So fresh

Det som hade hänt med bilen var... nåt med kylaren. Pappa fixa't! :)
Varit sjukt förvirrad hela dagen! Men hittade iaf till gymmet ;) Hehe.. Dags att ta tag i träningen nu!
Var på Träna på Teg idag. Det suger. Usch. Det stinker där.
Ska sticka på USM imorgon. Umeå sport & motion!

Godnatt

Sitter efter en lång arbetsdag i soffan och mumsar. Hittar till min minimala förvåning en mask bland mina morotsstavar, och undrar varför? Varför händer det alltid mig?

Theoretical love is not dead

Så sjukt! I mitt förra inlägg skrev jag att jag inte ville ha Robert i bilen, för då kanske den skulle explodera.. O konstigt nog började min bil, som aldrig någonsin krånglat, dö mitt i en rondell!
Dog även mitt på en 90väg. Irriterande! Jag kom iallafall fram till min destination! Nog om det nu!
Kom "hem" och blev bjuden på middag av Johan och nu ska vi se film. Jobbar heldag imorgon också!
Natti

Trolleri

Japp, jag är vaken. Ett under med tanke på att jag somnade runt 3. Ska köra en kompis till flyget om ett tag. Han verkar ha krossat en spegel i en jäkla massa bitar, så vet inte om jag vill ha honom i samma bil som mig. Han kan ju ha dragit på sig tillräckligt mycket otur för att bilen ska explodera, och då är ju jag i den :(

Världens bästa

Äntligen en säng till min nya lägenhet :) Johan var (läs är) så fin o mötte upp mig på Mio efter jobbet idag. Han skulle hjälpa mig att ta hem sängen. Och med sig i bilen hade han världens bästa inflyttningspresent till mig! Puss på dig!!!!!!!
Hittade en tvmöbel på Ikea som jag tyckte var superfin, men var osäker på om den skulle rymmas. Och kändes onödigt att chansa då den ändå gick på 2500.

Men väl i lägenheten insåg jag att den skulle få plats. Så idag hade Johan varit o köpt en jättefin o väldigt lik den jag såg på Ikea
Fin, va?! :)
Tack så himla mycket gullet, du är så fin!


Kock vs Bagare

Jag är så himla bortskämd! Har för det första en mamma och mormor som är väldigt duktiga på att laga mat. Och som grädde på moset är ena syrran kock och den andra bagare :) Ni kan väl förstå hur skillad man känner sig i köket...
Men har iaf gett mig in i matchen precis nu. Lagar lasagne

Just nu står den i ugnen. Blev lite sur då jag inte hittade en form som var tillräckligt stor. Så den fick hamna i en liten pajform.. Har redan svällt över lite!
Men låt oss hoppas att den smakar lika bra som den på bilden ser ut att göra ;)
(den är också mjölkfri)

Klikli

Bytte hälsocentral igår till Citymottagningen. Dom verkar skitbra. Hett tips till alla Umeåbor :) Nu när man kan lista sig på vilken vårdcentral man vill. Heja Moderaterna!
Jag var där o fick lite piller. Misstänker att dom är bovarna som hållit mig vaken inatt.

Ikväll ska jag bjuda Johan på middag. Tips, tack! Funderade på lasagne, men hur god blir den mjölkfri? Jag är mjölkallergiker för er som inte visste det

04.50


Reklamation

Beställde ett par (skitsnygga) skor från Modekungen.se för ca 1 ½ månad sedan. Och redan har båda undersulorna lyckats falla av. Skitskor! Arrghh!
Har precis skickat iväg en reklamationsgrej och ska skicka tillbaka dom imorgon. Får inte glömma!

Hejdå fina skor!

Pizza till lunch

Älskar att Johan köpt en ny mobil o skaffat spotify premium. Det betyder inga avbrott när jag sugits in i den musikaliska sfären, fylld av fantasier och dagdrömmar!


Vill tycka att det är dags även för mig att skaffa en ny lur, men det är så mycket annat jag behöver lägga pengar på nu när jag flyttat. T ex ny soffa, ny tvbänk, ny tv & dator


Jag vill sova i solen en solig sommardag

Vilken aktiv söndag! Har hunnit med massa besök och skottning. Och handling, städning, tvättning. Allt möjligt. Tjollahopp vad duktiga vi varit! Powernapade faktiskt i Johans famn framför tvn vid 21-22 tiden. Nu ska jag sova på riktigt!
Godnatt!

Smaskens

La familia

Har varit på Ikea ihelgen. Igår, för att vara exakt! Hittade massa saker. Bord & stolar och massa annat. Men ingen soffa eller tvbänk.. Får köpa det här i stan istället :)
Idag har vi varit med Johans familj ett tag. O så har vi varit förbi min mamma, mormor och pappa!
Snart ska vi till Johans farföräldrar och äta middag
Familjen är bäst! ♥

Out of words

Ur min bästa vinkel

Jag vet allt du gillar


Nyheter

Tjena 4an, coola nyheter ni har.
Något jag glömt berätta är att jag fått mig en liten lägenhet för några veckor sedan! Centralt, feels good. Har inte fått iordning riktigt, är nog därför jag inte sagt något.
Blir troligtvis Ikea på lördag så jag kan kolla in lite möbler! :) Nu skall jag ba mysa lite, sedan sussa! Börjar 7 imorgonbitti, blöhhh!


La weekend


Tack o bÅck.

in this tug of war, you'll always win


Jobba natt, tjoho!

För några dagar sedan när jag kom hem överraskade Johan mig med musslor och räkmackor. Hade aldrig ätit musslor tidigare, och tyvärr kommer det nog inte bli nån fler gång. Huvva!

Men fick gottes till efterrätt!

What have I been up to

Tycker ni att det är dags för mig att skriva ett par rader? Isåfall håller jag med! Hade det skittrevligt i Stockholm över nyår, trots att Johan var förkyld typ hela vistelsen..
Vi bilade ner, mr Handyman fixar!

Framme-på-hotellet-mys! Fanns bubbelpool & vanlig. Gym och skybar! Myys

Fick äntligen träffa världens finaste Hanna! Inte setts sedan oktober förra året!

Hann även med caféer och mysiga middagar, bio och apor på cosmonova!


Nyårsafton


Det var Stockholmsresan. Mer får ni höra senare, så stay tuned! hehe


RSS 2.0