!

Finally.. :) Känner mig trött som tusan, så tror att det blir lugnt ikväll. Om jag inte får ett spontan-ryck och vill ut och dansa! Men det tror jag inte.. Vad ska ni hitta på? Skrev ni provet? Hur gick det?
Nu ska jag hålla tummarna och vänta tills facit dyker upp på studera.nu

Prutt

Sitter o käkar lunch i väntan på att nästa prov ska starta! Hoppas det går för en om ni skriver :) En jag känner berättade precis att h*n råkat släppa sig mitt under provet. Inte en tyst en. Ha ha ha :D


Högskoleprovet

Jag sticker snart iväg mot universitetet för att skriva högskoleprovet, utan några som helst förväntningar eller förhoppningar! Så vi hörs igen i eftermiddag. Wish me luck!


Grattis bror

Vad konstigt, det står att jag lagt upp senaste inlägget igårkväll? Och det har hamnat nedanför ett tidigare inlägg? Mysko, hoppas ni har sett det fina skidsetet iallafall!
Jag ska snart krypa isäng, imorgon ska jag ju skriva hp hela dagen. Känns motigt då jag vet hur extremt lite matte jag kan. Men har ansökt om att få läsa Matte B, då kanske jag lär mig lite :)
Kram och godnatt!

Skönt

Har redan hunnit krypa ner i mina satinlakan, är inte satin det skönaste som finns?! Har kastat alla andra sängkläder i förrådet! Jag lovar att visa mitt snygga skidset imorgon! Jag är ledig imorgon. Skönt!


Åre here I come!


Snygg va?! :) Hittade den på Intersport, 500 spänn för hela setet!


Glad tjej

Har äntligen hämtat igen "min" telefon från rep. Fick en helt ny! Passade på att shoppa lite då jag lix hade tid. Hittade ett superfint skidset på Intersport! Visar senare. Nu håller vi på med middagen

När jag blir stor...

Gjorde en omelett till lunch. Råkade salta typ tre msk. Så nu bränner det i munnen, blä!
Sitter och kikar runt efter något intressant att plugga. Jag är så himla sugen på att börja läsa och skaffa mig en utbildning. Men vet inte vad? Ha ha. Har kollat på: psykologprogram, sjuksköterska, arkeologi, digital medieproduktion, socionom, journalistik, personalvetare, politices.. Ja, ni fattar att jag har en del att fundera på

Vi hörs sen vänner, puss!

120328

Har suttit och pluggat matte med brorsan. Helvete vilket geni han är! Men ni kan ju räkna ut vem som fick the looks ;) Ha ha..
Känner mig less iallafall. Ska snart krypa isäng, vi hörs!

Jag sitter här och luktar gott i händelsernas centrum Du sitter där och ruttnar bort i händelsernas väntrum

Tryckte i mig lite pizza efter träningen. Kebabpizza utan ost och utan dressing. Nomnom!
Sitter i soffan och vilar lite. Känner mig typ död. Men ska ändå försöka orka med en prommis med Leja. Hon är så jäkla uttråkad just nu. Hon ligger på sin plats och suckar och fnyser! Haha..

Det här är pulvret jag använt innan träning! O förresten, ser ni lacket? Det sitter fortfarande. Utan varken under- eller överlack.

Mia Powers

Tänkte sticka på gymmet en snabbis! Kanske ta lite av Johans power-pulver. Tog lite av det igår, och tror faktiskt att det gav lite extra powers!

Hahah hatar att jag älskar Eastbound & down

MVG

Sitter desperat och försöker få tag på mina gymnasiebetyg. Men dom finns varken på studera.nu eller vuxenskolan. Får inte tag på min gymnasieskola heller. Men ska fortsätta jaga tills jag får tag på dem!

Jag är trött idag, men ska ändå försöka sticka o träna efter jobbet :) Kram på er!

My cup of tea

Hej fina ni!

Träningspasset idag gick kalas! Känner mig supernöjd och tänkte belöna mig med lite nya kläder. Hittade ett par plagg på Nelly.com som jag funderar på att klicka hem. Vad tycker ni?

1095:-

2195:-

1149:-

299:-

Det blir ju rätt dyrt, så jag hoppas att jag blir nöjd! Annars går det ju att skicka tillbaka. Men det där får jag kolla på imorgon. Ska njuta av en kopp thé och se lite tv nu. Snart dags att sussa.

Godnatt! ♥

Tönt

Nu ska jag fara och träna. Banka ur mig lite frustration.. Trött är jag också. Blä på den här eftermiddan. Hoppas kvällen blir bättre!
Kram på ER

Bekymmersrynkan är i farten..!

Kortfattat

Snart är det påsk! Blir man inte glad av alla fina påskfärger? Och snart åker jag och Johan till Åre. Om det finns nån snö kvar... :)
Nu måste jag sticka iväg. Har inte så mycket att bjuda på just nu. Kram!

God morgon!

Jag vaknade redan före sex, trots att jag somnade så sent.. Det kommer förmodligen bli en väldigt lång dag. Och där vid 14-tiden kommer jag nog mest bara vilja skjuta mig i huvet. Om inte redan vid lunch.

Har iallafall bestämt att jag ska träna ikväll/eftermiddag. Gud vad skönt när man känner att man faktiskt vill träna, och inte att man måste.

Ha en bra dag!

cover up

Ser så inte framemot att börja klockan 07 imorgon. Delvis för att jag försovit mig de senaste gångerna det stod 07:00 på schemat, och samtidigt för att det känns så jäkla trist att vakna så tidigt! Det är ju.. på tok för tidigt. Men ska bara jobba tre dar denna vecka, så ska försöka stå ut ;)

Den fina hästen i bakgrunden har Johans pappa målat. Den hänger där bl a för att täcka en fettfläck!
Johan gav mig massage med massageolja en kväll. På morgonen vaknade jag av att Johan skrek i vrede "VAFAN?! NEJ NEJ NEJ!". Han hade nämligen försökt pumpa ut olja på min rygg, men det hände inget.. För allt hamnade på väggen :) Hahaha
Godnatt vänner! ♥

120326

Hade så himla trevligt idag! Jag stack ner på stan och mötte upp en kompis. Vi kikade i butikerna, älskar alla färger i vår! och stötte på massa gamla vänner. Det är så roligt att träffa alla och se vad de sysslar med nu för tiden! Sedan gick vi till Wayne's för att plugga. Blev dock inte så mycket pluggande. Men en smarrig äppelkaka och en latte iallafall. Hehe!

Woke up I had the same clothes on I had on last night Damn I must have passed out And cash is just like the clothes I worn yesterday We are broke

Har redan hunnit med en power walk med leja, och duschat henne. Dammsugit och burit saker till förrådet. Kändes mer när jag tänkte det.. Haha
Har precis ätit lunch och tänkte bege mig ner mot stan för en kaffe :) Men jag verkar vara den enda lediga idag. Så får vänta ett tag kanske!

Här ser ni nästan mitt ljusa hår! Men det är nog snäppet ljusare än det syns på bilden!

Min träning

Jag har varit duktig och både pluggat på högskoleprovet (ca 20 min) och tränat! Träningen gick skitbra. Man blir så jäkla nöjd då slitet börjar ge resultat! Då känns det dessutom inte lika jobbigt längre.
Jag brukar köra crosstrainer 10-15 min. Sedan kör jag ett par övningar:
Kettlebell


Sedan kör jag en övning på plint. Här kan man välja hur tungt det ska vara genom att ligga med mer / mindre del av överkroppen på plinten. Ju mindre desto tyngre! Bild lånad från Hannasmammaladdar@wordpress.

Den hemska plankan med en twist! Lyft benen varannan gång, som på bilden!

Joggar 10 minuter på slutet, innan jag stretchar.
Använder såklart en del maskiner ibland också. Men föredrar faktiskt att bara jobba med kroppen!

Bekymmersrynkan

Hade tänkt plugga lite till högskoleprovet idag, men har jag inte engagerat mig något hittills -varför börja nu? Lite tråkig inställning kanske, men känner mig sjukt lat idag! Kan bero på mina få timmars sömn..
Skulle behöva fara och träna lite.. Det kanske kan pigga upp mig :) Men först måste jag få lata lite!

120324

Käkade vårrullar till middag och såg The ides of March, med George Clooney och Ryan Gosling. Den var spännande! Ni vet en sån där film som man hela tiden sitter på helspänn till, och undrar "vad ska hända nu?"

Nu är jag så jäääkla trött, så ska läsa lite ut Niceville, som jag kommit igång med igen... Får se hur länge det håller :)

Sommartid

Jag är så himla trött idag! Har jobbat några timmar på förmiddan, och sedan tagit en långprommis till Johans farföräldrar. Nu sitter vi hemma i soffan helt utmattade. Så himla tråkigt väder ute så det känns okej att bara vara hemma och mysa!

Ps Glöm inte att klockan skall ställas fram inatt!

Kramis!

602 Perle de jade

Skaffade två nya nagellack idag.


Loreals 602 Perle de jade och 303 Lushtangerine. 55 kronor styck om jag inte minns fel.
Jag var ju till frisören i onsdags och ljusade upp håret. Har inte kunnat visa bilder eftersom Johan haft min dator i Ske-å. Blev iallafall väldigt nöjd, för ovanlighetens skull! :)
Var på Clips drop-in salong på vid Vasaplan för första gången, så dit kommer jag gå i fortsättningen!


Min nya ljusa hårfärg

Min dator är åter! Och kanske ännu bättre, min pojkvän! :)
Jag har varit så himla duktig idag och vårstädat! Sorterat i alla skåp och dammsugit och skurat. Tvättat och vädrat mattor osv osv.
Nu håller batteriet på dö. Puss!

Härliga vår!

Ska ta min fina cykel och hoja ner på stan med Leja en sväng. Vill bara uuuut i det här härliga vårvädret!
Har faktiskt inga ärenden. Men kan säkert skapa ett och annat behov på stan. Hihi
Och idag kommer min prins hem!!!!
Puss och ha en fin dag!
Öhh, förlåt Leja.... :)

Spillde på mattan

Duschade precis och gjorde en turban på huvet. Tog på mig mina pingvin-pyjamasbyxor o en för stor "baseballtröja". Svarta strumpor och låga klackskor OCH BESTÄMDE MIG FÖR ATT GÅ NER TILL TVÄTTSTUGAN...
Sjäääälvklart man ska möta grannarna just då..... herregud. Gick dessutom med en rullad matta under armen. Kan inte sett riktigt klok ut! :D
Pingvin-byxorna



Önskar jag kunde lägga upp en bild så ni fick skratta lite.. Men Johan har ju som sagt min dator, och hans dator som är här hemma har ingen kortläsare!
Nu ska jag sova. Är sååå himla trött! God natt

Yes!

Lyckades övertala sys om ett träningspass. Ska äta litegrann och sedan åker jag iväg och tränar. Ikväll blir det nog inte mycket action. Se lite serier! Vi kanske hörs nåt mer. Puss!

Work it, work it

Längtar tills jag slutar jobbet! Har planerat att sticka och hårdträna. Hade önskat att syrran kunde haka på och köra ett sånt där dunderpass med massa styrka. Det är så trist att köra själv.. Kondition däremot är ju bara bra om man får vara ensam, blir mer effektivt så.. Kanske får tvinga med brorsan eller nån kompis!
Kram på er, hoppas ni får en bra dag :)

God natt

Haft en sån himla bra dag! Framför allt för att jag hängt with my girl Rojin. Vi har ätit i massor och gårdagens tränings är glömd. Blir nya tag imorgon :)
Vill visa er bilder, men det får vänta tills Johan kommer hem med min dator. Han är ju som sagt på utbildning och är inte åter förrän fredag (längtar efter dig älskling)


Duktig flicka

Hej och god morgon!
Jag kom inte in på blogg.se igår, så därför kunde jag inte skriva! Jag var iallafall duktig och tränade med syrran. Gud vad hon plågade mig. Sit-ups och utfall med medicinboll. Blä vad tungt!
Idag är jag leeedig. Så himla härligt! Läste lite igår innan jag somnade vid 22-tiden. Vaknade utvilad vid 6, men tvingade mig själv att somna om. Vid 8 steg jag upp! Duktig va? :)
Ha en fin dag!

Tack

Hej och god kväll! Bjöd in mig på middag hos mamma ikväll. Mormors goda köttgryta med ris :)
Har dessutom ätit massa onyttigt sedan jag kom hem. Ska ta med mig brorsan på gymet och hårdträna imorgon! Känns så himla skönt att jag börjat komma igång med kroppen. Cyklar ju överallt nu. Tack älskling för min fina cykel!!!

Lonely

Johan har åkt på kurs och blir borta hela veckan, och jag lät honom ta min dator. Gissa om jag ångrar mig :D Hade dessutom glömt bort det och sprang nyss runt här och letade efter den!
Så nu får jag sitta här vid Johans och knappa. Stationär. Blä!
Ha en fin dag!

Machine gun preacher

Hej och hallå!

Jag har varit duktig och motionerat massor idag. En powerwalk med Leja, och sedan dessutom gymat. Tog cykeln dit och hem. Och det blir ju ändå nån kilometer ;)
När jag kom hem bjöd Johan mig på baconlindad fläskfilé med pesto i. Jag är egentligen inte så mycket för griskött, men det var gott!
Till middan såg vi Machine gun preacher. Och för er som sett, och blivit rörda av Kony-filmen, se denna! För det är precis vad den handlar om. Och för er som inte sett Kony-filmen, se den. Och Machine gun preacher. Puss!

Todays brunch


Omelett: stekte purjolök, ner med lite kassler i pannan. Vispade 4 ägg + ca 4 msk vatten hällde det över fräset i pannan. Mums!
Bakade även matbröd. yummi! Scones, gjort på 2½ dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver, ½ tsk salt, 40 g mjölkfritt smör, 1 dl havremjölk. Rör först ihop de torra ingredienserna, smula ner smöret och slå i mjölken. Rör till ett kladdig deg! In i ugnen på 250 grader ca 10-15 min. Klart!

In the middle of the night

Åhhhee, när man lyckas somna i vettig tid är det klart man blir väckt av att det plingar på dörren klockan ett på natten. Hörde att J gick och öppnade. Och hörde en tjej som grät och Johan ba "Vad är det, vad är det? Du kan låna min telefon om du vill". Så jag går upp och tittar whats up. En stackars tjej har typ gråtit ögonen ur sig, och det var jättesvårt att förstå vad hon sa pga av gråten. Men hon sa "Jag vill bara hjälpa henne, men hon vill inte. Hon bara ligger där" Då frågade jag om jag skulle gå in till hennes kompis (grannen). Men då sa hon bara att det inte går att prata med henne. Till slut får hon svar i telefonen, så jag går till vardagsrummet och låter henne prata ostört. Så hör jag henne säga "Hon ligger bara där, hon är död. Jag försökte väcka henne men hon är död" i. Snacka om panik! Jag typ stormade in i grannens lägenhet. Men verkade som att grannen bara däckat, och tjejen som grät inte hittade sin telefon för att den var död. Ni anar inte vilken panik jag fick när jag hörde henne säga "hon är död, hon bara ligger där".. Nåja! Idag skiner solen och det är några plusgrader, ser dessutom ut att vara någorlunda vindstilla. Vilket är sällsynt i den här staden. Puss på er!

Pretty girl

Har varit med Johan på akuten ikväll.. Han drog ut en visdomstand i veckan och det hade typ blivit nåt tjaffs med det. Men nu ska det förhoppningsvis bli bra för honom!
Har även hunnit med tvätt, städ, hämtat min cykel från verkstan, shopping, matlagning mm!

Klänningen hittade jag på D&D, den var superbillig några hundralappar bara. Fin va? ♥
Köpte även en myströja och två par jeansleggings. Man kan aldrig ha för många jeansleggings :) Hihi

Recept på mjölkfria chokladpannkakor

Gjorde värsta gosmarriga bruchen idag. Typ amerikanska pannkakor med bär och chokladsås. Allt mjölkfritt såklart.

Tadaa!

Chokladsåsen är gjord på vatten, kakao och socker. Och lite mjöl för att den skulle bli lite tjockare.
Mmmhhh :)


Den arga tanden

Det blev lite ändrade planer igår. Istället för mysig middag och lite film stack vi på grillfest-ish! Men vi var kloka och for hem rätt tidigt :) Stannade på Statoil o köpte Resorb innan vi gick hem. Om man tar 1-2 Resorb innan man lägger sig efter en utekväll blir man inte bakis!
Vaknade vid 9tiden och mår toppen! Vaknade även vid 4 av att Johan hade sån jäkla tandvärk :( Han drog ut den tidigare i veckan och den är inte riktigt snäll ännu. :(

120316

Har fan sprungit hela dagen, känns som mina ben väger ett ton styck nu när jag sitter. Ska se på nåt serieavsnitt nu och sedan sätta igång med lite matlagning. Ska bjuda en vän på middag här ikväll. Sen ska vi nog ba slappa! Se film o lira lite tvspel kanske :)
Ska göra världens godaste pastagratäng. Kan tala om innehållet sen. Puss!

120316

Hur ska jag orka jobba mer idag? Sitter helt död i soffan. Vad är det med mig?! Trött konstant. Från det att jag vaknar tills jag somnar..

Ilands..

Åhhh, jag är så himla ledsen! Cykeln som jag fick av Johan i födelsedagspresent har ett vint hjul, men det var så lite så hade inte tänkt bry mig om det. Men nu har det lossnat några muttrar så stänkskärmen fram liksom ligger på hjulet, och en fjäder hänger lös. Allvarligt? Ska jag aldrig ha ett bra förhållande med en cykel? Ha ha. Tänker åka tillbaka med den så att dom antingen lagar den, eller ger mig en ny! Älskar ju min nya cykel! :)

Mjölkfri morotsmuffin!

Varit duktig och tränat ikväll, så jag belöner mig själv med syrrans mjölkfria morotsmuffin! Hon bakade åt mig till min födelsedag i måndags. Fattar ni hur tur jag har? En syrra som är bagare, och en annan som är kock?
Heaven baby!

Istället för ost, som det brukar vara, har hon blandat smör (mjölkfritt), florsocker och äggula. Inte det nyttigaste, men himmel så gott!
Nu ska jag försöka se nåt serieavsnitt innan jag somnar. Puss!

Zzz

Vet inte vad det är frågan om, men jag är trött hela tiden.. Så himla jobbigt! Känner dessutom att jag har lite halsont idag. Bara jag inte blir sjuk igen! Längtar tills jag kommer hem från jobbet.
Ska bjuda mamma på middag idag :) Mysipys! Puss

Många som vi tycker öm

Vi har haft Johans mamma på besök här idag. Hon är ju mestadels ute o reser, men har varit hemma här i Umeå två dar. Hon ska bjuda mig och Johan till Åre veckan efter påsk, men det har jag väl hunnit berätta! ;)
Ser nåt på 1an nu som hon tipsade om. Rolig dialekt, kolla! Ha ha

Med vinden piskandes i fejjan, fyfan

Känner mig fri på min nya cykel! Så himla härligt :)
Cyklar runt teg och känner mig som en kung! Haha

Solhaga Classic 3


Min fina cykel som jag fick i födelsedagspresent av min fina pojkvän. TACK ÄLSKLING!

AAAAJ

Slog i tån! Helvete så ont det göööör. Typ så man börjar må illa. Kan tänka mig att det känns ungefär såhär för killar när de slår deras "parts".....

Du borde ta dina ord tillbaks, för alla glömmer men inte jag


Düsseldorf i somras. Helt underbar stad!

Träna!

Nu när jag har USA-åldern inne känner jag mig väääldigt sugen på att åka dit. Typ nu. Hade varit så himla roligt! Är dessutom ganska less på Umeå. Vill upptäcka något nytt. Men Åreveckan efter påsk kanske botar bort-längtan ett tag. hehe :) Vet inte om jag sagt det, men Johans fina mamma har bjudit oss till Åre med hotell och grejer veckan efter påsk. Ska bli skitskoj! Har inte varit i en skidbacke på läääänge.
Nu ska jag sticka iväg och träna. Puss!

Slut tandkräm

VAFAN.. Har smaskat gottes och gofika hela kvällen, och så är tandkrämen SLUT!!!
Har borstat med vatten på borsten och sköljt med listerin. Men ändå liksom? Kan aldrig somna utan att borsta tänderna. Har hänt att jag varit så förbaskat trött att jag bara inte orkar gå upp.. men kommer jag på att tänderna är oborstade är det helt omöjligt att somna.

Tänk om mina tänder ser ut såhär när jag vaknar? :(

Happy me

Har haft en lång, men mycket trevlig dag! Efter att ha jobbat heela helgen, och dessutom hela dagen idag och sedan haft bjudning är jag helt slut. Men det är alltid så trevligt att träffa familjen!
Jag pratade med Johan om att skaffa en bra cykel härom dagen "men inte typ en Solhaga, tycker det är onödigt att lägga flera tusen på en hoj, även om dom är bäst!" Johan svarade att han höll med och att man kan komma billigt undan på Biltema.
Gissa vad jag fick i present av honom? En Solhaga damcykel!
Ska visa bild imorgon. Har varit ute och provcyklat, men glömde kameran inne. Nu ska jag lägga mig och sova. KRAM på er! Och tack för gratulationerna. -a

You can hate but never break me

Ja må jag leva!
Är hemma på lunch och preppar inför kvällens bjudning. Har stekt köttfärs och hackat grönsaker i sinne! Jobbar till 17, så blir lite stressigt då jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin dag! Kramis


asdghd

Hej babes! Någon undrade var vi köpt hallmöblerna, det var på EM. Efter många om och men bestämde JAG till slut vilka det fick bli. Visste blev det fint? :)

Kanske lite litet, men sprolla! Vi har ju klädkammare i hallen också. Där får vi ha våra kläder då vi t ex har bjudning. Som imorgon. Min födelsedag! ;)

Bulle

Har världens tråkdag idag, känns det som.. Jobbar från 7, tills nu. Och ska iväg och jobba från 16 igen. Men det är mycket att göra så hoppas att det ska kännas som att tiden går fort!

Käkar bullar till lunch :) Nomnom

Söt kille

Kul med jobbhelg! Killarna sitter i soffan och dricker bärs och jag får titta på.. Ska till B ikväll och blåsa upp ballonger inför morgondagens kalas.
DOM ska börja partaja på Bölesholmarna med grillning och pimpling vid 12. Lär komma hem till en däckad pojkvän när jag slutar. Hehe

Hahaha typ nåt sånt här imorgon kanske?

Can I have

Fick en liten lucka på morgonen så stack hem och satte igång lite tvätt. Nu sitter jag hemma och myser i soffan. Tänkte dra en Mc Donk till lunch efter att ha sett denna

Blev seriöst hungrig....

120308

Min enda lediga dag, och jag hade tänkt tvätta innan min ett möte 10.00. Försov mig dock, såklart, så fick stressa för att hinna med mötet.. Ska vänta tills 20.00 o se om tvättstugan är ledig. Har nämligen sjukt med tvätt. Som vanligt. Och mellan 20-22 är det först till kvarn som gäller :P
Tills dess ska jag se Cougar town och New girl!

Längtar efter sommaren!

Chokladbollar

Fick sånt jäkla sötsug, och är utan godis hemma. Katastrof. Så jag gjorde några chokladbollar, nomnom! Och nu är jag sååå trött efter att ha hållit igång hela dagen. Jobb från 7-17, sedan iväg på Ica och storhandlat. Hem och lagat mat. Ut på prommis med hunden. Gjort chokladbollar, städat. Puhh!

Hade inget socker, så fick bli med strössel. Mmmhhh

Du e BÄZZT

Åhhhh, jag har världens bästa pojkvän!!! Kom hem från jobbet nyss, och möts av denna underbara hall!

Nu ska vi bara fixa finliret lite. Åh, så jäkla skönt! Tänk att hallen stått tom i typ en månad.
Lättnad! Tack älskling, du är BÄSSST!

Födelsedag "kommer upp"

På måndag fyller jag år! Hej hopp! Jag längtar. Fortfarande. Men det är nog inte så många år kvar tills man önskar att tiden gick baklänges istället. Haha!

Imorgon är jag ledig och ska ner på stan och kika efter ett snyggt skidställ. Vad töntigt det lät. Menar förstås en cool snowboard-outfit ;) Om Johan får ledigt sticker vi till Åre efter påsk, så då måste man ju se lite snygg ut ;) Jag har dessutom inte åkt bräda på otroligt länge.. Så lär få kompensera med en snygg look! Haha..

Hittade dessa två på Junkyard.se Me rikey

Boring

Fick ett svar från Media markt idag, telefonen blev ivägskickad samma dag som jag lämnade in den. Jotjena... Jaja, bara att vänta tills den är åter!
Har jobbat tills för en timme sedan ungefär. Jag nner mig helt knäckt och ska hoppa isäng. Vi hörs imorgon, förhoppningsvis med lite roligare uppdatering.
Kram på er!

Älska inte media markt

Älskar ju inte Media Markt. Lämnade in min nya mobil där i torsdags, han i kassan sa att det bara skulle ta ca 20 minuter tills 1 den antingen var helt klar, eller 2 han skulle veta om han var tvungen skicka iväg den.
Jag hade dock inte tid att vänta, så han skulle ringa upp mig. Ingen ringer på hela dagen. Jag ringer dit dagen efter och får höra att det var så himla mycket göra, men någon skulle ringa mig snart med svar. Någon ringer mig och säger att någon annan ska ringa upp med svar.
Händer ingenting. Ringer dit IDAG och får fortfarande inte veta nåt. Jag har alltså varit utan telefon i typ.. för länge?
FAN. Jaja, nu ska jag sticka iväg på jobbet. Vi hörs!

Dax att ta fram saxen!

Hello!
Var riktigt tufft att ta mig ur sängen imorse. Efter tre dagars ledighet. Skulle behöva fara och handla idag, men känner mig så himla trött! Så kanske hoppar det. Skulle även behöva få upp våra hallmöbler... Det verkar som att Johan tar sig an det projektet imorgon :)
MÅSTE KLIPPA MIG... my god

Loosies

Guuud så hemskt det var på gymet idag. Ska aldrig åka och träna "bakfull" igen. BLÄ! Men kände mig ändå nöjd efteråt!
Brorsan kom och hämtade mig efter träningen och så stack vi hem till mig. Lagade lite mat och gjorde iordning morots-dipp, och såg film. Loosies, den var sådär! Vampyrpappan i Twilight var med, och han är typ snygg? Japp.
Jamen, ha det så bra då vänner. Så hörs vi imorgon. Puss!

Ta på dem?

Nu är jag nästan fit for fight, ska iväg på gymmet om en timme ungefär.
Berättade ju att dopet var jättefint, men glömde också nämna en liten detalj.. En av barnets "faddrar", min kusin, skulle läsa en text. Som gick något i stil med "Folk kom till Jesus med barn för att han skulle ta på dem", och min kusin bryter ut i skratt. Och när vi andra fattar vad hon skrattade åt började hela kyrkan fnissa.. Tog ett tag innan hon hade återhämtat sig och kunde fortsätta läsa. Hahahha

Alltså, TA PÅ DEM?? Haha... Sådan är min släkt! :)


7.30

For iväg på födelsedagsfirande igårkväll. Jag var så himla trött och inte ett dugg taggad, men det blev så himla trevligt!! Träffade dessutom på en gammal vän ute, och sånt är ju alltid roligt! Har tyvärr inga bilder, men vet att hela festen live-sändes (eller nåt).. Så den går väl att hitta nånstans. Hahaha
Hade på mig typ detta, med håret utsläppt, svarta leggings och svarta höga kängor!
image description
Jag vaknade i vanlig ordning typ 7-7.30, vaknar alltid tidigt dagen efter jag varit ute. Men tror att jag ska sussa en stund till.. Natti!

Vackra ting

Hej och hallå!
Dopet var såååå fint! Och bebisen.. herregud vilken prinsessa! :) Förut var vi väldigt mycket med släkten, men det har minskat och nu blir det egentligen bara på större events. Julafton, dop, födelsedagar.. ja, ni vet!
Har iallafall bestämt att jag ska hälsa på min fina kusin Maja imorgon. Hon flyttade in i ett hus tvärs över gatan för flera månader sedan och jag har ännu inte varit där.... Kram!

Dop

Hej vänner!
Jag är på mitt kusinbarns dop. Det finns ju så himla mycket söta små bebissaker! Men jag valde att ge en "boken om mig"-bok i present. Och ett par toksöta converseliknande stickade skor som mormor gjort!

Kaffe

Hello!
Solen skiner och det börjar verkligen bli vår. Så himla härligt! Var lite kyligt ute på morgonprommisen, men känns ändå så jäkla skönt att veta att snaaaart är det sommar. Hihi
Ska slänga i mig lite frulle och slänga mig i duschen. Ska iväg på dop idag!

Skål!

Smått och gott


Älskade läppglanset! Brukar aldrig använda det då jag tycker att det bara blir kletigt. Men denna var mjuk och glansig utan att kladda! Tror att den kostade mellan 20-30, kanske 40 spännisar på h&m.

Köpte ganska nyligen en mascara, från Isadora, som jag använt i hundra år. Men minns att jag använde denna från Lancome när jag var yngre, och tycks minnas att den gav en otrolig volym. Får testa imorgon. Jag har redan hunnit tvätta av ansiktet och allt sånt där. Blir en tidig kväll! Är supertrött efter dagens alla ärenden, och ska dessutom iväg på ett dop imorgon :)

Puss

Heeej vänner! Jag har sprungit runt hela stan idag. Är helt slut!
Var på Media markt o lämnade in min mobil. Fan att all elektronik jag äger ska gå sönder..
Ska visa er mina små inköp senare. Nu måste jag bara få sitta här och koppla av en stund. Puss!

Brunch

Har tagit en halkig promenad med Leja. Nu dags för brunch!


Life is about the people you meet, and the things you create with them

Har försökt se The descendants typ hundra gånger, men somnat efter typ fem minuter varenda gång. Men nu har jag äntligen lyckats se den! Vet inte om det är jag som är tillfälligt överkänslig, eller om det är en riktig böl-film.. Den var charmig iallafall!
Nu ska jag försöka ta mig ut på en promenad med Leja :)

Äntligen, äntligen helg!

Ligger helt död på sängen med datorn på magen. Kom nyss hem från jobbet.. Känns så jäkla skönt med långhelg! Ikväll ska jag fan bara lata. Är så sjukt trött! Kan bero på att min söta pojkvän väckte mig halv fem på morgonen........ Nä, men okej.. inte vara bitter.
Kanske ska försöka ta mig till EM och skaffa lite hallmöbler? hallen står nämligen tom fortfarande.... Kramis!

RSS 2.0