Jag har världens bästa mormor!

Jäkla comviq! Skaffade ett sånt där mobilt bredband från dom. Och den här strulat hela tiden! Nu fungerar den inte alls. Den säger nåt om att enheten inte är kopplad rätt. Men min snälla mormor kom med ett nytt till mig så nu kan jag surfa!!! :) Jag har världens bästa mormor!

Okej, här kommer det sms som jag skickade ...

Okej, här kommer det sms som jag skickade Johan igår; Utanför sovrumsfänstret hade en skalbagge fastnat i ett spindelnät, o en spindel typ försökte döda o äta den. Dom slogs! Då hjälpte jag baggen genom att hämta skohornet i skrämma bort spindeln. Sedan kletade nätet fast på skohornet o jag lyfte in den stackars baggen. Han hade världens panik. Tänk att han var nära döden!! Det lilla krypet var täckt med kladdigt nät över halva kroppen. När han lyckats få ihop nästan allt nät till en boll, fast satt fast m några ben, hämtade jag en pincett o penna o tog bort nätet! Baggen flög ner på golvet, nästintill omöjlig att få tag på, men till slut så! Tog ut honom igen. Det är min glada känsla. Men kan inte låta bli att tycka så otroligt synd om stackars spindeln som går hungrig.. Hoppas den hittar något att äta utan att jag behöver se det! :)


Tell me

Jag frågar återigen.. vilka är ni? Kom igen!
Idag hände något otroligt ballt. Ska berätta imorgon. Nu ska jag se Weeds!

Hej kära läsare, vilka är ni?

Och var håller ni hus idag? :)
Jag gjorde en liten tabbe idag. Trodde jag började jobbet 15, men det var 13.. ops!
Sett senaste avsnittet av Breaking bad, gjort mat och gosat med vovven. Inte så händelserik dag. Och jag har fått supergoda tomater av en kollega. Hon har ett växthus med allt möjligt. Squash, gurka o tomat bl a!

När jag blir stor och har en fint hus på landet (men max 5 min från city) då ska jag också ha ett växthus med massa grejor. Och en stor fin trädgård men vackra blommor, som min trädgårdsmästare (vid namn Miguel eller Xavier) tar hand om.


Friluftstjejen

Stack iväg till mormor före 10.30 imorse. Hon tog med mig ut i skogen för att plocka svamp. Hittade massor! Karl-johan, kantareller och annat gött :)
Jag kom hem vid 15-tiden och då stack jag och Johan ut på fiskeäventyr med kanot! (gick sådär... haha!) Fick en liten abborre som vi skickade tillbaka i älven.
Väl hemma tryckte jag i mig massa skräpmat (hamburgare, strips etc) Sedan tog jag tag i svampen och började rensa. Min fina Johan hjälpte också till :)

Min kropp är helt trött och slut så nu ska jag, utan dåligt samvete, lägga mig i min sköna säng med de härligaste satinlakan och få mig en riktigt lång, god sömn. Godnatt vänner!

Hemmamys

Idag har jag varit hemma heeela dagen. Förutom två svängar på Ica, och ut med vovven. Vi har sett film o spelat tvspel och haft en riktig mysdag. Jag gjorde en tacopaj till middag och en kladdkaka till efterrätt, dutti flicka! Nu har vi precis kollat klart på Thor som bl a vackra Nathalie Portman spelar i. Rätt bra!

110827

Igår innan vi stack till Robert hade vi en liten familjemiddag på Sjöbris. Skitkul att träffa familjen! Speciellt efter jag träffade min gravida kusin, om ni minns?
Sedan stack vi till Robert! Jag har blivit lite party-mättad, men det var kul iallafall!
Jag, johan och min bror stack hem till oss o käkade "fyllemat" och somna på soffan till en film!

Nåt stort på gång

Todays

Hittade en ny klänning på JC (!) idag. Sticker iväg till min vän Robert o festar ikväll.
Puss! Och trevlig kväll mina vänner

From prada to nada

Det blev From Prada to nada, filmen jag såg alltså, med Wilmer Valderrama bl a. Den var sådär, okej. Men som sagt Wilmer Valderrama var med! Ha ha


God morgon

Vakna tidigt när man är ledig är så himla skönt. Ska se en film nu, sedan sova lite till! ;) Har hunnit rasta lillskiten i regnet också. Dutti flicka! :)

Segråtta

Otroligt seg dag. Vaknade. Satt hemma. Jobbade 4(!) timmar. Kom hem. Åt. Såg film. Och nu sitter jag här. Tur att det var en bra film som lyfte dagen. En film lyfte min dag.. Fattar ni hur seg dagen varit?
Ni kanske vill veta vilken film det var, X-Men: First class den var tufftuff!

Årstiderna smälter samman och snart är det höst

Sensommar.. Deprimerande. Det är nästan bättre med höst, för då vet man for sure att sommaren är över och att man kan börja längta tills den kommer igen!

0700

Började 0700 imorse. Det betyder en trött Mia, hela dagen. Men efter jobbet stack jag med mormor till skogen o plockade svamp, tro det eller ej!
Kom hem o gav mig på laga-mobil-projektet som väntat ett tag. Skärmen är nu hel och fin! ..men lyckades på något vis paja speakern.. Får nog lämna in den denna gång!

Om någon kan hjälpa mig med speakerproblemet tar jag tacksamt emot den! Kanske jag slipper sätta på högtalaren varenda gång jag ska prata med någon...
Godnatt!

Kområ John Blund!

Ligger klarvaken i sängen o börjar kl 07 imorgon. Ingen bra kombination. Ska försöka bli trött av lite lugn musik. Typ Zero 7, Melissa Horn, Joshua Radin och annat örongodis.
Godnatt!

BLÄ

Drog mig upp ur sängen imorse för att "hit the gym". Gick pissdåligt. Förmodligen för att jag sovit så dåligt inatt och stack iväg nyvaken och oätit. Kokade müsli när jag kom hem. BLÄ!
Nu måste jag torka håret o klä mig, för idag börjar jag jobba igen. Känns lite smådrygt, det är ju så härligt med semester!! :)

Superstädning

Hej bloggvänner! Idag tog jag en lång sovmorgon, men tog sedan igen tiden genom att superstäda hela lägenheten! Plockade undan, torkade alla skåpluckor, kylskåpet, dammsög, skurat, tagit toaletten (det värsta jag vet) Visst har jag varit duktig? :)
Imorgon börjar jag jobba så nu väntar sängen

Träffar familjen för lite

Stötte precis på min kusin på Ica.. Hon är höggravid, ska ha om typ en månad. And I didn't know. Seriöst. Vi bor typ en kilometer ifrån varandra, och jag har inte träffat henne på hundra år. Pinsamt.
Lovar härmed att jag ska försöka träffa familj och släkt oftare!
Puss på er fina familj och släkt

Hunkigt!

Hej mina vänner!
Idag är jag heeelt död. Jag och Johan var hemma igårkväll o bara chillade. Tills vi bestämde oss för att sticka iväg och partaja lite. Det var kul! Jag blev rätt kalas, vilket straffar sig idag.. Ligger på soffan i morgonrock och myser! Har sett Fast five, så jäkla bra. Bara hunkiga hunkar också ;)

Summering sommar 2011

Bott i en stuga utan nånting.. (el, vatten etc) En fisketripp!

Stack till Arjeplog över midsommar och fiskade!

Umeå - Köpenhamn - Moseldalen - Düsseldorf - Gotland - Umeå
Ett stopp på Kolmården

Mot/i Danmark

Mot / i Moseldalen (bilnatt efter autobahn) (Vi bodde på översta våningen, m balle, några nätter)

Mot/i Düsseldorf

På Gotland



Tack Robert

Haft världens mysdag. Gjort nästintill inget! Sett massa serier och hängt med min fina vän Robert en stund! Jag har haft problem med min telefon och nu har han fixat så den ska bli lagad! Han jobbar för iphoneinfo.se och har massa feta kontakter, inte sant Rob? hihi ;)

Har förövrigt fått in alla bilder på datorn, så imorgon ska jag se till att lägga upp några från resan :)

Hemma!

Igårkväll kom vi hem.. Så himla mysigt! Hämtade Leja hos mormor innan vi åkte hem. Hon var så himla glad att hon ylade! Lillskrutten :D

Ska få in alla bilder på datorn ikväll och försöka sortera lite, så att ni imorgon kan få se några!
Kram

Hemlängtan

Imorgon lämnar vi Gotland och beger oss hemåt. Har en otrolig hemlängtan! Längtar absolut inte bort här ifrån, eller efter semestern att ta slut.. men ska bli skönt att komma hem. Längtar efter min lillskit (hunden) som jag inte sett på ca en månad.
Vet att jag lovat tusen gånger att lägga upp bilder men jag har inte orkat ta mig tid att sitta vid datorn några längre stunder. Så det får bli nu då jag kommer hem.

Åh, jag och min prins har en helt fantastisk sommar! :)

Nu ska vi sussa.. Färjan går sju imorgonbitti. Puss o kram

110809

Idag kommer min bror hit till Gotland, kommer bli kalasbra! Saknat storebror ju. Han kommer med flyget runt 14, så då sticker vi o hämtar honom och sen iväg på lite äventyr.. Åh, älskar att vara här.. Ingen stress, bara SEMESTER :)
Men den varar tyvärr inte så länge till. Veckan ut, och nästa, sedan börjar jobbet igen..

På Gotland

Lugna gatan här på Gotland.. Hos oss iaf! Har det bara lugnt o skönt. Ska ta fram lite bilder och visa vid ett annat tillfälle och nu ska jag sussa. Kram

You got me hooked


Oh baby I can't come down so please come help me out
You got me feelin high and I can't step off the cloud


Livet leker

Är på Gotland och här är livet helt fantastiskt! Solat och badat i ett kalkbrott idag.. Och även hunnit med lite shopping. Sedan middag med Johans mamma, hur mysigt som helst! Och trevligt att äta något annat än McDonalds utan att behöva bli sjuk. Mmmmm :) Lovar att visa bilder senare. Puss o godnatt!

Mot Gotland

Vi hade det helt underbart igår! Gick längs floden (Rhen) i solnedgången, satte oss på gräset och bara myste. Ska lägga upp bilder när vi kommer på Gotland :) Vi sticker nämligen ditåt om bara en liten stund. Känns skittråkigt att lämna Tyskland redan, men jag är helt övertygad om att vi kommer tillbaka hit!
Nu ska jag packa ihop och gå med grejerna till bilen. Puss o kram!

Bilder

Passar på att lägga upp lite bilder medan Johan ändå sover.. Men ska snart slita upp honom så jag får se mer av denna otroliga stad!
mys i den romantiska dalen

Hyrde cyklar och for en bit längs med floden och vinrankorna!

En svan kom o hälsade! Har jag berättat att vi var på Kålmården på väg ner? Så jäkla tufft ställe

Porta Nigra, ett, numera, världsarv. Byggt av romarna på 100-talet



Stannade till på Nürburgring på väg mot Düsseldorf, lycklig pojkvän!



Uppdrag; Slita upp Johan
Kram på er

RSS 2.0