ADi

Finally! Jag har fått mitt efterlängtade motionskort från jobbet. Det betyder att jag kan träna på USM superbilligt :) Jag har faktiskt blivit duktig, med träning och kost och sånt, numera, kul. Nu måste jag bara hitta några heta träningskläder ;)
Adidas, såklart.. Skicka om ni råkar hitta något snyggt!

Micro Shit

Hatar Micro Shop! På riktigt. Ät skit, skitaffär! KÖADE (alltså, stod i kö) för en dator dom hade annonserat ut. Synd bara att dom hade typ TRE eller FYRA st. Dumskallar! Lovar att vi 50 pers som fick gå tomhänta hem är väldigt missnöjda. MEN de hade ju faktiskt flera andra alternativ till den dator vi egentligen ville ha. Och dom kostade bara typ 5000 kr mer. Ungefär.
Och jag som verkligen behöver en ny dator och blivit skitglad att jag (läs Johan) hittat en.

Tänkte dra på gymet och banka ur mig lite ilska, men skjuter upp det till ikväll.. För syrran ville haka på när hon slutar!

110425

Nu blev det ett sånt där uppehåll igen. Men det har ju varit påsk för tusan! Då får man göra annat. Jag har iofs nästan bara jobbat. Men hunnit med lite roligheter. Ska lägga upp bilder senare :) Tror nämligen att vi ska glida mot Johans farmor och farfar och hälsa på nu

Florence + the machine

Min musiksmak har förändrats, eller utvecklats otroligt mycket senaste tiden

Sjukt va? Med tanke på vad jag lyssnade på för typ ett år sedan.. Bläddra er bakåt så lär ni hitta en helt annan typ av musik!

Nu är det sovdags, godnatt!

Flyt!

Ringde kvartersvärden idag angående parkeringsbötern jag fick. Och vips, så var den riven! Ville riva den för att jag kände mig assm.. Men var nåt jäkla klister på insidan, helt omöjligt! Nöjd är jag iallafall

Johan och Leja busar! Men ska snart sno tillbaka Johan så vi kan se Breaking bad

Påskägg & parkeringsböter

Var lite för glad över att jag blivit av med räkningar osv.. Antar jag. För idag åkte jag på parkeringsböter. Ringde dock kvartersvärden där jag hade stått, han skulle ringa Securitas :D Får jag ringa honom imorgon och höra vad det blir av det. En bot var inte vad jag behövde efter mina två inköp idag. Ett linne från wesc, och en adidaströja

Fick tröst av Johan när jag kom hem. Han överraskade mig med ett megapåskägg

110418

Idag känns livet ganska härligt :) Igår hjälpte mr Boman mig att bli av med en räkning på 350 kr från bredbandsbolaget. Vilken kick, hihi! Idag ringde jag Umeå energi och fick plocka bort en förseningsavgift och fick ordning på mina fakturor. Och bäst av allt; idag ska jag jobba! Känner mig nästan helt 100.
Och vädret, lovely!

Friskis, snart blir det svettis

Känner mig nästan helt frisk, och det är på tiden.. Längtar tills jag får jobba imorgon, hehe! Och tills jag kan börja träna! Och busa ute med Leja!
Verkar tyvärr som att Johan håller på att bli sjuk nu. Stackarn. Jag hoppas han slipper för min förkylning har inte varit kul nånstans!
Nu ska jag läsa i min bok Änglar (nöjd) innan jag ska sova

Min första bok

Har aldrig i hela mitt liv läst typ.. Läste Pojken som kallades det för typ två år sedan, men det är den enda. Vet inte.. blev väl avskräckt efter att ha läst den. Men nu har jag börjat läsa! Tack vare Johan, såklart. Han köpte en bok till mig, min första bok, och den verkar riktigt bra. Änglar av Marian Keyes



Visfestivalen

Uppmanar alla som bor i Umeå, med omnejd att bege sig ut på Holmön i sommar o delta i årets Visfestival! Speciellt fredagen, 29 juli, för då spelar Säkert! Tror det kan bli fett :)

Har en tid på vårdcentralen idag, ska få mig ett sjukintyg så jag kan vara hemma över helgen. Känner mig inte kry ännu.. Förbaskade förkylning!

Tutti Futti Weekend

En hett godistips!

Bjuder på alla möjliga smaker, de flesta riiiktigt goda. Och det bästa med hela påsen är att man bara orkar halva
MUMS!

110413

Fortfarande sjuk.. Har en jobbig hosta och spydde igår. Just nu känns allt ganska skit. MEN har blivit erbjuden en lägenhet, som jag förmodligen kommer att tacka ja till. Är inte helt 100. Så det väger ju upp ungefär.. en av de sjutusen hostattackerna!

Har börjat se en serie som heter Breaking bad. Den handlar om en man som fått cancer och ger sig in i knarkhandeln för att efterlämna lite pengar till sin familj. Skitbra!


110412

Om man är dum och elak får man vara uppe på natten och skämmas.
Dubbelskiiiiit

Det var länge sedan

Typiskt att jag skulle gå och bli jäkla dyngförkyld när världens sommarvärme dök upp! Skiiiiit.
Ska försöka ta mig ut lite. Alltså inte på promenad eller något, bara andas lite. Frisk luft. Ja, friskt.. Det var länge sedan. Igår.. Nu ska jag gå ner, ställa mig utanför porten och andas. Hejdå!

Snäll matte, fet hund

Denna stackars hund har aldrig fått riktig hundmat.. Nä, dumma matte har delat stek, fish and chips och annat smaskigt med henne. Hon ser nästan ut som en kossa.. Hunden alltså

Hunden har blivit omhändertagen nu, och kommer förhoppningsvis att se ut såhär om inte alltför länge;

I blame Coco


Ganska så jäkla bra!
Jag som älskar nya tillskott i garderoben lite nu och då, ville inget annat än att lämna stan och sticka hem idag för att mysa med Johan och Leja!
Haft en otroligt skön dag. Myst i solen med pojkvän och hund, suttit på balkongen och ätit varmkorv och lyssnat på I blame Coco

Another update

Tjopp! Skiter i den där långa uppdateringen om vad jag sysslat med senaste tiden och lägger istället upp en jobbig jävla låt
Så hemskt.. "Which seat can I take?" Ja.. Vi kan ju börja med att det finns ju en plats ledig, så den kanske? Annars skulle du ju kunna be tjejen som sitter fram att flytta bak, så att du helt enkelt får framsätet.. Pucko!

Här däremot, har vi något ph3tt!

Ställer mig något frågande till denna.. En svennebanan som gör sin grej, antar jag!

RSS 2.0