Tjusig tjej

Har latat mig så mycket att jag bara måste ta mig ut en stund. Sticker på en rask prommis med Leja så hon får busa av sig lite innan det är dags att sova.
Johan hade maskerad med Leja härom dagen. Igen.

Haha

Longboard på norrländska

Hej!
Jag har inte orkat göra nåt annat idag än att jobba. Skulle faktiskt behöva ta mig iväg på gymet, men är alldeles för lat.. Nu ligger jag här på sängen och tänker att om jag vilar en stund kanske jag kan ta mig ut på en PW (power walk) lite senare. Får se hur det går med det.

Jag ska försöka vara lite roligare imorgon, då jag inte jobbar hela jäkla dan, men till dess kan ni hålla er uppdaterade kring min pojkväns "lilla tripp".

Årets första myggbett

På fotleden. Kliar så förbaskat mycket! Men är ändå glad att jag inte har det som min pojkvän. Han är typ allergisk mot betten så hans blir som bölder. Men ett tips: antihistminer sägs ska lindra klådan


FitMeal, mjölkfri måltidsersättare

Jag har letat länge efter en måltidsersättning (pulverdiet) som är mjölkfri men inte hittat nån, förrän nu! Den heter FitMeal och smakar skit. Dricker en med hallonsmak just nu. Men denna ska tydligen vara godare än många andra märken?
Jag tänkte få i mig iallafall en om dagen, just för att få i mig alla vitaminer och så. En portion innehåller 150 kalorier, om jag inte minns fel, och 3 portioner ska täcka det rekomenderade dagsintaget av alla vitaminer och mineraler. Så får vi se hur detta ska gå. Just nu kliar det över hela ansiktet.


Q

Jag är såå trött idag. Var uppe alldeles för sent och såg Safe house, den senaste med Denzel Washington. Han är en av mina favoritskådisar, men jag var faktiskt inte helt såld på den här filmen. Den var inte alls dålig men inget som Man on fire!


Väck mig om en halvtimme

Gud så trött jag är! Tror nästan jag ska lägga mig på soffan och ta en liten tupplur. Väck mig om en halvtimme, okej!?

Stugliv

Här kommer lite bilder från Oskars stuga!

Det är så himla coolt att leva så nära naturen. Man fiskar och eldar. Kokar upp vattnet för att kunna HANDDISKA. Vet inte om jag skulle orka med det speciellt länge, men det är mysigt ett tag iallafall :)

En stuga vid en sjö

Hej!
Igår jobbade jag hela dagen, sedan for jag till mamma och firade morsdag en timme innan jag stack mot Holmsvattnet till en väns stuga o stannade över natten, därav brist på uppdatering.
Vi hade iallafall fantastisk mysigt. Tog båten ut på sjön o fiskade, sedan stannade vi på en liten ö och grillade.
Jag ska visa er bilder senare men ni får en på stugan nu!


120526

Hej vänner!
Vilken fantastisk kväll! Jag ska ta med min bok En dag och sätta mig på gården och sola en stund. Himlen är klarblå och solen skiner starkt. Får varva det med lite tvättning. Har nämligen tvättid ikväll så det gäller att passa på. Dröjer typ 10 dar tills det finns en ledig tid igen :(
Kram!

Blekfis

Är sååå trött. Jobbar till 16 idag och sedan ska jag till min kusin som fyllde år härom dagen. Skulle vilja hinna duscha och fixa håret, tvätta, dammsuga, skura, ta fönster.. Ja ni vet, hela faderullan! Men det får väl helt enkelt vänta.. Ska snart tillbaka på jobbet. Så vi hörs vänner! Kramis
Såhär brun vill jag vara idag. Men det är jag inte.

Doftminnen

God morgon kära vänner! Verkar som att de flesta av er inte hunnit vakna ännu :)
Hoppas ni hade trevligt inatt alla partypinglor, jag somnade lite sent pga grannens fest. Men man vill ju inte vara en party pooper i onödan.. Somnade nog ändå vid 00-01 och känner mig utvilad idag så nemas problemas
Sussade i en Johantisha, luktar så gott! hihi

Jag är en riktig doftare. Älskar doften hos mormor, tänker på doften på Holmön där jag spenderade somrarna som barn, även i Norrbotten där jag har mina släktingar. Och när jag åker till dessa ställen och känner lukterna får jag massa trevliga minnen från barndomen. Många säger ju att "luktminnet" försvinner när man blir vuxen. Men tror att jag kommer komma ihåg och känna igen dofterna tills jag är 100. Minst. Nu måste jag sticka. Puss!

Svammel

Såg att det blev nåt strul med förra inlägget. Vet inte riktigt varför men det verkar iallafall som att alla bilder kom med! Jag har haft supertrevligt ikväll, men nu är det dags att sova. Har ätit ett litet kvällsmål bestående av skinksmörgås och ett glas dricka.. Mätt och belåten. Så himla märkligt att sova själv????
Jaja, godnatt raringar

Wearing this

Ute med Robert ikväll wearing: kjolen och linnet jag köpte härom dagen. Klocka - Michael Kors, armband - fått av Johan då han kom från Indien. Klockhalsband köpt på T-shirt store, enkla örhängen och piggellinfärgat nagellack! En enkelt sminkning!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791863/images/2012/pic_204047563.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791863/images/2012/pic_204047563.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791863/images/2012/pic_204047590.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/791863/images/2012/pic_204047590.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791863/images/2012/pic_204047650.jpg" class="image">


I'm so lonely

Så himla ensamt att komma hem från jobbet och INGEN som möter en vid dörren. Mina hjärtan har åkt till en kompis stuga över helgen och jag kunde inte bra ledig från jobb, så jag får vara hemma :( Men det känns bra att dom har det bra, Leja i synnerhet. Få vara ute hela dagarna och springa fritt istället för att vara fängslad uppe i lägenheten.
Själv ska jag roa mig med att städa och annat "skoj".. ;)


Ha ha

http://9gag.com/gag/4267985

Svårt att vara snygg med solen rakt i fejjan

Har haft en fantastiskt mysig kväll! Slutade kl 18, stack hem och bytte om och fräschade till mig. Sedan cyklade vi på Olearys och käkade på uteserveringen. Sol till typ 20.30, mysigt! Sedan cyklade/skejtade vi hem. Och jag försökte trixa på Johans longboard.. Gick sådär. Ha ha..
Sedan tog vi en prommis med lillan. Sitter som ett mätt lik i soffan och myser nu :)

Sommarens första dag

Ligger ett par minuter före schemat så passar på att sola på balkongen en liten stund :)


Jag vill ha en cool strandhatt!

Har precis tvättat ansiktet och borstat tänder och ska krypa ner i sängen :) Inatt hoppas jag få drömma om fina sommarkläder.. Bikinis, hattar och flip-flops! Kanske mitt undermedvetna kan ge mig lite inspiration :)

Hos Johans farmor&farfar tidigare ikväll

Leja&jag + "farmor&farfar"

Prinsessan

Lite shopping

Var på så himla härligt humör "imorse", sedan hamnade jag i en trist diskussion. Och på en prommis m Leja började en kärring skrika på mig från ett fönster för att jag inte plockade upp efter hunden. INTE SÅ JÄVLA LÄTT ATT PLOCKA UPP DIARRÉ, KÄRRINGJÄVEL!! Kände att jag blev så jäkla irriterad. Sköt dig själv liksom. Blev på lite, betoning på lite, bättre humör efter en liten shoppingrunda. Hitta en kjol på Gina(!) och ett linne på h&m + 2 presenter. Men på bäst humör blev jag hos Johans farmor&farfar nu på kvällskvisten :)


Mumma


I love you

Galet vad länge jag sovit! Jag hade en mardröm inatt, en som jag haft flera gånger förut (tror jag, luddigt när man drömmer ha ha). Går ut på att serber jagar mig runt världen o försöker döda mig. Men denna sjuka gång kommer jag undan! Jag vaknade precis när jag lyckats smita undan. Annars brukar jag vakna just innan de dödar mig. Somnade efter ett tag igen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lunch. Vi fick ju runt 15 abborrar när vi var i Holmsund och fiskade härom dagen, så mormor fick dem och kom hit med en fiskgratäng igår :)


Hushäng

Fick iväg mitt cv och stack ut på en powerwalk med Leja. Vilket härligt väder idag, visst umeåbor!? Stack iväg med några vänner till Obbola o fiskade på eftermiddan. Jag och Johanna gav dock upp rätt tidigt o for till hennes killes mamma och hängde istället. Hon har ett fantastiskt hus vid hav och sjö. Med jordkällare, bastu, gäststuga, växer och plantor, en damm till och med! Åååhh jag vill också bo så! Och förstås med anställda som ska sköta allt ;)


Ut ut ut

Gud vilken dag.. Nu sitter jag hemma och knåpar ihop ett CV och personligt brev. Alltid bra att ha ;)
Och valde faktiskt en bra dag. Snabbar ju på nu när det är sånt härligt väder, vill ut! Hörs sen. Kram!

Så bra som det kan bli. i umeå

Herregud vilken strulig dag. Blir knäpp. Har iallafall tänkt sitta på en uteservering idag. Får se hur det blir med den saken :D

Idag skulle man hetat Gladys

Så GALET mysigt att vakna, och stiga upp för den delen, när solen skiner och det redan är runt tio grader! Man ska vara glad för det lilla ;)
Och på tal om lilla, här kommer en bild på mitt fina kusinbarn. Ha en bra dag!


Bra dag!

Har haft en kanondag! Somnade dock lite väl sent igår så däckade hemma på lunchtimmen :)
Efter jobbet har jag hunnit med en cykeltur med Johan (han skejtade) till min syster. Därifrån cyklade jag och syrran hem till oss igen, sedan stack vi ut på en power walk ner till Böles och kastade lite spö :D Sen for jag till min fina kusse som fyller år idag! Myste med hennes fantastiskt söta dotter Olivia. Hon börjar nog vara 1½ månad gammal :)
Ska visa er bilder senare, men känner att jag måste krypa ner i sängen och sova nu. Godnatt!

Dokument utifrån: Stora Enso

Såg precis en väldigt intressant dokumentär om ett finsk bolag vid namn Stora Enso. Stora Enso bedriver verksamhet i Kina, där de tagit böndernas mark för att plantera träd. Träd som tär väldigt på miljön. Kinesisk myndighet och polis m fl har behandlat dessa stackars bönder så fruktansvärt illa. Inte nog med att de tagit deras mark, dom förstör dessutom böndernas plantage, misshandlar dem mm.
Förresten, det verkar som att företaget är Svensk-finskt...
Här kan ni se avsnittet

En bild från igår

"Vi" har varit ute och fiskat hela dagen. Jag fiskade bara ca en timme, sedan var jag och Leja hos mormor och myste. Nu sitter vi mätta i soffan och "ser på" hockey.. Johan är aningen mer intresserad än vad jag är.

Grillfezt

Vi började gårkvällen hos mig och Johan på en fördrink med två vänner och sedan stack vi till mr B och grillade. Mycket trevligt :) For en sväng på Olles också.. men var ganska nöjd vid 1-tiden så då for vi hem och upptäckte att grannen hade fest, så minglade in där en sväng också.

Fisketur

Jag, Johan och Leja stack iväg mot ett ställe som heter Dammsjön mitt på dagen, efter ett tag kom två vänner och deras vovve också. Vi har fiskat, busat med hundarna och promenerat runt sjön. Super mysigt! Nu är jag hemma och ska ta en liten powernap sen ska vi iväg på grillfest! Ha en fin kväll!


Dags att sussa

Var så himla Peppad på utgång idag(natt). Hade sminkat mig och fixat håret redan före 18. Men när jag gick på systersonens match började det ÖSREGNA = hår och smink förstört. Blev så himla less att jag helt tappade suget på att gå ut. Så istället har jag o Johan legat på soffan och sett film flera timmar.
Vad tror ni, kan man bli en gangstah?


Sockerlag

Gud vilken jävla dag. ALLT jävlas. När jag skulle snooza lite ringde mobilen NIO gånger. Sedan när jag skulle gå ut hade axelremarna på mina väskor trasslat ihop sig. Väl ute tappade jag bort mina cykelnyklar, har två, är rädd om min hoj. Gick in på apoteket och plockade ihop någa grejer, tappade allt. Vilket innebar att jag fick krypa runt på golvet. Blä!
Men nu har jag gjort sockerlag och ska blanda lite drinkar, så ska nog allt bli i sin ordning igen. Kram!

I think you're crazy

Skyndade mig i duschen när jag kom från jobbet. Hade tänkt sticka ner på stan en stund men blev totaltrött och somnade. Skönt! Ska ta mig ut på en prommis med hunden nu.
Här är en bild på mig och Maia från igår. Hahaha

Ser helt jävla galen ut!

120517

Har precis ätit en kvällssmörgås (med lök, skinka och hamburgerdressing, knäppt men gott!) och ska lägga mig på sängen och se Gossip girl. Ögonen är trötta med kroppen vill springa ett varv runt teg. Kan det vara så att jag håller på att bli helt frisk?
Sov gott, kram!

Puss

Sticker till en vän och hänger lite ikväll. Måste ändå hem tidigt, börjar ju klockan sju imorgon. Kram på er! Och en puss till Källs!

Har på mig en scarf jag snott från mormor, min svarta kappa och vita sneakers, håret i en knut med liiiite större lugg. Men inga raggar-fasoner. Ha ha

Likör 43

Däckade direkt jag kom hem från jobbet. Synd bara att man bor med två mongisar. Hann bara somna så började Johan brottas med Leja i sängen... Nu pimplar jag kaffe med lite Likör 43, nomnom! Jobbar bara halvdag imorgon och sedan får jag HELG. Efterlängtat. Mår dessutom ganska fint nu!

Knäppisar

Snart helg! Känns skönt, och jag känner mig dessutom mycket piggare idag. Plusplus alltså. Fick ett sms av min fina fina systerson nyss. Han bjöd mig att komma och kolla på hans match imorgon. Moster ska heja heja heja, det lovar jag!

När jag blir frisk...

TC öppnar sin uteservering ikväll, jag är så himla ledsen att jag inte kan vara där med mina vänner och dricka lite vin. Man ska fan ha det sämst när man är sjuk.. Får se framemot helgen istället. Om jag är frisk ska jag banne mig dricka gott på utesevering. Eller åtminstone utomhus! :)

Seriedax

Har inte gjort så mycket idag. Tog en liten sväng ner på Böles så Leja fick busa av sig. Brorsan kastade pinnar åt henne i älven, gud vad hon har simmat!
Nu ska jag bara vila så jag orkar jobba imorgon :)

Harmoni

Bestämt mig för att stanna hemma från jobbet imorgon IDAG. Jag har hostat hela jäkla natten, i och med: sovit alldeles för dåligt. Och jag vill ju inte riskera att hamna på förkylningens ruta 1 igen! Igårkväll när vi kom hem från pappa skjutsade jag Johan till Bölesholmarna. Det var så himla vackert och fridfullt. Harmoniskt. Lite svårt att fånga känslan på bild men jag försökte!

 


Grattis pappa!

Idag var vi som sagt och firade pappas födelsedag. Han bjöd oss alla ut på middag. Vi hade supertrevligt! Av mig och brorsan fick han en kavaj liknande den på bilden, men ljusare färg. Jag hade en riktigt somrig klädsel med byxor från Gina, ett gammalt linne från Cubus och en vit tröja över. Vita Björn Borg sneakers på fötterna :)


Call me maybe

Tog en liten tupplur, och jag mår mycket bättre! Det är som att nattsömnen inte ger nån vila alls. Men de små power napsen gör verkligen susen! Nu ska jag duscha, städa och rasta lillan. Sen åker jag till Holmsund!

Brunch

Gjorde världens godaste omelett idag! Med svamp, lök och kryddor. Gjorde också scones. Fick matkoma.. Kanske sova lite lunch nu då :)


Kvällsbild

Jag och Lejsan ligger i sängen och myser. Ska snart stänga ner datorn. Ville bara visa er min söta tjej :)

Lite för mörkt för att det ska bli en bra bild. Men hon har iallafall placerat huvudet på husses kudde och tittar vad jag gör för nåt. Sötnosen :) Vi hörs imorgon, kram!

120514

Jag blev så sugen på att sticka ut ett tag idag, så jag ringde efter brorsan och bad honom hänga med på stan. Tur! För vi hittade en fin present till pappa som fyller år imorgon. Kan inte avslöja riktigt ännu vad det är, men imorgon så! :)

Slö

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Har redan hunnit äta, duscha o krascha i sängen. Måste bara gå ner till tvättstugan o köra igång lite tvätt sen kan jag sooova, känner mig slööö


Hot hot hot

Jag är så himla varm, känns som jag aldrig kommer kunna somna. Jag är varm och fryser på samma gång. Konstigt. Och jag som bestämt mig för att jobba imorgon. Men bara halvdag.

Jag har sett alla avsnitt av Once upon a time, så det kan jag inte roa mig med om jag inte får sova. Någon som har nåt tips på annat att hitta på?

(god?) natt!


Fiskare

Jag trotsade förkylningen och for ner på Bölesholmarna med Johan och fiskade! Riktigt trevligt efter att ha häckat inne i flera dar. Fick inget napp, men jag är nöjd ändå. Mest för att jag nog inte känner mig sjukare, utan tvärtom lite piggare efter att jag fick komma ut lite. Men mest nöjd blev nog Leja! Simon och hand tjej och hund kom också och fiskade. En rottis som ville pöka med Leja. Ha ha

lookbook.nu

Jag har legat i sängen och bläddrat runt på lookbook.nu hur länge som helst. Man glömmer liksom bort tiden helt :) Såg också att två tjejer, 15 resp 16 år, här ifrån Umeå ligger i toppen på "Biggest karma gainers" denna vecka. Kul att Umeå kan inspirera!


Hosta

Hostan jag hade i januari är åter, vilket gör det lite svårt att somna. Det river i halsen och värker i bröstet. Har tagit hostmedicin hela dagen men av någon anledning är det ju alltid värst när man ska sova. Tog Cocillana före läggdags men den har inte direkt gjort några under. Dagtid har jag tagit Mollipect ett par gånger. Den är lite läskig. Hela kroppen börjar skaka och man (läs: jag) blir speedad så inget att föredra på kvällen..
Äh, nu ska jag fanimig sova. Hörs imorgon, eventuellt inatt om jag inte får sova. Kramis!

Årets bästa film!

Idag har jag inte fått mycket uträttad. Jo, har fått tillbaka min bil av pappa. Han lagade den efter den lilla olyckan i veckan. Så det var ju grejt!
Vill tipsa er om en riktigt bra film jag såg idag, den heter Intouchable och handlar om en handikappad man som anställer en, kanske till en början mindre lämpad, assistent. Så se den!

Star wars

Kan meddela att gårdagens kaka är slut, den var därmed mycket god :D Kan också meddela att Johan tagit en bit, pappa en, och jag har ätit resten. nomnom!
Ikväll blir med "fredagsmys". Har till och med köpt OLWs dill och gräslökschips, smaskens! Vi ska se andra Star wars filmen, dom är ju bossiga. Grymma effekter för att ha varit typ 30-40 år sedan :D

Sockersug

Fick sånt sockersug att jag var tvungen leta fram nåt recept till mina två dl socker, 1½ dl mjöl och typ 200 gram smör. Fick bli en citronkladdkaka, ska snart ta den ur ugnen. Hoppas den blir goooood!
Blev precis duschad med kläderna på. Johan kittlade mig, och till mitt försvar hade jag ett glas vatten. Trodde jag vann då, men tji fick jag..

"Jag gömmer mig i hennes matskål, så hon inte äter upp mig..."

Har inte gjort nånting idag förutom att jag kollat på Once upon a time, världens mysigaste serie!

Måste bara visa en bild på lilla kattungen Maia när hon gömmer sig för min hund Leja, i hennes matskål. Ha ha ha

Haha

Ligger fortfarande kvar i sängen. Ser ingen anledning till att stiga upp. Leja har varit ute med husse, jag ska inte jobba, vädret är trist.. Ja så här ligger jag och Rumblar istället. Johan blev precis rädd för sin egen snarkning. Ha ha. Precis när snarkningen kom flög han ihop som en liten rädd kattunge, eller något liknande.


Färgglad inredning

Eftersom jag inte orkar springa runt på stan och bli inspirerad får google sköta jobbet!

Är inne i värsta färgperioden. Älskar de färgglada möblerna!

Nörda lite

Har, trots sjukdom, fått iväg min bil till pappa. Ganska mycket tack vare Johan. Han har till och med bytt däck på min bil idag, som tack för att jag smittat ner honom med förkylning? Jag känner mig dock lite piggare nu. Blir alltid så glad av att träffa pappa, det var länge sedan sist!
Nu ska vi se Star wars!

Så här spenderar jag min lediga dag

Skulle vilja sticka ner på stan och köpa lite inredningsgrejor.. Känner att det är dags för lite förändring här hemma, men jag orkar fan inte. Har sprängande huvudvärk och ont i halsen så jag bör nog vila idag.. Men jag har faktiskt varit duktig och tvättat lite :)


Katten Maia

Min vän Robert o hans kattunge var hälsade på mig och Leja idag. Leja ÄLSKAR katter. Men stackars kissen är bara 12 veckor så hon var lite reserverad mot Lejsan. O jag som inte vanliga fall inte ens tycker om katter blev helt förälskad


120509

Degade i soffan och såg lite serier då jag plötsligt ryckte till och ba "fan, måste lägga mig. Klockan är ju mycket". Gick in i köket och kollade på klockan 15.50 ha ha. Nu ska jag och Lejsan ta en prommis på Ica och köpa lite pålägg och sånt där.
Pöss

Like a bauss

Har listat ut varför Leja är så missnöjd hela tiden.. Hon är ju kär! Det enda hon vill att är gosa med Bossen. När vi är inne springer hon till ivrigt till dörren, sedan till bädden och gnäller.. Och det pågår forever
Här har ni en bild på lillskiten


Longboard på norrländska

Kan inte fatta varför jag ska bli sjuk jääämt. Nu har jag ont i halsen och är snuvig. Vistas förvisso i en ganska utsatt miljö dagligen. Men seriöst, det är bara för mycket..
Nu ska jag och Johan försöka få hem min bil. Förresten! Följ gärna Johan skateblogg! Han ska åka longboard genom Västerbotten för att samla in pengar till Parkinsonfonden. Alltså longboarda 45 mil ungefär. Tokstolle
Klicka på bilden för att komma till sidan


Vafan

Tog bilen på jobbet imorse eftersom jag känner mig lite hängig. Tänkte att allt skulle flyta på smidigare, och helt plötsligt börjar det typ.. skrapa från ett däck, så jag stannade av vid kanten och kollade.. Då har hela jäkla avgassystemet RAMLAT AV.. Ååh jag blir så less! Sitter här och väntar på Johan nu. Han är fan bäst. Skepp o hoj!


Roj

Haft min fina Rojin här på middag o skvaller idag. Gjorde min smarriga lasagne :) Nu sitter jag i soffan och slöar, tänkte läsa min nya bok En dag. Hört att den ska vara bra!


Maj

Ni anar inte hur tungt det var att komma ur sängen imorse.. Efter helgens bravader skulle jag behöva vila en vecka ungefär!
En bild på mig och Alex! Har tyvärr ingen bättre att bjuda på, alla är i detta skick :(


Hejhopp

Hej vänner!
Jag hade köpt tågbiljett från Luleå vid 16.30, men jag valde ändå att ta bussen halv två.. Det fick jag såklart ångra. Jäklar vad åksjuk jag blev. Var iallafall glad att jag kom hem lite tidigare än jag gjort med tåget. Skönt att få pussa på mina älsklingar!
Igår var vi förresten ute och dansade och busade hela natten, skitskoj! Får åka till Luleå snart igen ;)

Nu måste jag ta ut Leja, hon är väldigt missnöjd av nån anledning!

Luleå

Heeeej! Jag tog faktiskt med mig datorn till Luleå för att kunna blogga, men vi har varit upptagna med annat. Igår grillade vi och drack lite drinkar mm! Kalaskul :)
Vi tog en sväng på Cubus också, men jag hittade ingenting! Dom hade inte så mycket som de har i Sthlm osv.. Men däremot hittade jag ett par byxor på Gina Tricot, mintgröna! Jag kan visa en bild sen.
Jag vill mysa med min fina pojkvän, så jag får nog åka hem snart hihi

Kolla vilka fina plutläppar, vem kan motstå liksom? hihihi
Puss på dig prinsen

I'm on a train

Gick upp klockan fem imorse o förväntade mig att tåget skulle vara i tid. Snön har ju liksom smält och så vidare.. Ja ni förstår! Johan skjutsade mig till tåget vid 06, hade räknat med avgång 06.13. Vi har typ precis lämnat Umeå. Nä inte riktigt, men vi är iallafall en timme försenade. SJ såklart....


Någon som vet om man kan ändra bildplaceringen när man mobilbloggar?

Kan inte fatta att jag redan är vaken.. När alla andra får sussa, menar jag! Ser dock framemot att få träffa min bästa vin-vän! Ha ha


Cubus

Hej babes! Kan inte fatta att jag är så knäpp och bokar tågresa klockan sex imorgonbitti då jag är ledig! Toka. Men hur som helst tror jag att det blir en bra tripp. Ska på Cubus! Fan vad jag älskar deras somriga kläder, hoppas bara de sitter bra.

Kram på er!

En bänk att ha på balkongen?

Vi har sett Chronicles (stavning???) den var sådär..! Smaskat på morots- och gurkstavar och en dipp gjord på soja och kryddor. Och melon! Den var liiite för smaklös men om några veckor är dom nog kalasgoda :) nu tänker jag sussa, natti!


Puss älskling

Fyyyy fasen vad det blåser här i Umeå! Jag och Johan kom precis från affären och bara på vägen från bilen och in lägenheten hann vi bli kalla.. Och för att inte tala om håret, man ser ju inte klok ut :)

Snart får jag helg! Funderar på att åka och hälsa på en gammal kompis över helgen. Men det är som att jag vill passa på att göra vettiga saker här hemma de få helger jag är ledig. Fundering fortsätter!
Nu ska jag mysa ner i soffan

Uppdatering!

Vi hade jättetrevligt hos syrran igår. Åt grillad älgfile med rotsaker och majs! Älskar grillad majs, nomnom
Och vi gick såklart och kollade in årets majbrasa, samma som vi besökte som barn.
Idag har jag jobbat, ätit middag hos Johans farföräldrar, tvättat flera bilar, hälsat på min yngsta storasyster :) hoppas ni alla hade en fin valborg!


RSS 2.0