5/5 toasters

Åhhhhh!
 
Jag och Johan var på bio idag. Vi såg Batmanfilmen The dark knight rises, den var såååå himla bra! Ni som inte sett, eller inte tänker se den. TÄNK OM! Den var faktiskt jäkligt bra. Undra om det kommer nån fler Batman-film, någon som vet?
 
Nu ligger jag i sängen och tänker sussa. Är ledig imorgon och ska unna mig en skön sovmorgon :) Kram på er!

Red red wine

Heheheheh


Fick biljard-spö. 2 gånger

Hej kära vänner!
 
Ja har inte varit sådär skrivsugen på länge, så därför har det blivit ont om uppdateringar här i bloggen. Som ni vet har jag haft semester och befunnit mig på Gotland mestadels av tiden. Nu är jag dock hemma och har börjat jobba igen. Jobbat tis-tors denna vecka, så det känns nästan som att jag har semester fortfarande :)
 
Jag sticker ner till Gotland igen om ca 2 veckor, ska bli sjukt härligt. Längtar!!! Vi hade lite tråkigt väder när vi var där, så hoppas att det blir bättre i augusti.
Ikväll ska vi ut och festa lite, men blir nog rätt lugnt. Sitter i underkläder och dricker kaffe. Är osminkad och har inte druckit en droppe alkohol.. Ja, ni vet ju vilken tid vi tjejer tar på oss när det är utgång. Haha..
 
Kram på er! En extra kram till min favoritkille Viktor :)

Vilken jävla fredag den 13. Skönt att den äntligen är över!!!!!!


!

Så himla kul! Mormor, mamma och storebror kom hit inatt! Har haft sånt där äkta morgonmys med familjen. Stor frukost ute i solen! Åh, lycklig :)

MP

Ikväll är det Miljöpartiets tur att tala. Och igår var det som trott; intressant, men lite långtråkigt! Tänker pudra min fräkniga näsa lite innan vi sticker iväg. Drar igång vid 19, så vi hörs sen! Kram!!

Kabom

Almedalsveckan börjar ju här i Visby ikväll och först ut är Sverigedemokraterna. Ska bli intressant att höra på. Förmodligen lite långtråkigt också. Ha ha.

Jag har blivit brun, lite iallafall


Hittade ett par fina skor på Aldo när vi var i Sthlm. 399:-

Strandpromenad i Visby
Hörs sen!


RSS 2.0