The one to kiss me goodnight

Är sjukaste trött.. Det liksom blixtrar i periferin!
Haft en riktig sommardag idag; powerwalkat en fet bit i nästan inga kläder och fått fina skavsårsblåsor. Badat med Leja. Myst med mamma och ett glas vitt. Sedan suttit på syrrans gräsmatta och druckit en cider
Nu ska jag  försöka somna innan Johan kommer hem.. Är nämligen så himla mysigt att vakna upp o mysa med honom ca 30 sek, innan jag sedan får somna om så skönt!

WEEDS

Efter ett andra besök hos frissan är jag äntligen ljusare! Första försöket gick inte så kalas.. Men nu blev det riktigt bra. Lär ju blekas en del i solen också ;) Tog en bild med datorns kamera.. Ni får en bättre sen!


Fint va?! :)
Och nu har Weeds äntligen släpps, som jag har längtat! Behöver jag tala om vad jag ska göra om en sekund?! :)

Arjeplog!

Efter att ha svettats (har seriöst bytt tröja två gånger) mig igenom Insidious är jag nu redo att visa er lite bilder!
Sett otroligt många renar! Även hare, vilsen hund, olika stora fåglar, fiskar och rådjur. Kossor, hästar och kattar också. Och väldigt fin natur, såklart!

Haft fint väder hela helgen, även om himlen ser mörk ut!

Finkillen som kom på den goda idén att fara o fiska!

Stannade efter vägkanten för att testa fiskelyckan

Jag fick napp och började storgråta.. Stackars firre :(

Johan på sp(r)ång

Johan filéade upp firren jag fick, sedan grillade vi den över elden. Mums!

Efter en väldigt aktiv dag var det skönt att komma till hotellet o få sova!


Sola och fiska i värmen är helt okej!


TADAA!

Det var min helg, berätta gärna vad ni hittat på! :)

Jag är rädd

Haft en helt perfekt midsommar! Istället för att supa och leva jävel stack jag o pojkvännen iväg till Arjeplog och fiskade och bodde på hotell en natt. Vi for dit på fredagmorgon och kom hem ungefär fyra imorse. Ska visa er massa fina bilder sen, men nu ska jag se första skräckisen på länge, Insidious. Hjäääälp..! hihi

Trevlig midsommar!

Nu är det sommar! Och regn.. och rusk! Om en liten stund åker jag o Johan mot Arjeplog för att fiska! Vi ska bo på hotell tills imorgon iallafall. Och om vi gillar fisket stannar vi nog ännu en dag. Hoppas ni alla får en fin midsommarhelg! Jag visar bilder när vi är hemma igen
Kram på er

110620

Har inget kul att berätta.. Har inte varit ledig på länge, så hinner inte hända så mycket roligt. Har däremot hunnit med ett tandläkarbesök idag. Inte så himla glamouröst. Och imorgon ska jag med min lilla tjej till veterinären. En liten hälsokontroll.. typ!
Godnatt!

Ibland är det mysigt

Vill börja med att gratulera alla studenter. Grattis!! Sedan vill jag gratulera min vän Rojin som fyller år idag, grattis! Sedan vill jag tala om att jag fått löneförhöjning. Ja. Inte så mycket men, en löneförhöjning är en löneförhöjning och den skall man glatt skryta över!
Har jobbar hela dagen, sedan stack jag hem.. Somnade en stund i Johans famn när vi satt i soffan med några vänner. När jag väl vaknat till gick jag o hälsade på hans fina mor. Johans alltså.. Nu sitter jag på sängen o myser med honom. Får passa på när han somnat :) Ha ha

Filmtips

Har jobbar så mycket senaste dagarna, och det fortsätter vara så tills nästa vecka.. Så jag har roat mig med film! Tips på två bra kommer här; Source Code, handlar om en kille som... flyger fram och tillbaka i två olika världar, på ett viktig uppdrag! (bra beskrivning) Och Paul, handlar om två nördar som råkar stöta på en supersöt alien som vill hem till rymden!

BBB

Vilket jäkla underbart väder vi haft här i Norrland ihelgen! Idag har det dock svalnat rejält.. Men det är nästan skönt. Varit jobbigt för min lilla vovve i värmen.. Knappt kunnat va ute o busa! Har tyvärr inte en enda bild från helgen.. Men kan summera den: Bad, basket, bira.. hehe :) Var en snabbis på Taket igår, shit vilken härlig stämning!

30 grader

Så jäkla härligt väder idag! Har inte sovit mer än cirka 30 min fastän jag jobbar natt inatt. Jag o Leja stack till stan o träffade min bror ett tag. Sedan bestämde vi oss för att fara på böles o sola o bada. Lämnade dock Leja hemma.. Hon var helt utmattad av värmen. Försökte somna på stranden, men det gick inte alls..

Köpte mig en bok idag, Är det någon där? av Marian Keyes. Har snart läst ut Änglar, bara några få sidor kvar. Planerar att läsa ut den inatt!

Köpte mig även ett par tygskor. Finns massa fina på Stadium, tipstips! Billiga också :)

Friss

Var till frissan idag o skulle ljusa upp håret nu inför sommaren.. Men av nån märklig anledning blev det mörkare? Frisören sa att jag skulle ge det några tvättar.. Så jag gör väl det. Men blir det inte bättre måste jag vara en såndär jobbig kund som kommer tillbaka o klagar.. Hoppas jag slipper. Tänker inte lägga upp nån bild... idag iallafall

Grattis Johan och svenska flaggan

Idag har vi firat min fina Johan. Varit full rulle hela dagen! Mycket trevligt. Träffat hela hans familj, och delar av min. Vi tog ett familjefoto (för de som bor här), kika in

hihi, nu ska jag mysa i soffan innan det är dags att krypa isäng..

Ångra

Loggade in för att blogga. ofc. men ångrade mig. ska gå o pussa på min fina Johan istället och önskar er alla en fin kväll!

RSS 2.0