Skumtomtar!

Kunde inte låta bli när vi gick på kvällsprommis med Leja, mmmhhhh så gott!

O, hehe.. Visste inte att skumtomtar gjorde mig helt galen. Kolla in ögonen! Dessa tomtar är det juligaste vi har i hela lägenheten. Ska skaffa oss lite julsaker i veckan. Har inte haft tid när ag obbat så mycket.
Men nu är det godnatt hörrni. Sov så gott!

111129

Satt o läste andras bloggar då jag kom på att det kanske är bäst att ag underhåller min egen lite. Kan tala om att ag har lite problem med tangenten J. Den är väldigt seg och vill inte alls samarbeta. Ska rengöra min fina Acer så fort ag får lust. Förmodligen inte denna vecka. Så ni får vara nöda (haha) utan bokstaven J tills vidare :)
Har varit på en fantastiskt fin minnesstund idag. En lite virrig präst, men han lyckades verkligen betona vår saknade väns underbara egenskaper.
Hoppas att ni alla har det bra. Ta hand om varandra. Kram

Sovmorgon

Shitpommes vad länge jag sovit! Tur att Johan är så snäll o hjälper mig med allt. Leja mm. Vad skulle jag göra utan dig älskling?

Nu ska jag äta lunch. Har massor att välja mellan. Vi gjorde nämligen mat av 2 kg köttfärs igårkväll; köttfärspaj o smarrig sallad, köttbullar, o stekt kryddad köttfärs.


Tranbär

Det var så himla roligt på marknaden! Det gick dessutom kalasbra. Typ alla känner till mormor och hennes tranbärsgrejor (det hon säljer). Saft, glögg, sylt mm! Jag tog med kameran, men hade inte tid att ta en enda bild. Vi hade kunder vid vårt bord i stort sett hela tiden. Så tyvärr kan jag inte visa några bilder.

Julmarknad

Hej babes! Imorgon ska jag på julmarknad med mormor :) Hon säljer glögg, saft och kakor mm, som hon tillverkar själv. Hon är så fantastiskt duktig!
För två år sedan hjälpte jag henne på samma marknad och det gick jättebra, och var jätteroligt! Förra året hade mormor fått sin cancerdiagnos o skippade därför det årets marknad. Men i år är vi tillbaka igen ;)
Så nu ska jag vila upp mig så jag orkar med morgondagen. Kom gärna förbi o kolla in mormors gottes på Ersboda Folkets Hus kl 11-15

I feel sick

Var på stan o försökte hitta lite vinterkläder idag.. Nästan alla skor = osköna. Mössorna satt konstigt och handskarna var så jäkla dyra! Blev inte ett enda köp.

Med sorg i hjärtat

Vilken tung dag. Jag vill inte skriva så mycket mer, så jag låter bli. Hoppas att ni alla mår bra!
Kram på er

111122

Hej vänner! Jag är otroligt trött idag.. Jobbade från 7 till ca 22 igår. Sovit en riktigt dålig natt, och ska jobba natt inatt. Kommer förmodligen inte skriva något mer idag. Ska försöka vila tills jag ska jobba. Kram på er

Bildbomb Egypten

Lite svårt att se hur fantastiskt härligt det var, på bilder tagna med mobilen
på hotellområdet

Johan med sina glasögons-glasögon. Och en bild på mig på tishan ;)

Omringad av berg, mitt ute i öknen





Helt klart vatten med massa häftiga fiskar! Snorklade lite, men var aningen problematiskt då jag tyckte att det var lite tufft att andas genom det där röret. Men det gick bra korta stunder :)

Kring (mest under) bryggan fanns det massa olika fiskar. En sort var ganska liten, men dom var flera hundra stycken! Och när man simmade flyttade de sig bara så man kom emellan. Inte det minsta skraja!

Poolhäng

Läst böcker

Sjöstjärna

Kockarna tyckte synd om mig som aldrig fick äta efterrätter o sånt (mjölkallergi), så dom serverade mig en hel jävla tallrik med Jell-O. Och när dom hade serverat mig stod de med förväntansfulla blickar riktade mot mig.. "Mmm"

Dagarna efter ställde de Jell-o på buffébordet, vilket gjorde det väldigt enkelt för mig att inte ta en endaste tugga. Lite tuffare då de alla stod o titta på och väntade på ett "mh-mh-mmmh!"

Haft en otroligt härligt semester, men tycker att det är ganska skönt att vara hemma också. Leja är nog mest glad :)

:)

Efter att ha sovit endast ca fem timmar känner jag mig ganska utvilad. Ska göra mig "iordning" o sticka o hämta min prinsessa!!! :)
Vi hörs sen med lite bilder och skojsigt!

"Hemma"

Hej vänner:) Har precis anlänt i Stockholm efter en otroligt skön semester. Jag ska visa er bilder senare, men nu ska jag vila lite. Vi ska bila till Umeå nu på direkten. (Johans påhitt) jag skulle gärna sova i Sthlm en natt o flyga hem imorgon.. Men det här ska nog gå bra ;)


Zzz

Är så himla trött! Johans klocka började ringa före fem imorse.. Fått i oss en ordentlig hotellfrulle o sitter i gaten nu. Peppad! Ska bli otroligt härligt med lite sol o badsemester :)
Kram på er. O massa kärlek till min lilla Leja!!!!


Ibis

Ligger på hotellsängen nu, himmelsk skön! Ska upp tidigt så ska sussa nu. Saknar min prinsessa Leja jättemycket.. God natt!


Smart som man är

Bestämde mig för att lämna datorn hemma. Känns onödigt att kånka med den. O vet ni vad jag också lämnade hemma? MIN KAMERA!!! Så himla klantigt. Jag som älskar att fota o kolla på gamla bilder etc.. Men jag har ju telefonen med, så jag får använda mig utav den. Står på Arlanda nu o väntar på vår transfer till hotellet. Hörs sen!


Snart avgång

Vi flyger snart till Stockholm, vid 18-19. Har ingen koll riktigt, det är Johan som fixat. Jag trodde faktiskt att vi skulle bila och hänga på Arlanda. Men min fina älskling överraskade med flyg ikväll, och hotell över natten. Känns skönt. Vet inte om jag tar med mig datorn... får se :)
Puss så länge

Min Leja

Pysslar om vår lilla prinsessa! Känns jättekonstigt att "lämna bort henne". Det är ju bara en vecka, men känns ändå skitkonstigt :( Önskar jag kunde ta med henne. Men det skulle hon nog inte gilla. För er som inte vet är det min hund jag pratar om! Leja. Hon är 11 år, och jag har haft henne ungefär 7 av dessa. Hon bodde hos min bror tills dess hon var 3 (om jag minns rätt) Så jag har väl hunnit bli ganska fäst i den lilla skönheten..

Say it real loud if you fly

Nu har vi bokat Egyptenresan! Åker på lördagmorgon. Ska bli såååå skönt :) Men gruvar mig för att lämna iväg lillan (leja). Är så himla van att hon alltid är nära.. Så en hel vecka från min lillmystjej kommer kännas äääännu längre!
Nog bablat. Var sysslar ni med idag?

Herrrrrregud så vacker hon är!!

Sol och bad gör själen glad

Har idag, på min lediga dag, spenderat två timmar på jobbet. Försökt hitta en ersättare för tiden jag är borta. Går sådär.....
Jag vill åka nuuuu! Till Egypten alltså. Nu verkar det bli på lördag som det bär av. Ska bli sååå härligt med sol och bad

Ford mondeo till salu

Jättegulligt avsnitt av Gossip girl, så se det senaste ni som inte gjort det ännu! hihi
Nu ska jag fräscha till mig och sticka ut till Holmsund och hälsa på mamma. Ha en fin dag! Och förresten, jag ska sälja min fina, nybes, nyskattade Ford mondeo kombi -95.
Hör av er vid intresse!

111108

Vaknade utan halsont imorse. jippi! Nu ska jag se lite gossip girl och förhoppningsvis få sova lite till. Ledig idag! Godnatt

Julklappar mot fattigdom

Har ni, som jag, familj / vänner som redan har allt de vill ha? Och därför aldrig önskar sig något i julklapp eller present? Då vet jag den perfekta julklappen!


Alltså:
1 Välj någon av de 13 klapparna mot fattigdom, som ActionAid har. Det finns allt från en fotboll för 100 kr till en vattenpump för 1000 kr.
2 Du får tillbaka ett julkort att ge bort som julklapp, med information om gåvan.
3 En fattig familj på södra halvklotet får större chans att ta sig ur fattigdom

Klicka på bilden så kommer ni till ActionAids presenter mot fattigdom
Vill även påpeka att det finns flera organisationer med den här typen av julklappar. Det finns också gåvor för renare vatten och bättre miljö.
Besök http://www.presentjakt.se/c/i/600/valgorenhet för fler tips!

Det väntade mejlet


:(

Jag gör det sen

Ser förjävligt ut här hemma redan.. Vet inte riktigt vad som hände! Har fixat hundvakt till lillan medan vi åker till Egypten så nu ska jag kika om jag hittar något najsigt att boka och sen städa upp här! Sen sen sen

Inredningstips, tack

Filmen var sådär, helt okej. En mysig familjefilm! Var ju tvungen belöna oss med nånting efter dagens hårda slit. Storstädat hela lägenheten. Rensat, tagit fönster och massa annat! Har även hunnit med lite handling. Jag vill byta gardiner till lite mer vintriga, har ni några tips så kom gärna med dom!

Tintin

Vaknat, varit ute med Leja, tog ett litet städryck och fått i mig lite mat.. Nu skulle jag kunna sova 10 timmar till. Men känner mig lite piggare än tidigare ändå. Ikväll ska vi gå och se Tintin.
Vad har ni gjort ihelgen vänner? :)

Sugen på äventyr

Haft en jättemysig kväll hos Johans farmor och farfar. Vi har installerat en ny tv, möblerat om halva huset och ätit en god middag. Dom har världens finaste grejer. Många äldre har bara massa gammal skit, men dom har verkligen vackra saker. Lampor, stolar, bord, kuddar, klockor mm.
Ligger hemma på soffan nu, redo för sängen.. Blev tvungen säga bort morgondagens nattpass, mår för dåligt och är rädd att det inte blir bättre till imorgon.. Godnatt vänner!

111105

Har sovit ca 12 tinnar inatt. Mådde inte riktigt bra igår så blev en lugn hemmakväll. Når inte helt bra idag heller, så ska försöka ta det så lugnt som möjligt. Men lite städning o hälsa på Johans farmor o farfar ska jag orka med :) vad roar ni med idag?


The hot coffee lawsuit

Johan visade mig en liten snutt av en dokumentär nyss. Kommer ni ihåg kvinnan som stämde McDonalds för att hon bränt sig på hett kaffe? Vilken idiot, tänkte jag.. som vilken normal människa som helst. Men efter att jag hört denna del av historien är det riktigt hemskt!
Kvinna satte kaffemuggen mellan benen då hon satt i bilen, och när hon öppnade locket välte muggen. Resultat

Fy, ser fruktansvärt ut!! Tredje gradens brännskada (kvarvarande hud är vit, grå eller svart och utan känsel. Vävnaden i hudens alla lager är död och i regel krävs hudtransplantation för att behandla skadan)
Kvinnan ville till en början bara att McDonalds skulle stå för sjukvårdkostnaderna, McDonalds vägrade. Slutade med att dom fick betala 480 000 dollar i skadestånd

Omdöme parfymbutiken.se

Jag blev så lycklig igår! Jag hittade nämligen MIN parfym. Escada Pacific paradise. En parfym som jag använt i hundra år, tills den inte längre fanns att få tag på. Den luktar väldigt ungdomligt, kanske lite väl mycket till och med. Men ack så ljuvligt!
Blev dessvärre mycket besviken då jag läste hemsidans rescensioner..

"Dom låga priserna lockade mig till en order på 4 produkter.

Jag fick en bekräftelse på min order omgående på min mail.
Men sedan hände det inget mer...
Ingen som hörde av sig varken på mail eller telefon om status på min order.
Jag hann glömma bort att jag hade gjort en beställning.

Sedan kom det ett mail i inkorgen, efter 23 dagar...

Det informerade mig om att min order var makulerad på grund av att varorna inte fanns i lager.

Det är löjligt dåligt.

Jag kommer inte att göra en beställning hos Parfymbutiken.se igen, oavsett hur låga priser dom lockar med.
"

Och då jag vet att denna parfym är en säsongsparfym från flera år tillbaka är chansen minimal att dom faktiskt har den :(

Om någon har denna, eller vet var (om) man kan få tag på den, är jag villig att betala en orimlig summa!!


Dåliga läsare

Nyttig dag 3. Förutom att jag ätit tre kakor och två digistivekex har jag varit bara duktig idag :) Hälsade på mamma på jobbet och hon ville att vi skulle ta en fika. Så då gjorde vi det. Och har nyss kommit från Johan underbara farmor och farfar, och därifrån kommer man inte ofikad :)

Sitter bara och myser hemma nu. Förbannad över att INGEN AV ER lämnat tips på nån väldoftande parfym!!

Ris a la malta

Nyttig dag 2. Frukt, thé istället för kaffe+socker. Stadig lunch. Nyss proppat i mig middan bestående av; 3 skivor korv, ett ägg och sallad! Efterrätt; en näve jordnötter. Mmmmmhhh :)
Hann med en liten stund på stans parfymställen också. Är desperat efter en ny doft, men ingen tycks passa riktigt. Använde Guccis Envy me ett tag, och Cacharels Noa har jag använt nu senast

Gillar dom båda jättemycket, men vill som sagt hitta någon ny. Tips?!

En utmanande men bra dag

En riktig utmaning på jobbet idag. Och nu fortsätter jobbet hemma hos mig, mycket underhållande! :) Världens bästa jobb och världens sämsta betalt! +-0 då kanske. Kram på er

Sonic!

RSS 2.0