Den hemlige miljonären


Vi är så jäkla kassa på att boka tvättid. Har funderat på att skaffa oss en tvättmaskin o tumlare här uppe i lägenheten men vi har så trångt i badrummet.. Så nu har vi tagit med tvätten till Johans mamma, som är bortrest, och tvättat där. Haha..

Måste verkligen ha lite bättre framförhållning i framtiden! Hehe..
Kollade på Den hemliga miljonären under tiden vi väntade på tvätten. Blev så himla rörd! Sjukt fint. Ni borde verkligen kolla in kvällens avsnitt. Det kanske finns på kanal 5s hemsida?

Top model Sverige!

Hej vänner!
Kollar på Top model Sverige för första gången. Inte jätteimponerad. Men måste ju ge det en chans iallafall! Just nu håller de på med en plåtning under vatten. Med endast ett långt löshår och trosor på. Blir ganska häftigt!

Update

Nu mina vänner är jag back in business!
I fredags var jag ledig. Skönt! Bjöd hit en gammal vän o hennes pojkvän på lunch, trevligt indeedio. Sedan på kvällen for jag ut på krogen en stund. Blev dock väldigt lugnt eftersom jag skulle upp 07 på lördagmorgon och jobba. Kom hem från krogen rätt tidigt, men vaknade klockan fyra på morgonen med världens illamående.. Kunde inte somna nåt mer.. Gjorde inte så mycket då jag bara arbetade till klockan 12. Stack till mamma på middag på kvällen :)
Jobbade till 12 även på söndan, efteråt for jag med hunden, pojkvännen och en vän till honom och pimplade! Eller.. Grillade mest korv och busade med Leja! Pimplat idag också. Myspys!
Lunchbjudning

Mys med Leja!

Vi hade klarblå himmel hela gårdagen, härligt!!

Ute på isen idag var Leja väääldigt intresserad av skotrarna!

Gjorde upp en eld och grillade korv! Senare på eftermiddan for vi till pojkvännens farföräldrar och käkade pizza... tjockis-måndag!

Busa med pinnar! Kan ni fatta att hon blir 12 år i april?!

Imorgon är det jobb som gäller. Hela långa dagen. Medan Johan är ledig.. Ända till torsdagkväll..... Kul för honom.......


Sova tv

Ligger i sängen och "kollar på" The descendants. Lär somna vilken sekund som helst. Ska berätta om min helg imorgon. Bilder utlovas. Hehe kram och godnatt!


Maggot

Är så himla trött, orkar inte skriva nånting. Men imorgon kommer lite bilder och en ordentlig update ;)
Jobbar f.ö till 12 imorgon och efter det ska jag sticka och pimpla! Om vädret tillåter. Vi hörs imorgon!
Godnatt

Mjölkfritt

Ättledens godaste lasagne


No one in this world knows me the way you know me, so you'll probably always have a spell on me


McD

Heeej!
Dagen avklarad, tjollahopp tjollahej! Det gjorde jag minsann bra. Belönades av Johan med skräpmat från donken. Hehe


Pill poppa

Tog mig iväg på jobbet imorse, trots sjukdom.
Får nog tacka min pojkvän som gick upp tidigt bara för att köra mig :)
Känner mig dock rätt matt så jag tänker poppa lite piller för att orka med resten av dagen



Expo

Hittade denna på expo! Tänk att ha den hängandes på väggen haha


Idiot

Istället för att ta det lugnt idag gick jag en timmes promenad med Leja. Stupid. Var en snabbis på Expo och köpte en duk. Såg även lite annat coolt där, kan visa sen!
Har även hunnit med lite städning. Dutti dum flicka! Nu väntar jag på mamma som ska komma hit & äta. Puss!

Hej eller god morgon

Heeej! Eller god morgon.. Jag tog en lång skön sovmorgon efter en hemsk natt med nästäppa, hosta och allt som hör förkylningar till.
Jag har planerat att göra så lite som möjligt idag. Kanske städa och göra lite fint här hemma :)
Hoppas ni alla får en fin dag. Kram!

Xoxo

Har suttit på helspänn och sett massa serier :) Mysigt! Speciellt nu när jag är så hängig.
Känns som jag inte gjort annat än att sett serier senaste veckorna..
Men ska väl förhoppningsvis bli frisk snart. Nu: Gossip girl!

xoxo

Mormors semlor

Är hos mormor o fikar mjölkfria semlor som hon bakat. Mums!


Snuva

OMG vilken långdragen förkylning jag åkt på.. Är så himla LESS!! Har feber, nyser, täppt i hela skallen.. Blä! Hoppas att det känns bättre imorgon.
Nu tänker jag se nån serie sedan sussa! Är ledig på onsdag så ska försöka härda ut imorgon.

Godnatt!

Zzz

Hello!

Har promenerat massor idag, är helt slut! Ska försöka samla lite krafter och hoppa i duschen. Johans mormor fyller år idag så vi ska dit och gratta henne.
Kanske blir det en till film från Imdb's top 250 senare ikväll. Puss!

Filmtips

Istället för att se nån av de nya filmerna valde vi att börja beta av Imdb's top 250. Först på tur var The Shawshank redemption, som ligger etta. Kan inte fatta att jag aldrig sett den förut??? Den var iallafall jättebra! Så om någon annan lyckats missa den, se den!


Filmtips

Hej babes!
Stannade inte hos mamma så länge eftersom jag känner mig lite sjuk, så vi är redan hemma! Sitter i soffan och försöker bestämma oss för en film att se. Det har faktiskt kommit en hel del nya som verkar bra! :)

120219

Säger en del då hunden börjar gny, gnälla, yla när Johan sjunger... Hahahah

Hugo

Hej! Jag har jätteont i halsen, och hela huvudet känns täppt. Så himla typiskt då jag precis börjat känna mig friskare! Kurerar idag. Sitter i soffan med täcke och ser på Hugo, en jättesöt film. Än så länge iallafall! Vi ska åka till mamma på middag om några timmar. Hoppas ni har det bra! Kram på er

Sur hallon blåbär

Sitter på biljardhallen och väntar på en kompis. Vi ska nog egentligen inte poola, men dricka kaffe kanske? :) Hittade världens godaste godis!


120218

Guuuud vad det stormar! Skulle mer än gärna resa bort till värmen ett par veckor, tills våren är här på riktigt. Men jag får nog snällt stanna kvar här i Umeå och jobba ihop lite pengar om jag ska kunna ta någon semester...

Düsseldorf i somras

Gotland i somras med mina älsklingar

Egypten innan jul

Strul

Har märkt att senaste mobilinläggen inte postats. Var förstås med grabbarna igårkväll. Vi hade jättetrevligt! Krävdes en ordentlig frukost sär vid 13-14tiden idag


Party med pöjkah

Hänger med favvisar o spelar tvspel. Dricker lite och har det trevligt. Kram!


Tusen bilder

Heeej! Åh, blev lite sömn och en lång jobbdag. Men jag är redo ändå! :)
Ett tips! Eller tvärtom kanske.. Köpte en Lip Plump från Style by Tyra, OMG vad den sticker.. Tror dock inte att den gjorde så stor skillnad. Ska avvakta en stund och se vad som händer ;)
Testade den även på min pojkvän bara för att kolla att det inte är jag som är känslig. Tog ungefär 30 sek tills han skrek "Vafan, det svider som satan! Vad är det för nåt!?"

Blir nog lite skillnad ändå! Nu ska jag ut med lillan. Ha en fin kväll, puss!

120216

Herreguuud vad trött jag är! Kom hem sent från jobbet idag också. Tog en dusch, sedan stack jag, Johan och två vänner iväg och köpte pizza! Pizza-tvspels-afton. Är även hundvakt åt världens finaste kille, Elton!

Det är Johans pappas hund. En riktig pudding! :)

Köttbullar och morötter

Heeej vänner! Haft en långdag idag. Var inte hemma förrän vid 18, började 7 imorse. Bläää :)
Men det går bra. Jag har tänkt sticka förbi en kompis och hälsa på en stund. Om jag orkar. Förmodligen inte, med tanke på vad klockan är. Blir kanske lite serier istället. Johan sa att Cougar town kommit!

Alla hjärtans

Jag gjorde lite mys innan Johan kom hem från jobbet idag. Köpte jordgubbar och doppade i choklad mm. Sedan for vi till mitt gym och yoga-de en timme. Roligt, men så jäkla jobbigt! Sedan gick vi på Angelini och åt. Alltid lika gott där!
Efter det hade jag bokat in oss på bio, men båda var så trötta att vi bestämde oss för att åka hem!
Vad har ni gjort idag?

Happy valentines

Jag är ledig idag, så himla skönt! Blev supertrött igår. Johan kom hem med geléhjärtan och (vita) rosor för ett tag sedan. Konstigt. Han gav mig ett tillfälle att tala om att det brukar vara röda rosor man köper till sin kärlek. Han svarade att det bara fanns röda rosor, men eftersom han vet att jag älskar tulpaner köpte han det istället. Hahaha du är så himla söt älskling :)

EDIT Det är alltså VITA ROSOR på bilden.. inte tulpaner. Alla har typ inte hajat det!

When you're happy like a fool

Blev snabbmiddag på Max, sedan spelade vi biljard :)
Oooooch imorgon är det Alla hjärtans dag, lite överskattad dag. Men det kan ju vara mysigt det med. Jag står för planeringen i år. Kommer bli kalas! Har du någon partner, och i såfall vad hittar ni på? Eller hittar ni på inget? :) Inget kan ju vara minst lika bra som något!

120213

Wow, vad trött man blir av att jobba så fysiskt! Jag har promenerat måånga kilometer idag. Perfekt att få betalt för att motionera! :) Var så himla trött när jag kom hem att jag la mig på sängen med min pojkvän och hund och myste (sov) en liten stund.

Ska hoppa i lite finare kläder och sticka på stan och äta middag, kanske spela lite biljard :)
Puss!

!!

Så himla skönt att äntligen börjat jobba! Känner att det tar på och känns faktiskt lite ansträngande. Men det är nog nyttigt :)
Ska ordna lite lunch nu, innan jag måste tillbaka! Ha en fin dag vänne

Hard work ahead

Är sååå trött! Ska ut med Leja på sista kvällsprommisen, sedan ska jag störta ner i sängen. Haft en jättefin dag och är så himla taggad på att jobba imorgon. Tre veckor hemma är inte det minsta roligt.

Godnatt!

Pre dinner snack

Mumsade på denna goding före middag. Är ordentligt mätt nu :) hoppas ni alla haft en bra helg! Jag känner mig äntligen piggare och lite mindre hostig. Ska jobba rumpan av mig imorgon! :D


Pimpling

We made it! :) Så himla härligt. Jag litar dock inte på isen till 100% så jag sitter på kanten o solar. Hörs sen puss!

Detta skulle postats för typ två timmar sedan, funkade inte! Men nu så:)

120212

Hello

Det är otroligt härligt väder här i norr idag. Två minusgrader och strålande sol :) Man blir så lycklig när solen skiner. Vi har pratat om att fara och pimpla. Men får se hur det blir med det. Misstänker nämligen att min pojkvän varit uppe hela natten, vilket kommer innebära att han sover hela dagen.
Vad ska ni hitta på? :)

Förresten! Om en månad fyller jag år! :) (längtar fortfarande, men om ett par år kanske det vänder..)

Plankstek med oxfilé, mums!

Blev ingen pimpling idag, men kanske imorgon! Har istället legat på sängen och sett serier och busat med Lejsan :)
Vi ska snart till mamma som bjuder på middag ikväll. Plankstek med oxfilé, mums! Hoppas ni får en fin kväll!

God morgon!

Hej prinsar och prinsessor!
Hoppas ni har något roligt att hitta på i helgen. Jag ska pimpla om jag orkar me't! (haha!)
Hade hoppats att jag skulle ha lite mindre hosta idag, men icke. Precis likadan som tidigare. Ger det några dagar till sen kontaktar jag vc IGEN.
Nu ska jag ta en liten prommis med lillan :)


Maaat

Fyllemat i vanlig ordning. Är sååå himla hostig. Efter att varit hemma i 3 hela veckor kändes det nästan värt att gå ut i dansa i 10 minuter och sedan åka hem. Nu värker mina lungor så vansinnigt mycket. Ska definitivt jobba på måndag oavsett hur jag mår. Är så jäkla less på vara hemma. Kram o god natt


Fredagsmys

Sitter hos oss o myser med några vänner. Passar även på att inviga en klänning jag köpt från Nelly.com
Fin va? :)
Puss!


Fresh and clean

Jag har varit så himla duktig idag! Dammsugit, skurat, tagit badrum, avlopp etc. Fint och fräscht här hemma nu :)

Okej.. tvärdålig bild! Men jag har dammsugit HELA soffan, den är jättefin hihi :)

Somebody that I used to know

Tror seriöst att jag hostat sönder nåt revben. Gör så förbaskat ont! Skulle iofs kunna vara musklerna, men det känns inte som det!
Har pratat med en vän som flyttat till Norge. Hon fick jobb på en optiker och säljer "brillan utan glasse bara ramen" Hahaha, dööör! Skulle dö av skratt flera gånger om dagen om jag bodde i Norge!


You can get addicted to a certain kind of sadness

Jag ligger nyvaken i sängen och hostar. Är så otroligt less på att hosta. Men i övrigt känner jag mig på topp. Idag ska jag vara duktig och fortsätta lägenhetsbestyren i tempo a la Mia. Ungefär tempo à la snigel... :)


Gangztah

Chillar hemma i mina nya grillz, ganska cool

Känner mig mer såhär

Vet inte hur bra det syns, men jag ser helt knäpp ut i den här bettskenan. Och prata går inte heller!

Close up är ju alltid charmigt!

Något som ska föreställa en puss!

Mitt pass är åter

Tack snälla du!
Jag har varit duktig o tvättat ett ton tvätt. Massor med kläder, lakan, handdukar mm. Har dessutom manglat alla lakan, påslakan och örngott. Nöjd! Nu sitter jag och mumsar på en färdigrätt från Findus. Typ den enda jag tål (mjölkallergiker). Den är supergod! Pasta med paprika, sparris och räkor i tomatsås


Vackra själar

Jag är SÅ glad att det finns så fina människor i världen. Jag fick ett samtal för en liten stund sedan. Det var en tjej som frågade väldigt ordentligt efter hela mitt namn. Sen sa hon att hon hittat mitt pass på "morgonpromenaden". Så himla snällt att hon kontaktade mig. Tänk att hon gjorde sig besväret att ta mitt pass, gå hem och googla fram rätt Mia, ringa upp mig, och dessutom erbjuda sig att komma med passet till mig.
On topic: Så jävla klantig jag är. Har ju tappat mitt körkort också. Men det verkar spårlöst försvunnet!

Puss!

Mias morgonmusik; Making mirrors

Jag har tänkt börja yoga! Har aldrig testat, men tror att det är bra för kropp och sinne. Tror ni att jag orkar trots en helveteshostan? Jag hade faktiskt bokat in mig på ett pass i söndags, men jag var klok och stannade hemma istället.

Så himla abstrakt och luddig, men ack så vacker

Innan jag kände dig

Idag har jag faktiskt vistats utomhus, halleluja! Hälsade på hos en vän på en kopp kaffe, hostan tillbaka på allvar, tog efedrin-hostmedicinen, SKAKIG. Verkar vara överkänslig mot efedrin.


Vad är det för fel på er?

Seriöst? SVARA! :)
Hur som helst det är ju Jonnys Planka!!! Från Ed, Edd och Eddy!



Nån som vet?


Jag vet ju såklart vad detta ska föreställa. Frågade Johan som är 80-talist, han hade ingen aning.
Så vilka har koll på denna figur? :D

Hostpussen

Hej mina prinsar och prinsessor! Inatt har jag äntligen fått sova!! Förutom då jag vaknade av att Johan (i sömnen) sparkade ner vår lilla hund från sängen. Men hon bestämde sig för att hoppa upp igen. Vilket gick sådär.. Framtassarna på sängkanten och baktassarna hoppade i golvet. Lät som bara den. Nu ska vi klippa klor!
Host-puss till er alla

120207

Efter senaste nätternas brist på sömn och en hosta som heter duga bestämde jag mig för att vara hemma idag. Förutom mitt besök till vårdcentralen. Fick ingen hjälp whatsoever. Ett sjukintyg. För 200 kronor. Så himla kul att vara hemma i flera veckor och typ gå sönder av uttråkning. Uttorkning? Resa? Va? Ramlade över den här bilden

Så himla spot on! Haha.. När de nyss infört "vätskeförbudet" etc, skulle jag flyga, och tjejen före mig hade typ.. Smink, hårspray, klämmor och smycken etc. Hon var inte nöjd då hon tvingades kasta allt sitt smink/hårspray mm. Hon övervägde typ att inte åka för att få behålla grejorna.. Men tillslut kastade hon med kraft allt i sopkorgen utmed

Hemma igen... Bläää. Ska inte vara roligare än så. Hej på er


Första dan!

Gjorde min första dag på Hemtjänsten på Teg idag! Otroligt stor skillnad om man jämför med boendet där jag var innan. Nu ska man ju promenera mellan alla brukare, och man gör ju typ tio besök varje dag. Men det var väldigt trevligt och de flesta var rara tanter :)
Är helt slut dock! Med ungefär två timmars sömn och betydligt mer motion än under senaste 14 dagarna tillsammans tycker jag att det är OKEJ!

120206

Jag har fortfarande inte kunnat somna. Har vridit och vänt på mig. Räknat får och druckit Proviva. Vandrat runt i iskalla lägenheten, legat och bara blundat, kurat in mig i Johans famn, kramat om Leja.. JAG BLIR GALEN!!

Nu tänker jag kolla på svtplay och jag hittar nåt urtråkigt, då kanske jag somnar? Hoppas bara jag inte väcker Johan...


:c

Så himla störigt! Somnade i vettig tid, ca halv elva.. men vaknade för typ en halvtimme sedan! Tror att det var en duns i golvet hos dom över oss.. Kunde inte somna om så tänker vara vaken en stund innan jag försöker igen. Annars brukar det bara bli irriterande att ligga vaken i sängen!

Tröjan


Fulsöt

Tog en prommis med Leja och när jag kom in såg mina söta kinder ut som två röda äpplen! Myser i en tröja jag fick med mig hem från mamma igår. Mamma och mormor stickade den när mamma var ung. Den är supermysig, och dessutom ganska söt. Fulsöt! Postar bild med mobilen, webkameran är kass

Zzz

Det är helt vansinnigt hur mycket jag sover. Inatt; 12 timmar. Vaknade för typ en halvtimme sedan. Vaknade dessutom ned halsont, huvudvärk och nästäppa. Bläää! Men man ska väl inte bli helt frisk, det vore ju faktiskt trevlig.... Har tänkt ligga i sängen resten av dagen och fundera på livet, dricka varm choklad och kanske läsa en bok. Har ju inte ens avslutat den jag påbörjade i Egypten, Niceville


teleport, beside you. now


Sikta mot stjärnorna

Hej vänner!
Jag har inte hunnit skriva något idag. Var så himla trött imorse, men var bara att stiga upp och göra mig iordning för Sikta mot stjärnorna! Det är ett arrangemang för handikappade. Så himla kul! Artisterna var jätteduktiga och vi andra hade supertrevligt!
Sen var jag och Johan bjudna på middag hos mamma. Vi märkte halvvägs till Holmsund att fläkten i bilen slutat fungera! VÄLDIGT svårt att se vägen... Fick liksom skrapa rutan under tiden Johan körde. INTE KUL!

Nu ska jag bara mysa i soffan och försöka bli varm. Ska ta hjälp av värmefilten :)
KRAM PÅ ER

Varde ljus

Var ju ute och handlade lite igår, men glömde visa er vår nya sovrumslampa i all tavelhysteri! Fin va?!


Mittinatta

Jag kan inte sova! Och det är sjukt frustrerande då jag vet att jag ska iväg och jobba imorgon. Och när mitt hjärta sover så sött utmed mig.
Har druckit en varm dryck, vilket inte hjälpte. Har även varit uppe och vandrat i lägenheten lite. Sett ett avsnitt av Big bang theory. Lagt undan dator och bara legat och blundat, myst med hunden, vridit och vänt. VAFAN?!

Done

Vad tycker ni?


Fix!

Sätter upp våra nya tavlor. About time :)


Kaffemaskinen

Här kommer bild på den! Ni ser att det är en cirkel, varav ena halvan är röd och den andra blå? Man kan föra både kalla och varna drycker genom att vicka på den. Jag tål ju tyvärr inte latte o sånt. Men kaffe och iste kan jag dricka från den. Mmmmhh!


Kaffe

Tala om chock när jag skulle ut med Leja för första gången idag (johan har skött det hittills). 20 minusgrader här uppe i Norrland (umeå) idag. Brrrr!
Tog en kopp kaffe direkt jag kom in. Vi köpte en sån där Kaffe Gusto-maskin. Den är superbra! Kaffet är drickvänlig temperatur direkt koppen är klar! Så det är bara att sörpla i sig :)
Kan posta en bild på den från mobilen. Stay tuned

Läpptips!

Herregud.. Har egentligen bara ätit sedan jag vaknade. Men det behövdes nog, för jag har sovit så himla dåligt senaste 7-10 dagarna.
Jag har fått så himla torra läppar, så jag gjorde en liten hemmapeeling igår som funkade fint! Blanda lite honung och socker och stryk på läpparna. Gnugga lite försiktigt, torka bort! Smörj sedan in med nån fet salva. Jag tog Idomin. Se till att smörja på ordentligt så hålls läpparna mjuka och fina ett tag! Om man vill kan man använda en mjuk tandborsta att gnugga med, men försiktigt :)

Vimsig

Dagavill man blir när man bara legat i sängen flera dagar! Pratade med min nya chef och var tvärsäker på att det var tisdag idag. Har inte ens hunnit börja jobbet pga sjukdom och hon tror säkert redan att jag är knäpp :)
Nåt ovanlig! Det är onsdag och jag har inte sett alla nysläppta serieavsnitt ännu. Pretty little liars, Desperate housewives, Gossip girl.. Ja ni vet!

Ännu en serie

Såg första avsnittet av Sherlock-serien idag. Sherlock som i Sherlock Holmes. Sådär lagom, lite gammaldags mystik, men modern :)
Ska se ett till avsnitt! Börjar bli lite bättre. Dock en jääävla hosta fortfarande. Jobbigt!!!

Allt var svävande

Har ni hört det där om lufttrycket? Att det inte varit lika högt på fyrtio år. Både jag och Johan har sovit jättedåligt inatt. Det har jag förvisso gjort typ 10 dagar nu. Men nu berodde det inte på förkylningen (tror jag). Vad tror ni, kan det vara pga lufttrycket?
Så vi hade lite fest med mjölk och flingor och ett avsnitt South park vid fyra på morgonen! Somnade på förmiddan och sov till 10-11 ungedär. Dödstrött!

RSS 2.0