(Ännu) En räddare i nöden

Det är inte bara Petters nya album som heter En Räddare I Nöden, utan även Petters nya egna kondom! Det är konstnären Samuel Fast som designat kondomen. Det är även han som gjort omslaget till nya albumet. Det släpps 7 april!

Kondomen ges inte ut i kommersiellt syfte utan kommer att delas ut gratis av RFSU på ut på flera av sommarens musikfestivaler samt i samband med Petters turné.

One step closer

Åh vad jag vill ha sommaaar! Nästa söndag åker jag mot lite mer värme. Jag ska nämligen till Paris då :) Åker med skolan, men jag tror att det kan bli ganska bra ändå. Började tänka på det igår.. Vi var och hälsade på Johans mamma, hon hade nyss kommit från utlandet och Alex likaså.
Turkiet m Alex 08


Välkommen hem Alex!

Hejjeee! Idag fyller storebror år, så ska snart dit och fira :)
Just nu sitter jag hos nyhemkomna Alexandra, hon är superbrun! Inte jag :( 3 veckor i Thailand, pretty jealous..
Nu kom precis Johan hit och vi ska glida iväg, hejhej!

browniee

Rihanna på Kid's Choice Awards

Många blev chockade då Rihanna blev utvald att sjunga bl a rude boy inför fjortis-publiken på årets Nickelodeon´s 2010 Kid´s Choice Awards i Los Angeles. Låten är ju rätt.. sexuellt laddad, så det var nog inte bästa valet. Rihanna insåg detta och ändrade låten lite. Istället för "Is you big enough" blev det "Is my love enough", det enda smarta på hela uppträdandet. Jag gillar Rihanna, don't get me wrong.. men live är hon fan i klass med Ring ring-Anna


Fångarna på fortet tillbaka i höst

Gunde Svan och Agneta Sjödin är klara för att leda en ny omgång av Fångarna på fortet, redan i höst! Vila kändisar som ska delta i programmet är fortfarande oklart. Men fan vad kul! Minns när jag och brorsan var små, vi satt som klistrade vid tvn när det var Fångarna på fortet :))
Vad är det som går och går, men aldrig kommer fram? hehe..

100328

Nu är det sommartid, yay! Betyder att vi närmar oss. Sakta men säkert! (trots att vädret SUGER..) Idag har jag inget inplanerat.. Nån som kan komma med nån smart söndags-aktivitet? Soff- & tvdag? Förr var söndagar värsta slappdagen, nu för tiden får jag oftast nåt vettigt gjort. I like it.

Bilder ska tydligen inte gå att lägga upp heller. Snart dumpar jag blogg.se :)

100327 (detta skulle kommit igår, dum-blogg.se)

Igår var vi på Plaza och käkade middag med Johans farmor och farfar, dom är så söta! Sen for vi hem och såg Shutter Island, den med Dicaprio. Skum film.. Men den var bra! Jag och Johan hade dock helt olika tolkiningar på slutet. Det var ju lite spännande! Har ni sett den, isåfall hur tolkade ni det?

Vi lunchade hos johans farmor och farfar idag, och nu ska vi iväg till syrran på middag. Trevlig kväll!


Health Matters: Weight and Wellness in the World of Fashion

Den 22 mars samlades kända ansikten från fashionvärlden för att diskutera hur man ska motverka industrins ätstörningar. Designern Michael Kors lovade att aldrig anlita en modell yngre än 16 år. Han menar att det har blivit för vanligt med unga modeller och att industrin måste ge dessa unga människor en chans att växa upp. Tumme upp där! Han skulle aldrig heller boka in en modell med några tecken på anorexi.
Anna Wintour, chefredaktör för Vogue magazine och supermodellen Natalia Vodianovas var också där.
Natalia Vodianovas

Anna Wintour



H&M släpper ännu en Fashion against aids-kollektion

Tidigare har olika kändisar som Rihanna, Robyn, Timbaland, Tokio Hotel designat under fashion against aids, men nu gör h&m det på egen hand. Kollektionen släpps i maj och hela 25% av intäkterna kommer att sänkas till HIV-organisationer.
Här är en del av den festival-inspirerade kollektionen


Ny video från Kid Cudi



Ikväll ska vi käka middag med Johans farmor och farfar, sen vet jag inte vad som händer :)
Umeå Open drog igång här i stan igår, ikväll står bl a Mohammed Ali på scen. Tror dock att det blir en hemmakväll för mig och min tomma plånbok! :)

Musse Pigg på Adidas Originals

Den 1a april släpper Adidas Originals den härliga JS Mickey Hi-skon.
I Stockholm kommer den att finnas på bl a SNS!

Socionom, here I come?

De som läser första terminen socionom hade en föreläsning idag, social kategorisering. Jag blev inbjuden för att se om det kan intressera mig. Och, ja. Riktigt intressant. Dom bjöd dessutom in mig på massa andra föreläsningar.


kommer med något intressant senare ;)


Asher Roth bjuder på musik, gratis!

Ja, ni läste rätt. Musik man på riktigt inte behöver betala för. Asher Roths (I love collage-snubben) nya mixtape Seared Foie Gras finns att ladda ner gratis här.
18 spår med gästframträdanden av bl a Talib Kweli och Ryan Leslie samt produktioner från J Dilla, The Neptunes & Just Blaze m fl!

Tack Kingsize fören smarriga nyheten!


Ett bra flöde i kroppen är de bästa för hyn

Tack Glamour för fetingtipsen! Min hy är skit och nu har glamour talat om hur detta ska förändras. haha!
Fibrer får fram glowen, det är dessutom king för magen. Gröna blad ger dig allt i ett, antioxidanter, A-, C-, K-vitamin, fibrer, klorofyll och enzymer. Undvik saker med långsam nedbrytning, istället för en fet köttbit, ät fisk!
Johan do not approve of this stupid message.

The jokes on me

God, was I right. Skämten fortsätter. När jag skulle fara från skolan sprang jag till bussen, missade den såklart. Med ca 20 meter. Började gå mot nästa buss för att slippa stå & vänta så länge. 2 sekunder från hållplatsen åker bussen förbi mig. Gick tillbaka till vasaplan och hoppade på.. Somnade, fick stå i Röbäck och vänta på att bussen skulle vända osv.



Lurad!

Tidiga mornar är inte det bästa jag vet. Fasen så surt att vakna supertidigt och fara till skolan, för att få reda på att jag inte läser den enda kursen som är på måndagar. Nytt block, nytt jävla block!
Men ännu är det inte april, så gissar att fler jävla skämt väntar..

Ah, tja påre öga! Nä, ögon:)


That Rihanna reign just won’t let up

Kan kolla på Rihannas Hard-video miljoner gånger utan att bli less! Hon är så jäkla tuff i den! Stilen.

Letade sedan fram några riktigt snygga militär/army jackor!

1. Bikbok, 499 kr
2. B young, 695 kr
3. French Connection, 1210 kr
4. Pepe Jeans, 1899 kr
5. Topshop, 760 kr

Celebrate Originality

fresh fresh n' fresh

Vad härligt att få skymta dessa fiiinkläa på morgonkvisten.. eller ja, klockan är ju faktiskt elva. Men jag har inte varit vaken så länge!

It’s that hustler musik

Clockwork har lagt Lil Waynes acapella till "Hustler Musik" från The Carter II över introt till tv-serien The Office. Så jävla sweet! Jag och Johan kollade på The office idag, jag är verkligen inte största fanet, MEN påpekade den trallvänliga melodin. I like it. Med Wayne, love it!


My loneliness is killing me

Lugn hemmakväll, all by myself.. Sitter just nu och är livrädd för att det hela tiden låter som att någon är i trappen. Bara jag och Leja hemma, och vi är båda i mitt rum. Spännande! Ingen Gevalia, men får oväntat besök iallafall?

Jag klär i hatt, inte sant!? ;)


Ciara makes Adidas even hotter


Atlanta-tjejen Ciara modellar i en adidas "Select Dance Sweater". Tröjan är en gigantisk adidaslogga! Tröjan finns i utvalda butiker, bl a här

“Things that sound cool when said by Snoop Dogg”

HEHE

Snoop släpper nya plattan More Malice 23 mars, samtidigt släpps kortfilmen Malice n wonderland där Snoop själv spelar Malice. Stjärnor som Jamie Foxx, Xzibit & Soulja Boy dyker också upp på rollistan! :)
Minitrailer

Nu ska jag packa ihop lite grejer och sticka till mamsen!

Amy Winehouse gästdesignar för Fred Perry

Ni vet sångerskan Amy Winehouse? Hon gör nu en egen kollektion för Fred Perry!  17 plagg och accessoarer influerade av Amys personliga stil, men fortfarande "trogen Fred Perrys estetik och arv." Svart och rosa är de dominerande färgerna, kollektionen lanseras i november!


Zlatan för Nike

Zlatan modellar för Nike's nya fräscha träningsjackor! Kommer gå på runt 700 kr och finns på SNS

 


Nas & Damain Marley till Hultsfred!

Nas från hiphopvärlden och reggae-Damain Marley står tillsammans på svensk scen i sommar. För fem år sedan gjorde dom Road to zion, nu har dom gjort ett helt album, Distant Relatives.

Road to zion



Säger bara, damn jag vill dit! Melissa Horn, Everlast, Hoffmaestro & Chraa, Veronica Maggio and more

 


Inte som en bibelsaga, men det var något som sken upp

Superkul, ett till MVG! Dom är inte många, men det är fan så roligt när dom dyker upp! Ångrar att jag inte anmälde mig till Högskoleprovet, får bli nästa gång..



Dr Dre, HP-hoe

God morgon godingar! Trött som fasen är jag. Blev rätt sent igår.. Jag och Johan hade lite att prata om & så. Vaknade för ett tag sedan och kan inte somna om. SUCK..
Dr Dre gör ny reklam för HP, lets do amazing

Hiihihihi

Bajshelg

Ledsen för dålig uppdatering babes :) Har haft megaont i magen och varit på akuten hela kvällen. Vad var felet? Hm.. vet inte. Jag hade en sjuk värk, utan uppehåll typ. Trodde jag skulle bli galen. Sen kissade jag... Och efter 2 min så var det helt borta. Njursten trodde dom, jag bryr mig egentligen inte är bara jävligt glad att det är över! :D
Tack mami och johan för att ni stått ut med mig hele daaaoon! :)

Fynda på fetrea


Bianco
Ur&Penn
Accent
Bianco

Allt detta är fyndat på fetrea! :) Försökte hitta nån bok idag på Icas bokrea, men hittade ingen jag fastade för. Läser aldrig, men nu hade jag tänkt börja med det faktiskt! :)

Tack alla nära & kära!

Hade inte tid att uppdatera, hade gäster här hela dagen och efter det blev det utgång med brudarna!

Happy B-day, ME!

Mysigt att fylla år, få träffa nära o kära, FIKA! Haha, och nu kan jag dokumentera allt med min nya kamera som jag fick av my babyluv! Så ni kan vara säkra på att det kommer komma upp mer bilder från och med nu.
Första bilderna, HEHE VARNING!!

Senaste fynden kommer upp efter min efterlängtade dusch, jag luktar tydligen ..NYVAKET!

Verkligheten är så mycket bättre än drömmarna

Jag och Anna lallade runt på stan en stund idag, jag hittade en väska för 149:- (johan, jag ljög bara lite)
Sen firade jag och Johan min födelsedag nu istället för imorgon eftersom han jobbar hela dagen och sen har jour.
Vi käkade mysmiddag hos honom, och jag fick öppna ett rött paket men något fantastiskt blått! Sen spelade vi biljard en stund. Nu sitter vi hemma och bara tare lugnt!

Blått är FLOTT, tack älskling!
Ska ladda upp batteriet och visa er mina nyaste fynd ;)

Vilken skön morgon!

Vaknade av en superkonstig dröm. 5 min senare ringde min lillkusse Anna, det var inte igår! Solen skiner och det är nästan 7 grader ute! Vi ska dra en sväng på stan, sen ska jag o älskling hitta på något :)
Fyller år imorgon, ni som känner er välkomna på fika, ÄR välkomna på fika! ;D

Nu ska jag hoookka upp nyllet, ser inte riktigt klok ut ;)

All angels and demons, den sista kollektionen


Alexander McQueen
Imorgon är det en månad sen han dog. Tragiskt.

100 dagar kvar!!!

Tjääännna! 100 dagar kvar till studenten, vilken härlig känsla det kommer bli. Förhoppningsvis! :)
Det firar jag o Sanne med attt dnasa tills fötterna blöder på Corona!
Trevlig kväll!

Blev nyss påkörd

Verkar som att det blir utgång ikv, hade inte tänkt det först. men sen så, äh.. varför inte?! :)
Har varit vaken sen 7.30 så det lär bli en powernap före middan eller så.

SENASTE:
Dryck: Juice
Telefonsamtalet: Johan
SMS: Blev nyss påkörd, från Sanne
Sång du lyssnade på: Ridin' solo
Gången du grät: Husses begravning tror jag

HAR DU NÅGONSIN:
Har du varit otrogen?: Nepp
Förlorat någon speciell person?: Ja
Varit deprimerad?: Nje, tror inte det
Varit så trött att du somnat sittandes?: JA

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
1. grön
2. svart
3. röd?..

UNDER 2009 HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja
Fått ditt hjärta krossat: nejje
Skrattat så att du har börjat gråta: Haha, mmh!
Träffat någon som förändrat ditt liv: JA ;)
Insett vilka som är dina äkta vänner: kan man nog säga.. staden är fylld med fejkzz
Fått reda på att någon har pratat om dig: HEHE mm.. :(
Kysst en kompis: hehe kysst? nerru
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL:
alla?
Har du några husdjur: hund, leja. finast i världen
Hur många barn vill du ha: inga, än så länge
Vill du ändra ditt namn: jaaaa, till nåt coolt. som betty boop eller batman!
Vad gjorde du under din förra födelsedag: var hemma med familj o vänner
Vilken tid vaknade du idag: 7.30
Vad gjorde du igår runt midnatt: såg guldfeber med Johan och Daniel
Någonting som du längtar till: ett jobb, så jag slipper va så nedrans fattig. studenten, sommar!
Senaste gången du träffade din pappa: hmm.. två veckor kanske
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: skulle haft ett jobb nu!
Vad lyssnar du på just nu: Jay-Z
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jordu
Vad gör dig irriterad just nu: DRAMA...

OM DIG:
Vad är ditt namn (hela): Mia piip piiiip Lindgren
Stjärntecken: Firre
Grundskola: Storsjö
Gymnasie: thoren business school
Högskola: återstår att se
Hårfärg: brownnn
Långt eller kort hår: långt
Längd: 1,67 typ
Vad gillar du gällande dig själv: det mesta, i'm pretty fantastic ;)
Piercings: 3 hål i öronen, naveln, tragus.. hehe
Tattoos: har ingen!
Höger eller vänsterhänt: right, left whatever.. i dont care

DIN FÖRSTA:
Operation
: öronen
Piercing: öronen
Tattueringen: haha ingen
Bästa vän: malin s.
Sporten du gick på: fotboll
Husdjur: Dina, en hund.. Sen hade vi två ödlor, som jag tydligen lyckades döda?
Vaccination du minns:???
Konsert: hur ska jag minnas?
Förälskelse: MIN JOHAN =)

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du påväg att: bli ännu mer kär. kär is the shit
Lyssnar du på: spotify!
Väntar du på: bli sömnig

DIN FRAMTID :
Vill du ha barn? njae, vet inte
Vill du gifta dig?: nää
Karriär i åtanke?: psykolog, socionom eller nåt 

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: mm
Gjort något sjukt spontant: haha att jag har
Tappat glasögon eller linser: ja, massa solglasögon.. varje sommar
Har du blivit arresterad?: ja! haha fail..
Dissat någon: jag göre hela dan varje dahh!
Gråtit när någon dött: ja, det har jag

TROR DU PÅ:
Dig själv: i do, men kanske inte tillräckligt jämt. ibland lite to much, hehe
Mirakel: happens all the time
Kärlek vid första ögonkastet: nja
Himlen: Haha va?
Änglar: aah, they're all over the place

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång?:
nehh
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?:  javisst
Vad kan du verkligen inte leva utan?: la familia, och mina vänner

Nominees & Winners

Kollar runt på lite bilder från Oscarsgalan. Fan vissa var riktigt fula.. :D Vissa var fina också!
Galans fat-ass-vinnare blev The hurt locker, den kammade hem sex statyetter! Jag har inte sett den än, so I guess I should!
Trodde dock att Avatar skulle kicka lite mer ass!
Här kan ni se alla vinnare & nominerade
Fulaste klänningen hittills

Nu måste jag jävlas tillbaka med Johan.. Han gör mig tokig :D

Yo Gotti ft. Lil Wayne - Woman lie, men lie

-rapparen släpper snart sitt första album på Cash Money, och såklart att Lil Wayne gästar honom ;)
Woman lie, men lie-video

House of Dereon

Nyligen lanserades den nya House of Dereon-vårkollektionen, och Beyonce är effin' hotter than evaahhh!



Alex lämnar oss för Thailand.. Är det möjligt?!

Idag drar Alex iväg till Thailand, lyxunge! Har varit hos henne idag o bara chillat lite. Just nu är jag och Johan hos mamma o ska snart bege oss mot honom. Ska se New moon!! Kanske spela lite Left 4 dead om Johan låter mig ;)


hiihiihihi, hej på er!


Den fantastiska upptäckten!

Alex glömde ta med kameran till mig idag, så det får komma upp bilder imorgon istället!
Fasen vad skönt att det är lov nästa vecka, hade helt glömt det. Hur nu det är möjligt? Tur Johan påminde mig!
Har upptäckt något jävligt grymt idag! New moon finns att ladda ner i Bluray, that's freakin AWESOME!!

Inge r'n'b

Heeeeeeejjjj! Igår friade vi mr Boman. Det var trevligt! Gav upp rätt tidigt så.. därför är jag vaken nu :)
Glömde kameran hos Alex igår, men ska se till att få hem den. Så det dyker upp bilder lite senare!

Drop the world

Eminem och Lil' waynes Drop the world har videopremiär 11 mars.
Här kommer 30-sekunders sneakpeak


Hela låten
Minns när jag var yngre, typ 13 kanske.. Eminem var som gud i mina ögon.
Wow, fanns det nån häftigare? Hehe..
Michael Jackson har jag också alltid varit helt fascinerad av. Såklart!

Affordable Luxury

Lindex är ett ställe jag nästan aldrig går till. Kan bli lite underkläder nångång, kanske lite smink. Men det är jäkligt sällan. Men i maj släpper dom den nya kollektionen Affordable Luxury, ett samarbete med Ewa Larsson, och då måste jag fasen dit och kika! Priserna skulle ligga lite högre än de brukar.



Reminiscing. It was worth all the while, cus we had Marilyn on our heads

Sitter och lyssnar på gamla låtar och tänker på tiden dom spelades som mest! Så himla mycket minnen, helt otroligt. Mycket har förändrats.. De mesta är positiva förändringar, eftersom de tagit mig till där jag är idag. Jag är lycklig! Men samtidigt finns det väl saker som jag önskar var lite annorlunda.
African queen
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xr9Y5t-5d4k&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xr9Y5t-5d4k&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Oh, vilken härlig dag

Irreplaceable

A millie

Good riddance




Nu är Emil här, ciao!

D&G Spring 2010 r-t-w



Det finns massa D&G-inspirerade kläder på bl a Topshop och Gina Tricot!


























Fiskarna, Pisces

Goda egenskaper

Fisken är mjuk, känslig och förstående som person. Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka. Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person.

Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar. Fantasi och humor har du gott om.


Vi voltgästar hans lägenhet

Vilken stressig dag! Fy tusan. Ni vet såna där dagar då huvudet är snurrar tokigt mycket hela tiden? Och så fort du stannar av skakar hela kroppen på insidan av stress? Idag är en sådan dag. Känner mig lite som den där påsen som flyger runt vilsen i ett grått väder.
Det börjar bli lite bättre nu, sitter ner och nu skakar endast benen! Haha..

Du vet den påsen, som blåser runt alldeles ensam i snövinden.. Du påminner mig om den

Emil har hjälpt mig med min awesome hemsida. Den börjar faktiskt likna en hemsida på riktigt. Ni ska få en lite sneakpeak, men det har hänt en del sedan bilden är tagen!




När Johan kom hem från jobbet stack ni ner på stan och han bjöd på middag. Sen spelade vi biljard en stund. Johan vann för första gången.. Han ska få välja vilken film vi ska somna till.. men min gissning är att vi snarkar innan vi gått igång nåt att se.

If you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

Maten igår blev skit. Sojaosten smakade skit och lägenheten började lukta detsamma. Seriöst det vidrigaste jag nånsin ätit. Vi öppnade upp massa fönster och lämnade lägenheten ett tag. Blev skitkallt, men verkar ha hjälpt så det vare värt!
Mycket kläder på när fönsterna stod öppna!











Jag och Emil har suttit här och pysslat med lite plugg & tvspel. Ska fortsätta spela Left 4 dead nu, uppdaterar snart igen ;)

Premiärvecka!

Imorgon startar Courtney Cox nya serie Cougar town på kanal 5, 21.55. Kommer inte att missas.
Precis innan, 21.00, är det säsongspremiär för Desperate Housewives! På onsdag drar Grey's igång och på söndag Gossip girl! :)

Dolce & Gabbana Fall 2010, ready-to-wear


"Bling bling, pengar är ingenting"

Första dagen i skolan på tre veckor. I kinda like it! Tro det eller ej. Roligt att träffa några bekanta ansikten! hehe.
Speciellt Emil. Såklart. Är skitless på telefonen jag lånade av Johan så jag hoppas min kommer från lagning fort!!

RSS 2.0