Mosel

Har (kan inte säga tyvärr) inte haft tillgång till internet under tiden vi var i Moseldalen, därför har jag inte kunnat skriva. Vi har haft det otroligt bra där. Sååå himmelskt vackert! Stannade där i några dagar. Bodde först på ett hotell i staden Cochem, det var en av de största ställena i dalen

Och sedan förflyttade vi oss till en vinbonde i lilla samhället Neef. Ett stort hus där han hyr ut övervåningen. Klättrade upp till, vad som måste vara, dalens högsta punkt. JOBBIGT

Ska visa er fler bilder senare.. Orkar inte skriva er. puss!

Hotellfrukost

Hotellfrukost är typ det bästa jag vet! Fastän det är sällan jag tål fler än ett par saker (mjölkallergi). Vaknade 9.59, somnade vid 19 igår.. Utmattad! Slängde på mig kläderna och sprang ner. JAG HANN! haha.. Johan däremot ligger fortfarande och snuffsar. Utcheckning 11.00

Innan vi fortsätter mot Tyskland ska vi glassa runt på Köpenhamns shoppinggata, Strøget. Världens längsta shoppinggata har jag fått veta!
Här är lite bilder från gårdagen, bl a typ världens största öl som Johan mumsade i sig på några minuter

Åh, måste tillbaka hit! Danmark är så otroligt fint!!!!!!! Nu sticker vi iväg på lite shopping. Kram!

In Denmark

Måste vara snabb att skriva.. Johan har väntat på mig i hundra år (duschat, fixat hår, sminkat etc..) Nu är vi iallafall i Köpenhamn, så himla fin stad! Ska gå ut o äta lunch nu.
Ops, busted! Vi hörs, kram!

Han gjorde en tabbe..

Jag hade ställt påsen med Lejas hundmat och allt sådant i hallen.. Och Johan trodde att detta var skräp, så han kastade det i soprummet.. Gissa vem som är o gräver upp det ur containern? HAHA.. Hade inte brytt mig om det endast var maten.. Men hade även koppel o klosax däri, mm... Hahaha.. MEN NU drar vi mot Tyskland. Ha det bäst vänner!

Tyskland

Några av er har undrat vad jag ska göra med jycken nu då vi sticker iväg. Jag ska lämna henne i Holmsund där typ hela min familj bor. Så ska dom hjälpa oss att ta hand om henne. Eftersom vi ska bila och stanna på massa olika ställen blir det förmodligen bara stressande och jobbigt för henne. Så hon får stanna "hemma". Nu först ska jag lämna henne till mormor, där trivs hon superbra! Kommer sakna min lilla skit hur mycket som helst! Jag får ringa till mormor och be att få höra lillan skälla eller något.. Ha ha! Nu ska vi börja göra iordning och sticka iväg.
Ha det så bra mina vänner! KRAM

Semester och mjölkfri glass

Idag har jag jobbat mitt sista pass inför semestern! Och redan imorgon åker jag och Johan mot Tyskland.. Om vi inte ska vänta ett par dagar.. Skulle nämligen bli kanonväder här i Umeå över helgen.
Så undertiden jag inte bloggat har jag hunnit med massa annat.. Bl a ett akutbesök till tandläkaren där dom drog ut en "extratand" som av nån märklig anledning börjat växa i munnen på mig..

Och ett besök till en läkare som skrev ut medicin till mig. Inte speciellt flashiga piller direkt..
Och jag har hittat mjölkfria glasstrutar! Helt vegetabilisk faktiskt. MUMS!

Lat

Jag är jättetrött! Var på båttur med jobbet idag, riktigt sövande. Konstigt nog.. Det är dags att ladda min kamera så att jag kan få upp lite bilder här.. Men nu ska jag gå o snuffsa med Johan en stund innan jag ska sussa. Men ska leta fram laddaren imorgon! ..eller nån annan dag :)

Bajsblogg

Fått förslag om att göra en bajsblogg.. Betyder det att denna inte kan bli sämre eller?
Nu sticker jag och tar ett nattbajs.. nej, menade dopp! Nattdopp. Börjar klockan nio imorgon, så behöver snart bajsa sussa.

Soool!

Så jävla skön dag! Jag och Johan stack på stranden och solade och badade en stund, hur skööönt som helst. Sedan for vi hem och dumpade lite grejer och stack på gymmet. Johan dödade verkligen mina sista krafter.. Men det var skönt. Ett ordentligt muskelpass! Jag brukar annars mest springa och köra lite ben och mage.. Men hej o hå, nu skulle jag helt plötsligt lyfta vikter och hemskheter!

Idag är ingen vanlig dag

Haft en fin dag idag. Hälsat på Johans fina farföräldrar.. Jag hade glömt att äta, så cyklade jag dit fort, i värmen. Så när jag kom fram fick jag typ världens svimningskänslor.. Så dom la mig på sängen så sov jag där ett tag, tills jag mådde bättre.
Sen stack jag med Lisa på stranden o solade och badade ett tag innan jag stack ut med Robert på en liten krogrunda. haft skittrevligt! Johan kom o hämtade upp mig efter att han slutat jobba, och nu sitter jag här är myyyyser!
Åh, det blev en fin dag idag! Tack till er mina fina för det!

Edit
Även hittat denna roliga annons på AMS. Kika in meriterande, dör ju lite i bakhuvet

Lessheten smyger sig på..

Har tvättid idag. På min lediga dag.. Suger. BLÄ! Och gymmet har endast öppet till 13. Heja USM! ....
Men jag ska nog kunna vara glad ändå! Är ju trots allt sommar och solen skiner faktiskt idag. Kanske tar med mig vovven på lite bad senare :)

Tjollahopp

Hej godingar! Jag har varit med Johan i hans pappas stuga hela helgen, och bråkat.. Haha vi försökte oss på att paddla kanot. Gick sådär.. Efter vi hade fått svära av oss kom vi fram till att det gick bäst då Johan satt bak. Och då gick det faktiskt rätt bra!
Fiskade upp tre abborrar, varav en fick åka tillbaka i sjön. Grillade ena och den andra gav vi till katten :)
Mysig helg! Glömde dock kameran hemma. Men har några bilder på mobilen som jag ska försöka lägga upp vid tillfälle..

July 1

Här i Umeå regnar det som bara den.. stör mig inte speciellt mycket. Gick en promenad med Leja just innan det började.. Så MÅSTE inte gå ut än på ett tag. Men ska försöka fara på gymmet ändå. Lillbrorsan kom till stan igår, så var ju bara partaja till det ;) Så gymet skulle faktiskt sitta fint idag!

RSS 2.0