Must don't know me

Somnade om efter mitt förra inlägg. Vaknade runt tre-halv fyra. Var på Ica nyss och handlade lite käk. Vi ska göra egen (mjölkfri) pizza imorgon! Hittade nån soja-ost. Så det blir spännande ;)
En av tröjorna jag köpte härom dagen. Från The store!

Fyndade en tröja på Carlings för ett tag sen också, 50 :- YUP!



Balenciaga spring 2010 ready-to-wear

God morgon! Somnade skitsent igår imorse. Typ 4-halv 5. Men nu känner jag mig rätt utvilad!
Här har ni some hardcore shiittt

Andra bilden.. ouff!
Nu ska jag väcka Johan, tycker han har sovit färdigt.. haha

Vagabond

Myst och sett film, From paris with love, med John Travolta som badguy. Passade honom bra. Filmen var rätt underhållande. Helt överdriven, men underhållande!

Sneaky Steve goes huuuuusssle like a maddafakkk

yo's hoes!
Haft en kalasbra dag på stan med min kalasfina (kalasblåsta) pojkvän :) Han blev huzzlad på 400 kr på 59an. Han köpte ett par (kalassnygga) skor där för 800, jag såg dom nyss på junkyard för halva priset. iihhiihi, we bettah hussla dom jävlarna right back!
Ska kasta upp bilder på mina fynd imorgon.

För mycket text, för lite bilder. Dislike

yoho! Fick tag på handledaren tillslut. Var på praktiken nån timme bara. Sedan drog jag ner på stan och shoppade lite! En tröja från h&m, en grön hummel-tröja och lite smycken o sånt småtjaffs! :) Kan lägga upp bilder imorgon. Internet går så jäkla trögt. Fortfarande. Men det ska tydligen vara felanmält, så snart så!

Ikväll äre myspys hos Johan, vi är hundvakt till hans pappas vovve! Morisette, feeeet söt liten tjej!

Första rubriken på F?

Försöker få tag på min handledare på praktiken för att se hur jag ska göra idag. Men han verkar inte vilja prata. Synd. Ännu en sovmorgon för mig. Huuhu, närå. Ska ringa igen! Vad ska alla göra ikväll?
Tror jag ska hitta på nåt med my love :) Om ingen annan kommer med bättre förslag, buh I seriously doubt dat! ;)


Jag är din så länge du vill

Åh, vilken otroligt dryg dag! Städat, duschat + ätit en jävla massa chips.. Det är vad jag har gjort. Men nu är Johan hemma, vilket gör allt lite roligare. Fast han sitter ba vid dator. Så jag passar på att göra detsamma. Vad händer ihelgen läsare?

Karma

Lämnade in telefonen igår, kan ta upp till tre veckor innan jag får tillbaka den.. Har lånat en av Johan så länge, en Nokia utan femma! eller utan j,k och l..
Stannat hemma från praktiken idag med. Mår dåligt, på riktigt.. :(


BLööö. Måste dit imorgon iallafall!


En mix av mina två favoriter!

Kan knappast bli bättre :D

Nu ska jag skynda mig till bussen. Sen dra till mediamarkt och lämna in min lur!

Dom säger att lyckan inte kommer med pengrarna, men fan.. lyckan är pengarna

Lyckan är pengar, pengar är lyckan. Don't even try to deny it. Okej, det finns andra som kan göra dig lycklig. Men kom inte och säg att pengar inte är lycka, för god damn it is..!

När jag blir stor ska jag bli..

Så sjukt less på att plugga, tänka på plugg, ha pluggat.. Blö! Men nu är det inte länge kvar så är det färdigstuderat! På ett tag iallafall. Har funderat på vad jag ska göra efter studenten. Förmodligen jobba ett tag och sen fortsätta läsa. Just nu tänker jag socionom. Men har ändrat mig hit & dit tusen gånger, så jag hinner nog komma på minst 5 nya yrken innan studenten! :D

Stripes

1. Topshop.com £30
2. Lindex 299 kr
3. Nelly.com 399 kr
4. Puma, 699 kr
5. Modcloth.com $34.99

Millencolin


Looking back at the days when we were friends
together as one we followed all the trends but
now a friend is less worth than a neggy trend

100223


“During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams” -Tupac Shakur, 1997


Emodusch

Min fina Johan är så underbar! Jag skulle fylla på mobilen över internet, skulle bara fixa en grej före. När jag kommer tillbaka har han redan gjort det, sweeet, huh? :) Är less på skitinternet som är här. Känner mig helt handikappad.. Men snart borde det vara igång..
Sitter just nu i badrummet och kollar på Johan när han sitter på golvet och duschar.. Emo, I know.


Just play along

Boman är en typ som kan massa datagrejs. Han ordnade så att vi kunde spela alla nintendospel på xboxet. Musse Pigg, Donkey Kong, Mario, Pac man.. Allt! :) Sen bjöd min älskling på bio. Vi såg Avatar 3D, fakkk vad häftig den var! Till en början satt jag mest och ryckte, blev skrämd av varenda 3d-effekt typ. Men sen gick det rätt bra, hehe.


Brukar inte gilla bio alls, men det var riktigt nääääjz

blöö kalljävel

Vad som sker ikväll är vi lite oeniga om. Något med Alex och Boman iallafall. Tror att jag och Alex är rätt inne på tv-spel och grabbarna på bio. Får se helt enkelt :) Snart glider Alex till Thailand, och här äre jävla 25- typ.

.....KUL?! NÄÄHHH, här sitter jag och fryser jävel. Skitunge. Lämnar mig på min födelsedag gör hon också (igen).
Jag vill såklart att hon ska få dåligt samvete och köpa mig något fint! ;)


Blod är inte tjockare än vatten, that I know for sure

yoooo.. Hoppas ni alla haft en bra helg. Min har varit lite tung med begravning o så. Fast den var hemskt fin med sång och sådant. Nu sitter jag hos johan och han är och jobbar. Ska på nåt sätt försöka förflytta my broke ass till Mariehem. Har lite catching up to do!

Ganska snygg, va? ;) hahahahha... Detta blir en eyecandy, rakt av!

100220

Beyonce är så jäkla het! Vem är lady gaga liksom. Vill bara tillägga att video phone är rätt kass.
Och då var jag nöjd. Ha en trevlig dag fine readers, crazy haters, wonderful lovers, bad gangsters, cool nerds. AHH whaaaevvaahh Pejjjzzz

Elak ägglossning

Idag äre fredagsmys, vilket jävla ord. Överallt är det. Omöjligt att komma undan.
Har så jäkla ont i magen. Blir tokig. Tur jag har världens finaste Johan som gör det hela lite mindre painful. I love you darling!
Ska försöka sova snart, ska upp tidigt och på begravning imorgon. Igen.
Hoppas ni partypinglor får en trevlig kväll!

This is me kickin' butt!

Så jäkla kul ;D På praktiken idag sa dom att jag var den bästa praktikanten dom haft, och att jag nånsin behövde referenser, så är dom DOWN. Yay! Nu ska jag slö-se nån film och sen sova :)


Snoop Dogg ft The Dream - Gangsta luv


"Smörpaketet Johan själv"

Börjar praktiken vid 14-15 tiden idag. YAY, tänkte jag.. Sovmorgon liksom. Men näru, Johan hade ställt alarm 01:30.. Sedan vaknade han vid 6 och skulle upp och köra bilen (som förstås inte startade). Blev ett jäkla ståhej och har varit det tills nu, då han fick igång biljäveln och for iväg. Okej, LITE synd om honom också. Men mest mig, såklart ;) Huhuh!
NU;

 

=


Blommigt!

1. Halens/Halens.se, 199 kr
2. HM.com, 199 kr
3. Nelly.com, 2095 kr
4. Nelly.com, 899 kr
5. Nelly.com, 299 kr
6. Lindex.com, 39,50 kr
7. Lindex.com, 99 kr
8. Asos/Asos.com, 165 kr
9. Lindex/Lindex.se, 299 kr

Spring campaign, Vero Moda

ME LAJK :) Brukar inte gilla Vero Moda.. Men den här skiten ser ju riktigt bra ut!
Speaking of shit.. Idag på bussen såg jag en kille på andra sidan vägen (i en busskur).. Stackars hade virat halsduken runt huvet & ansiktet, dragit ner byxorna och satt.. Eller ja, stod där och klämde bajs.

Ett paket fullt med hjärtan från någon som håller dig kär!

Happy valtine's :) Jag har världens finaste pojkvän! Vi hade kommit överens om att inte ge varandra nåt idag. Men imorse smet han iväg en stund och kom hem med rosor och smultronhjärtan!


I'm gon' work harder

Sitter och förfestar / väntar på mat hos Alex. Våra fina pöjkar lagar mat och vi taggar till P3 Street! Kanske utgång ikväll.. får se helt enkelt. Vad ska ni göra babes?


Gwenan

Gwenan har positivt överraskat min pojkvän (och resten av världen) med den nya kollektionen:)


100212

Godmorgon! Jag ska snart kliva upp från sängen och get dressed for a funeral. Syrrans svärfars. Nästa vecka blir det också begravning. En nära vän till pappa gick bort i veckan. Så jäkla tragiskt. Men det är livets gång och finns inget att göra åt saken. Johan, älskling.. Tack för att du står ut med mitt bajshumör.

De döda är inte borta, de har bara gått ett stycke i förväg...


Is it wrong to sleep with your dad after your mom dies

Nu funkar internet litegrann hos Johan :) Tur, för vi hann bara komma in så ringde hans telefon och han fick fara iväg och jobba. Bra, va? Inte direkt så han jobbar tillräckligt, höhö.. Tittar runt på olika sidor, i hopp om att hitta något som får mig att vika mig dubbel av skratt. Som förrätt, detta;

Sugen på att bli modell? "It's my time"

Om du är sugen på att bli modell kan du skicka in en ansökan till Benetton. Dom söker nämligen 20 nya modeller för kommande höst & vinters kampanj.  Ansök genom att ladda upp minst en film, och minst en närbild och en helkroppsbild på www.benetton.com/casting.

Vill du inte bli modell kan du ändå rösta på vem du tycker ska vinna. Utav det 100 mest populära väljer en jury ut de 20 vinnarna.


100210

Hoppa in här och klicka hem saker designade för barnens rättigheter!
Haft lite strul med internet, därav den kassa uppdateringen. Har börjat praktiken på hotell Björken och det går riktigt fint. Nu ska jag och min goding sova. Imorgon är en ny dag! :)
Imorgon läggs fler valentinespresent-tips upp! ;D

100207

Imorgon börjar jag min praktik på ett hotell här i U-town, ska sova nu så jag är hyffsat utvilad imöra. GONATT :)

Michael Kors


Kanske hett på valentines?! :))

Pain

Loppisar är för spännande. Folk är knäppa. Att dom köper all skit som finns där. Haha
Mormor hade ett bord på Umåker idag, hennes fina barnbarn var såklart där och "hjälpte" henne :) Satt mest på rumpan och gjorde inget. Detta är ungefär vad jag tycker loppis är;
Haft så jävla ont i magen. Men det börjar bli bättre nu. Kommer den där smärtan tillbaka blir det akuten. Det är hemskt. Gör så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. DISLIKE!
Ska snart börja samla ihop mitt skrot och sälja. Det gick bra för mormor faktiskt. Jag vill oxå få caash!

Look back

Jag spöade Johan i biljard igår. Två gånger. Det betyder att det är han som tar disken idag!
Haha.. Nöjd? Oja.
Efter biljarden drog vi förbi Lottas och hälsade på Johans mamma. En kort stund bara. Sen for vi hem o såg film:D

Solen skiner ute och jag är glaaad :)

100206

Yo yo yo, mysig kväll hos mamsen med käk och sådant. Rätt bakisfrån gårdagen. Men det börjar ordna upp sig nu, finally! Snart glider jag & Johan in till stan. Hade tänkt spöa honom i biljard ikväll :)

Måste se Coco before Chanel..

Ya digg..


4. Silverrandig paljettklänning från Monsoon/monsoon.co.uk, 2200 kr.
9. Enaxald klänning från Topshop/Topshop.com, 715 kr.
15. Draperad klänning från Topshop/Topshop.com, 420 kr.
20. Lila klänning från Modcloth/Modcloth.com, 700 kr.
37. Röd, axelbandslös klänning från Asos/Asos.com, 715 kr.
21. Svart fodralklänning från H&M/Hm.com, 299 kr.
29. Svartvit klänning från Asos/Asos.com
34. Paljettklänning från Ellos/Ellos.se, 299 kr.
44. Volangklänning från Modcloth/Modcloth.com, 460 kr.
52. Enaxald, svart klänning från H&M/Hm.com, 699 kr.
54. Blå fodralklänning från H&M/Hm.com, 299 kr.
55. Axelbandslös klänning från Topshop/Topshop.com, 429 kr.
77. Guldklänning från Nelly/Nelly.se, 549 kr.

glamour.se

Äntligen helg!

Heeeej! Äntligen helg :) Ska glida iväg och möta Johan på Mia's, sen ska jag slänga upp ett inlägg med massa heta klänningar. Hörs på ett tag

Precious

Igår såg vi Precious hos Alex och Daniel. Den var bra, men jävligt hemsk.
En sån film som gör att man uppskattar sin egna vardag så jävla mycket mer..

@ school, and I was right on time

Daybreakers.. Vad ska jag säga.. jag är skittöntig. Vågade inte se hela. Istället la jag mig med ryggen mot skärmen och sov :) Funkade fint för mig!


Edit my ass

Jag skiter fullständigt i Paradise Hotel-finalen. The only positive är att skiten är över. Helvete vad vidrig skit. Istället ska jag se Daybreakers med Johan, och sedan sussa.
Old Mario-classics. Luv 'em! Like, how couldnt you?
Let me love you

Music for love

Cheryl Cole at Q

Cheryl Cole har varit på omslaget av Q Magazine. Passar hon där? Enligt mig, nej. Vafan.. Det är för Madonna, Green day, Coldplay, The killers, Michael Jackson osv. Vem är hon? HAHA :D


4/5 toasterzz

Såg Sherlocks Holmes härom dagen. Man har inte tänkt sig den godingen i fight-ringen.. Underhållande!


100201

När solen har lyst nästan hela dagen och jag vaknat upp med min älskling, och gläds över hur fantastiskt fina vänner jag har, spelar det ingen roll att ett prov gått åt helvete. I'm happy

Bio är äckligt

Städningen igår var inte rolig. Fem jävla timmar. Men det är ju pengar iallafall. Funderar på bio ikväll. Jag vill se Avatar 3D, men den är så jävla lång. Bio är äckligt. Jobbiga människor som skrattar vid fel tillfällen. Hostar rakt ut, spott flyger.. Nä, bio är inte för mig. Jag gillar att ligga hemma i soffan i min älsklings armar och en skål med mums! :)

RSS 2.0