskolan. GUD SÅ KUL, VA?! Nä, tänkte det..
Ska fortsätta med budget-blabla nu... Hejpåre

hihihohohihoho

Ramlade självklart in på tjuvtittat.. Fan vad roliga vissa är! :) Har även hunnit med att fika. Jävlar vad viktig jag känner mig.. Jag vill hem och sova. Glömde mina powerking hemma. Det sög. Men jag ska sluta dricka sånt + sluta överanvända nässpray. Kanske blir mina nyårslöften?

hihihihihiihihihiiihiihi


091123 - Viktig dag

Sitter på min mycket viktiga praktikplats och känner mig otroligt viktig. Rätt boring.. Ska nog försöka hitta nån cool sida på nätet. Fan internet är råballt. Man kan typ hitta allt. Jag ska försöka hitta nåt coolt medan jag sitter här och är viktig! :) CIAO

091122, fortfarande

Heeeey fellas! Såg twilight igår, imorse, den var bra! ;D Bättre än dom andra skitfilmerna jag sett på sistone.. Haha.. just det, "chrill är fläsh person"
Varit en chill dag idag. Latade hemma och sånt, hälsa på på Böleäng lite, sen for jag & mommy och käkade på Allstar :) Bra skiiiiiit med andra ord..
Miss you like crazy habibti...

Nu ska jag ringa Hanna el habeshkattish!!!! :)
ciao

حبيبتي

091122

Hej kära dagbok. Idag har jag gjort ingenting. Svimmade och slog knät i golvet, samt bet mig i läppen. Jävla skitdag. Laddade ner 500 days of summer, den var okej. Och eftersom att alla har sagt hur bra Twilight är bestämde jag mig nyss för att ladda ner den. Sen såg jag på imdb att den bara fått 5.9/10 och tvåan, New moon, bara fått 4.4
Tack lilla Emil, 17, för att du gjort denna fittiga dag litelite roligare.
Kul grej, kolla noga på flaggan och den roliga infon, klicka här!



091121 little miss M, all alone, missin', reminiscing

For till Alex igårkväll.. Vi chillade och drack lite vin och sånt! Sen började jag må sämst. Säkert pga vaccinet. Var yr som fan och mådde illa.. Lite influensalikt typ.. kanske. Ah, jag vet inte. Men det sög iallafall.. Kom hem vid 03 nångång.. Och idag har jag sovit ungefär hela dagen. Ingen mysdag, mest sämst. Nu ska jag sämsta med 500 days of summer. Sen sämsta mig till sömns och hoppas på att morgondagen blir bättre än denna..
http://www.youtube.com/watch?v=wcDXhy7_kjY&feature=PlayList&p=FCC88FD992317F75&index=8&playnext=2&playnext_from=PL

Lall-lall-lall..

Har nyss kommit hem från praktiken.. Har inte gjort mycket vettigt idag. Fikade på Nisses. Sen kollat efter lägenheter och sånt! :)
Blev ganska mobbad på mammas jobb.. "Hörde att du somnade igår" "Var tuppluren skön?" HAHA
Jag råkde svimma ett par gånger igår efter jag hade tagit sprutan. Nu sitter vi hemma och dricker vin och lagar mat. Min arm gör inte lika ont längre, skööönt. Kollar lite kläder också.
Hitta toksöta trosor på Lindex för 129 kr!

Fina, va?! :)
Pussssssssss

091120 vaccinerad.....

Heeeej, förlåt mina två besökare för dålig uppdatering :) Haha
Igår efter praktiken for jag hem, käkade lite, sen ringde telefonen. Det var en kompis till mamma som berättade att dom hade öppet på vårdcentralen för vaccinering. Det var ett drygt beslut att fatta.. men jag bestämde mig för att ta det jävla svinvaccinet. Jag lever och går inte baklänges, än så länge iallafall! Det känns rätt skönt :) Nu ska jag göra mig iordning lite och fara till praktiken. Pözz

091118

Slutade tidigt från praktiken idag.. Skönt, yup! For till skolan och gjorde ingen som helst nytta.
Sen hamnade jag på böleäng och såg film, Inglorious bastards. Hade värsta förväntningarna men den var inte alls så bra.. Nu ska jag snart hoppa i duschen och sedan sussa.


091117

17 november 1995 drabbades södra sverige av en så kraftig snöstorm att flera skolor och arbetsplatser tvingades vara stängda. Kolla nu, ingen snö alls typ! :D Gött. Jag ligger hemma i sängen. Skittrött, ont i halsen osv. Orkar inte bli sjuk igen, it kinda suxxx.. Har nästan bestämt mig för att vaccinera mig mot den nya influensan. Inte riktigt, men nästan. Nu ska jag försöka få lite ordning här...

091116

Började min praktik hos mommy idag. Det var inte jättespännande :P
Men det spelar inte så stor roll, kommer inte vara där alla dagar. God, skulle dö. 15 dagar isf. Aldrig :D
Nu tänker jag göra ingenting ett tag :) herråå

091115 Jag är lat

Har inte så mycket att säga. Helgen har varit intressant, minst sagt! Vaknade på Alex soffa 08:10 imorse. Det var mysigt. Kevin kom och kramades.. Hade dock hellre sovit vidare. Ligger hemma, död, i min säng nu. Ska snart iväg till Linda och käka.. Ciaoooo

nightmarezzzz


Har drömt skitgrejer som fan inatt.. Kanske för att det är fredag 13? Har drömt att jag hade svinkoppor hela ansiktet. Kussen pratade om svinkoppor igår.. Sen var ute i skogen med mormor (tror jag) sen blev jag rånad och grejer. Minns inte allt. Men jag frågade snällt om jag fick behålla ett par örhängen och det fick jag. HAHA..
Sen drömde jag att jag och Hanna var på en båt och det var värsta stormen. Så vi skulle typ sjunka! Skitläskigt. Sen kom min pappa (från ingenstans) och skulle rädda oss, men han blev sjuk :(
(Klicka på bilden, på egen risk) Hade detta hela fejjan

HJÄLP

Jag är en hemsk bloggare som ljuger. Fyfan. Blev inget videoinlägg idag, he kanske köm imöra ;) hihi
Nu ska jag se slutet på So you think you can dance. Laterzzzzz :)

091111

Imorgon måste jag göra ett coolt videoinlägg. Stay tuned!

091110

Börjar känna mig bättre nu, kanske t o m blir skola imorgon. Kanske.. :)
Har varit en luugn dag. Sett Zombieland o chillat bara. Filmen var sådär. Lite underhållande, hihohohihihi:)
Nu ska jag snart höpp i säng. Natti


no matter how fast u're runnin', the pain will always run faster

Har legat i sängen typ hela dagen.. Sett The curious life of Benjamin Button, satan så dålig film. Helt allvarligt.. Hade hopp om att slutet skulle vara megabra och lyfta filmen.. Men icket. 8.1/10 på imdb. Den får 3 av mig. Max. Nu ska jag grina lite för mig själv o hoppas att jag blir frisk snart. Hela kroppen värker :(

091109

Somnade typ halv nio igår och har nyss vaknat. Eller ahh, jag vaknade vid ett och var vaken till typ fyra men..
Annars var det nice. Vaknade nyss av att Emil o Anna ringde. Ska prata färdigt med dom sen fortsätta sova tror jag :) Eller kanske se nån film. tips? jatack

It's a kodak moment, let me go and get my camera

Igårkväll stack jag till Alex och Daniel. Tottis skjutsade mig i hans hemska bil! ;P Den lät som fan.. huvva!
Blev en rätt hård kväll.. men det var trevligt. Vi lyssnade på massa gammlåtar o pratade skit. Hur kul som helst:D
Mår bajs nu, ska sova snart och hoppas på att jag mår bättre imorgon.
Ciao

Single girl swag

Heeey fellas.. Vaknade 20 min innan jag skulle börja imorse. INTE KUL, men det gick bra.
Ska skynda mig och fixa mina grejer sen dra till bölis. Blir nog fylla ikväll. Sweeet, det var ju länge sedan? höhöhöö
Puss på alla pattar :S

091106

Gick till mormor och käkade ikv, träffade några släktingar och sånt.. Kom hem för ett tag sen bara. Är helt slut, mår lite bajs. Livet suger liiiiite just nu. Ska ta en dusch och försöka somna tidigt.. Men det kan bli en utmaning, mommy har fest här hemma.... yey!
Men imorgon blir det nya tag. Ska vara frisk, pigg & glad! Förhoppningsvis..


SUSHImcUSCHI

Försov mig idag, som typ alla andra dagar. Men det är rätt chill.. Storebror skjutsade mig så jag slapp jaga bussen osv.. Efter skolan följde jag Emil till Sushi Bar.. Jag hade aldrig ätit sushi, så jag passade på att prova nu. Det såg riktigt gött ut, så jag tryckte in en halv bit ris/lax i käften. Och satan så dåligt! Helt allvarligt.. Kunde inte svälja ner det. Försökte med en lite mindre bit, men icket. Provade en sjögräsrullegrej också, den var lite bättre.. Inte så mycket men :P Ikväll vet jag inte vad det blir. Börjar känna mig lite sjuk, åsså jobbar jag imorgon.. Får se hur det blir med det..

Man lär aldrig förgäves, inte ens strunt

Det blev inga skämt.. Sämst, I know. Är trött som fan och har ont i huvet och halsen, inte bra. Har tagit en tablett + druckit vaniljte, och det börjar kännas lite bättre.. Så det är GOOD. Nu ska jag se lite OTH, och sen sova tror jag.. om inget annat spännande dyker upp! :)
pznluv

Bra plan, smart plan, helikopter?

Emil kollar på när jag äter pringles, dricker powerking och ser på MTV. Måste vara kul, jag är ju superunderhållande! :)
Försöker komma på några feta skämt.. Postar dem senare!

Bra skit, va? :D

pluggamcbugga

Igår, eller ah, inatt såg jag första snön. För denna vinter alltsooo :D Pretty cool, YUP!
Får lite ångest när vintern är på väg, men det kan ju bli mysigt :)
Har inget att säga egentligen. Jag och Emil sitter och pluggar lite. Eller satt.. han dumpade mig nyss för en cigarett :( Kände att jag var tvungen leta upp en passande bild då:D

Nu; tillbaka till pluggandet, pözz!


ett fel man inte kan laga

Hey babes.. Idag var första skoldagen sen förra onsdan. Ganska tråkigt. Men det var varit mysigt att träffa alla mysiga männsikor. Mysigt är mysigt ord :D
Har vaknat hela natten, vet inte varför riktigt. Kanske för att jag var helt nykter. Haha :)
Ska se olika töntiga serier nu! Pusssss

S G Moss

Vad hände.. Hade tänkt lägga mig jättetidigt.. och det gjorde jag ju iofs. Däckade och sov till 22-22.30 kanske.. Sen vaknade jag och hoppade i duschen osv.. Nu är jag megatrött men sitter här och lallar ändå! Men nu jävlar, sömn :D



home sweet home

Sha godingar.. jag har inte orkat uppdatera något, eller jag har typ inte hunnit. Vi har vaknat sent och stressat iväg på olika ställen. Och sedan har vi kommit hem typ runt sex varje natt morgon. Men det har varit KOOLT!
Nu är jag hemma i Umeyo, ganska skönt. Ska ta en dusch och lägga mig snart. Är toksliten. PUSS

RSS 2.0