Jag väljer dig

Hej då, Pokemon.. Vi ses sen
Varför kallar du mig Pokemon?
För.. Jag väljer dig!

Moviestar

Vill hinna se sista Harry Potter på bio, så vi har sett Harry Potter flera dagar o streck, vilket resulterar i knäppa drömmar! Har bl a drömt att jag kunde vara under vatten superlänge! Så fort nåt är lite annorlunda drömmer jag nåt konstigt. Såg Kommissarie Späck för några dar sen, blev några roligare drömmar av den med. Haha. Den sög för övrigt!



0900

Snart är det jul, för er som inte visste.. Jag har faktiskt nyss kommit på det. Vi gjorde lite julmysigt i Johans lägenheten igår. Med betoning på lite. Lagom är bäst. Så nåt litet till ska jag nog smyga upp i nåt fönster eller i en hylla!
Sen ska jag hem till mamma, och se om det hänt nåt där hihi :)

boooombooom

Var ute med min (dansar)syrra igår, så jävla roligt! Vi dansade som psyk(sjuka) hela kvällen! Helvete vad kul, vi skrattade typ hela kvällen också! Och det var det fler som gjorde(åt oss?) Men vem bryr sig om hundra år?!
Inget vickade på röven o gnidandes på nåt ben här inte, nejnej.. Inte så vi rullar ;) GO NUTS!
INGET som detta

Mer nåt sånt här..

Haha, jäkligt kul vare iallafall! :)

L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce

Ikväll är det min, johans, och syrrans kväll! Jag och syrran funderar på Corona, tror Johan stannar hemma. Han håller på bli sjuk. Sjukt kul med min syrra i stan :)

Nä, jag är ingen datanörd

Har tydligen suttit, läs legat, för lite vid datorn. Kan knappt skriva utan att se tangentbordet. Så nu mina vänner, har jag lite datatid att ta igen. Var vänlig stör ej!

Ms. Hill

Såg att jag har en rubrik som lyder "Coco", och kom osökt att tänka på den där filmen Coco before Chanel som jag fortfarande inte sett. Det får nog bli ihelgen!


Helg!

Nu är jag människa igen. När jag slutat 9 imorse stack jag hem o la mig, Alex ringde och väckte mig för ungefär en timme sedan. Sköönt!
Ännu skönare är att jag nu har helg :)
SKÅL för det!

Förra nyår!

Coco

Jobbade natt från tis-ons, och nu ons-tors. Sov några timmar på dagen igår (alltså ons) efter att ha jobbat hela natten. Och när jag stack iväg till jobbet kl 21 igår säger min syrra till mig "försök att inte vända på dygnet helt nu" Haha, och hur ska det gå till? Knäppmaja!

Har nyss sett The butterfly effect för första gången. Vet inte varför jag inte sett den tidigare. Den var konstig som fasen men jag gillade den ändå!

After hours

Snart har jag gjort mina tolv timmar för denna natt. Eller, slutar klockan nio.. så det är en stund kvar. Har MTV, datorn och en mopp. Perfekt!
Kikar runt efter lite julklappar på internet. Det är ju faktiskt dags att börja julhandla :)


Vroooom

Jobbar inatt och imorgon natt, så jag köpte mig ett sånt där usb-internet. En kompis tipsade mig om Comviq. Det är skitsmart, inget abonemang utan man kan fylla på internet dag för dag. Finns även vecko- och månadstankningar. Själva stickan kostade 199 kr och ett dygn kostar 29 kronor. Går dessutom rätt snabbt!

Finns att beställa på comviq.se & i massa butiker. Jag köpte den på Teknikmagasinet

Igår var jag högst upp

Skulle hållt truten. Blir inget av med den lägenheten. Den var på bottenvåningen = lite för mycket insyn. Tyckte dessutom att hyran var lite hög med tanke på vad man fick för den.. Jakten fortsätter! Äh, det gör ingenting.. Kul att leta lägenhet. Nästan. Speciellt när Johan är så gullig och hjälper mig massa!
Jag och en av mina fina systrar :)

If you're pretty

Livet fick flyt, jag gillare! Törs man säga så utan att det tvärvänder? Jag tror det. Livet fick flyt! Frågan är bara om jag vill flyta med, hihi.  
Klockan 10 ska jag iväg o kolla på en lägenhet, hoppas att den är F-E-T

Min nya jacka, jävligt prisvärd! Men det hade visst varenda jäkel upptäckt.. Men struntsamma, den är varm & skön!

Chiquita

Det är inte alla dagar tänderna ilar av en banan. Mina tänder ilar. Och ja, av en banan. Brrr! Kylskåpet är för kallt. Jag vill ha värme. Och en kall dricka. Kanske till och med en öl!


Vad sa din pappa när han höll dig första gången

Ett test på facebook
Vad sa din pappa när han höll dig första gången?
Nämen usch!

"Haha, sant ju! mamma trodde dom sa jag va söt för att dom tyckte synd om henne som fick sån ful unge :D"

Detta är sant. Om mamma alltså. Och varje gång jag nämner det blir hon helt förstörd. Skitkul!


Du e så smart o brilliant, vill gärna du ska bli min tant

"Åhh, äre sant. Visa mig honom! Vad heter han på facebook?"
"Ne, han har inte facebook"
"Ahh... han är ful, va?"


Eh okej? Hejdå

Börjar snart jobbet. kvart i tre för att vara exakt. Ska se Weeds nu! Det har spårat lite, men är fortfarande med på topp 5 listan ;) hihi

You better make me smile

Har redan vaknat, promenerat med Leja, städat lite (dock ej hemma hos mig själv, fast det skulle behövas nu då jag får inneboende igen) bråkat på dattan lite. Ska hoppa i duschen nu och sen dammsuga bort lite hundhår från soffan....
Ja, inneboende! Inte Johan denna gång. Nu är det min syster som flyttar in tillfälligt! Förhoppningsvis ska vi båda överleva, om inte överlever iallafall jag! (japp, jag är starkast) haha

Ingen miljon på banken men något att leva för

Saker och ting börjar falla på plats, jag gillare :) Ska snart hem till mamma och mysa, gå på en prommis med hunden innan det blir mörkt! Ikväll ska jag hänga med min goding Alex. Kanske sticker ut en sväng, men blir en lugn kväll, börjar nämligen 10 imorgon :)

Syrsorna sjunger blues

Nu ska jag sticka på stan med min kära bror och hoppas på hitta nån frissa med drop in, in desperate need av en fräschare frilla! Köpte mig en jacka igår på Team Sportia, hamnade där lite av en slump när jag och mormor var runt o kollade på olika butiker :)
Ska visa sen, nu måste jag sticka!

Svart vitt och allt däremellan

Den enda boken jag faktiskt läst på riktigt är Pojken som kallades det, vet inte om den inspirerade mig till att läsa mer direkt. Snarare tvärtom, skithemsk! Men nu till något roligt. Daniel Adams-Ray kanske?

Hans musik är så sjukt bra. Han och Oskar Linnros! Folket vill ha Snook, hihi.. – Det hade inte gått, det hade varit skitsvårt. Textmässigt skulle vi dra för mycket åt olika håll, det hände redan med Snook ibland, har Adams-Ray sagt i somras. Men deras musik är ju.. kanske inte lik. Men jo, lik!



Jag undrar vad som är grejen på riktigt.. För textmässigt skulle det ju fungera alldeles utmärkt!
Nu får vi dig some dirt up on these two guys!

Harmoni

Vilket bra ord, va? Harmoni och sund. Perfekta ord! Kärlek, glädje, skoja, skratta! Vet inte riktigt.. hur det är möjligt att få en ny syn på livet på bara några dagar. Kanske beror det på att en väldigt viktigt person i mitt liv är allvarligt sjuk. Eller att jag var nära att förlora en annan viktig person. Eller något helt annat?
Man blir så himla mycket gladare om man är glad. Är man sur så är det lätt att man fortsätter vara sur, fast man egentligen inte har något att vara sur på. Och vad händer då? Jo, man förstör livet för dom runt en. och blir en bitterfitta. Ha ha..
Vet att det finns en bok som heter Bitterfittan.. Tror jag ska läsa den! Boken hamnar i så fall stolt på min andra plats. Alltså andra boken jag läst i hela mitt liv :)

Jag tycker det är sorgligt och besvärligt för livet ska va härlig

Den här bilden beskriver rätt bra hur jag känner mig

Ingenting i min kalender idag

Vad har hållit mig ifrån bloggen? Inte speciellt mycket egentligen.. Har jobbat, och ja.. Inte så mycket mer. Jo lite. Lägger upp lite bilder!
Har varit på en Tiger of sweden-modevisning, efteråt tog vi en.. några drinkar

Sneögat fann en hatt!

Har varit med Johan på Ikea, och nu har han fått ganska bra ordning på lägenheten!
Nu finns till och med ett matbord!

Har shoppat lite. Bl a en tröja från h&m

Orkar inte längre vänta på
att imorgon blir en bättre dag

He beat her cold

Har inte skrivit på länge, ska fortsätta med min bloggning imorgon. LOVAR
Nu vill jag blogga! Nördigt, jag vet

RSS 2.0