Effektivitet

Idag har jag varit riktigt huslig. Tvättat, städat och grejat! Har även hunnit med träffa några vänner. Och jag har tränat. Japp! Duktigt, va? Har dessutom bara ätit nyttig mat. En macka med ägg och kaviar, ett äpple och en äppeljuice, och har nyss fått i mig middagen, kött, sallad och VATTEN. Helt otroligt :) Beach 2012 här kommer jag!!!! :)

God natt

Kom på att jag inte skrivit något här idag. Jag har jobbat tolv timmar och är helt slut! Men imorgon är jag äntligen ledig ..och då har jag såklart tvättid på morgonen ;( Bläää!
GODNATT

Högskoleprovet

Åh, vilken tung dag! Men gått oväntat snabbt faktiskt. Har skrivit Högskoleprovet idag för er som missat det. Skrev för första gången förra gången jag skrev. Så detta blev alltså andra, och jag hoppas att jag höjer min poäng! Ska bara ta det lugnt hemma ikväll. Jobbar hela dagen imorgon.. Hoppas ni alla haft och har en trevlig helg! Kram

111028

Är så himla otaggad på att skriva högskoleprovet imorgon. Blä! Men jag ska göra mitt bästa iallafall. Och tagga upp ordentligt inför vår-provet! Ska snart gå isäng, sov sött vänner

We can't let our good love die

Här är en av tapeterna som står på sovrumslistan :)

Som fondvägg, de andra väggarna blir vitmålade.
Och nu har vi bestämt att i november månad tar vi en vecka i Egypten, förmodligen Sharm el sheikh! Ska bli skönt att få slippa detta trista väder!
Vad tror ni om tapeten?!

Det går bra nu

Gympasset gick strålande idag! Att välja ut tapeter gick sådär.. Till en början var vi väldigt oense (som alltid), men nu tror jag att vi är någorlunda överens!
Vi har ju pratat om en liten vintersemester som ni vet. Och nu verkar vi vara överens om att det blir en vecka i Egypten. Nu ska vi bara få ledigt samtidigt innan vi bokar

111027

En riktigt seg förmidda! Har varit ute med hunden, betalat massa räkningar och sett South park.. Blä! Men nu ska dagen få ta lite fart, sticker på gymet, hem o duschar sen ska vi fara och kolla på tapeter! Hallen är så himla mörk och tråkig, den behöver piggas upp nu inför vinter :) Puss på er

Rosa bandet 2011

Har varit ute i Holmsund och firat min mamma på födelsedan. Himla trevligt att gå träffa lite familj ibland! Vi käkade tacos som jag o mormor preppat tidigare på dan, och en jääättegod tårta med valnötter och smörkräm med vanilj och mumma :)
Sitter uppsvälld i soffan och tittar på Rosa bandet-galan. Min mormor har behandlat bröstcancer senaste året och var nyss på "uppföljning" efter alla cellgifter och strålbehandlingar, och nu sa de att allt såg bra ut!!! Så på med tvn och in med bidragen! Pengarna gör verkligen nytta!
Eller köp ett rosa band! Årets band är designade av Lena Philipsson och Per Holknekt

Charlies änglar!

Kom hem från jobbet vid 21 o märkte att jag glömt datorn på jobbet.. Skit! Men min fina prins  skjutsade mig fram och tillbaka (3 mil) för att hämta den. TACK ÄLSKLING! Jag ville inte köra, det är så himla dimmigt ute! Törs inte körs. Nu tittar jag på Charlie's änglar på 3an!

Helvete hur det ser ut utomhus!

Kul att vakna lite frusen, titta ut genom fönstret och det är frost och is ÖVERALLT.
Hade varit bättre om det var lite snö o lite sol! För då kan man ju faktiskt köra skoter och sånt häftigt. hihi :)
Och jag vill pimpla! Har typ gjort det en gång när jag var liten.. Och jul är ju mysigt! När hela stan pyntas och görs mysig! Inte så pjåkigt med vinter ändå.. Bara det inte blir 70 meter snö och 1000 minusgrader!

111024

Hej vänner! Jag ville vara duktig o sticka på gymet i förmiddas, trots att jag vaknade med både halsont och huvudvärk. På jobbet fick jag feber, men härdade ut ändå. Nu ligger jag död hemma.. Åh, har inte tid att bli sjuk! Har ju jobb och höskoleprov som väntar..
Nån av er läsare som ska skriva?

Avund

Medan jag typ dööör av längtan efter sol, värme, bad och annat som hör sommar till skickar min bror detta

Blääää, lycko dig brorsan! Jag vill också :)

Myskväll

Ikväll blir det en "tv-middag". Ryggbiff med rostade rotsaker, snart klart! Har suttit och mumsat på mina hate-love vinägerchips i väntan på maten!

Till maten blir det Margin call, en film med bl a Kevin Spacey och snyggingen Penn Badgley (Dan från Gossip girl)

Frid

Jag, Johan och Leja tog med oss fiskespöna i stack ner på böles. Johan står o fiskar med en liten åskådare som heter Leja o jag sitter på en bänk o dricker vin :)


I drömmarnas land

Hej vänner! Har inte haft en tanke på att blogga idag, förrän nu! Har förvisso jobbat tio timmar också, så har nog med det att göra. Sen har jag bara varit hemma och myst med min älskling :)
Jag är så hiiiimla sugen på en resa till sol och bad.. Vintern närmar sig. Det var frost ute på gräsmattan i morse då jag rastade lillan..

Drömmer mig bort...

Pretty little liars!

Det har släppts ett avsnitt av Pretty little liars!! Måste se det nu, kan inte hålla mig. hihi
puss

Beach 2012!!!

Blev så himla trött att jag var tvungen lägga mig o sova en stund. Vaknade nyss av att Johan severade mig lunch på sängen. Min fina man! Så jag har legat i sängen och ätit köttbullar, hihi
Tänkte hinna med gymet idag, men avvaktar tills jag vet hur jag känner mig riktigt. Vad gör ni idag pinglor?

Ordbajsning

Gomaten igår blev Max. Lat som man är... ;) Blev nån slags utekväll, istället för hemmamys. Tror jag får ta igen ikväll. Känner mig sådär halvdålig. Ont i magen och huvet. Lite hängig helt enkelt.
Men får lite ångest då jag stämt träff med en kompis jag inte träffat på superlänge! Får bjuda hit honom istället kanske.. :) Nog ordbajs. Vi hörs sen!

Idol JR

Såg precis det sötaste av sött

Moa foreal

Bara vara utan att förklara

Ligger utslagen på sängen. Sovit en liten stund.. Och Johan verkade också trött efter jobb för han ligger och sover utmed mig. Mysigt. Vi ska hjälpas åt att laga mumsmat sedan. Om vi sover tills imorgon.
Men det har väl kommit lite nytt desperate housewives och gossip girl? Så jag ska hinna se det iallafall. Puss på er

Värsta

Kollar på Värsta pojkvänsakademien, ganska underhållande!
Nu gråter alla killar, ännu roligare! Så vi hörs sen hihi

Vinter på G

Bläää vad kallt det är ute! Ska ut med hunden, hämta mina varma vinterkläder från förrådet och sticka iväg på jobbet. Trevlig kväll

ZzzZz

Vilken ocharmig bild i förra inlägget (och konstigt datum i rubriken). Jag är ju smällsnygg på gymet!!! (trodde jag). Lämnade förresten in jackan idag. Sömerskan skulle laga o höra av sig nån gång nästa vecka. Det tog max 1 timme. Hann sticka på gymet och byta om, så ringde kvinnan och sa att den var klar. Får se om jag hinner hämta den imorgon :)
Nu ska jag försöka väcka upp Johan så vi kan sticka och handla..

111011

Varit duktig på gymet idag. När jag kom hem gjorde jag en rotsaksgrattäng med kyckling tills johan kom hem. Nu ligger vi båda utslagna på sängen. Ska sticka iväg o storhandla om ett tag.


111016

Haft en ganska rolig dag på jobbet, som vanligt.. Det är inte förrän man kommer hem som lessheten smyger sig på. Nu är jag less o irriterad och tänker att detta har ju varit en jävla skitdag. Men det har det inte! Bara nu.

Imorgon ska jag försöka ta mig till D&D och lämna tillbaka min nya jacka! Sömarna spricker? Och det beror fan inte på att jag är fet eller nånting! Så våga inte skylla på något sådant D&D..

Rut strips?

Skulle kunna gå till köket och ta en bild.. Men jag är för lat. Får kämpa för att ögonen inte ska falla igen.

Nu ger jag upp. Godnatt och trevlig kväll! Själv ska jag upp och jobba även imorgon ZZzzZzzzZzzZ

111015

Sett smurf-slutet ikväll. Filmen var jättegullig! hihi
När jag kom hem bjöd min fina man på mumsig middag. Entrecote med mumsiga strips. Vet inte riktigt vad dom heter, men dom är runda, och.. äh, ska rocka paint så ni får se. Var god dröj

111014

Såg inte klart Smurfarna går, för min mobil ringde o störde hela tiden. Men den var gullig! Ska se slutet nångång.. hehe! Jobbat heeeela dagen och jobbar hela dagen imorgon med, så ikväll blir det bara lugnt. Vad ska ni hitta på vänner? :)

Smurfarna!

Det är nåt knäppt med internet, så jag orkar inte skriva så mycket. Ska se smurfarna med min fina man nu.
Puss på er!

111013

Blev en liten utekväll igår, trevligt trevligt. Nu ligger jag på soffan och latar och njuter av min lediga dag :) Imorgon börjar allvaret igen. 14 timmars pass... Blä!
Vi hörs sen

Say hello to Biggie

Så jävla grym jag är! Så grym att jag förtjänat denna goding.

Nu kom precis Jenny hit, så jag tänker vara social nu! Trevlig kväll vänner

Iväg på gymet

Hej kära läsare! Var håller ni hus idag? Jag ska vara duktig o sticka på gymet. Sedan ska jag belöna mig med ett stort glas vin :) Har nästan en Big Joe / Big Carl. Ni som ser Cougar town vet förstås vad jag menar, men för er andra kommer en bild

111011

Jobbade bara några timmar idag. När jag kom hem kl 19 hade Johan mysat till det ordentligt hemma med middag och grejor. Mycket mysigt! Så jag kände att jag borde göra honom något. En cheesecake blev det. Fryst sådan. Så han kan inte avnjuta den förrän imorgon :)
Nu ska jag se på lite tv innan det är dags att sova.

Dead Island

Har inte så mycket att berätta. En vanlig dag. Lite ovanlig då Johan bestämde sig för att vara "blind" några timmar, haha.. Ganska underhållande! Har spelar lite Dead Island. Det är lite märkligt.. Jag som är så feg och knappt vågar gå ut ensam då solen gått ner, ÄLSKAR zombie-spel. Spelat ihjäl alla zombies i Left 4 dead och L4d2, och nu börjat med Dead Island :D

111010

Jag är så duktig! Tog med Leja ut på en låång power walk imorse. Hem och duschade, slängde i mig en kåldolme. Kåldolme, haha.. Och nu bara tjillar jag. Börjar inte förrän 15 idag.
Ska nog ta en till promenad med Leja, så himla härligt ute nu på hösten. Friskluft och sooool!
Kram på er

Chirre

Lagade kåldolmar till middag idag. Så himla duktig jag e! Dom såg riktigt osmakliga ut, men var faktiskt rätt goda! Just nu sitter jag med magont och äter chips. Hittade havssalt & balsamvinäger i chipshyllan så den tog jag! Vanligtvis tål jag ju bara lättsaltade, eftersom jag är mjölkallergiker, men dessa var mjölkfria!

Egentligen var dom inte jättegoda, men jag äter dom ändå. Hate-love

Uppe med tuppen

Jag for till mormor och myste igår, och blev såklart på bättre hurmör då.. och vips blev det en utekväll! Riktigt trevligt :) Och är redan "uppe". Ligger på min otroligt sköna säng igen och tänker se en film och låta dagen flyga förbi!

Baby are you down, down, down, doooown

Känner mig inte alls på humör idag, trots att solen skiner och jag varit på en lång, skön prommis med Leja i skogen. Tror jag går och lägger mig igen..

Hon är så himla fin, min mormor

Har varit i Holmsund och firat min fina mormor som fyller år idag. Hon är så himla fin min mormor. Hon har tagit hand om mig sedan jag var typ 3 år. Hon började hämta mig från dagis då, om jag inte minns fel. Sen när jag började skolan tog hon mig dit, och hämtade mig när dagen var slut 13.20, kommer jag ihåg. Vi åkte hem och hon gjorde mig fika. Sedan gjorde hon middag. Min favorit när jag var liten var fiskbullar och rivna morötter. Vi spelade ofta spel. Hade ett Pippi Långstrump-memory som användes flitigt. Och jag har alltid varit en riktigt slarvmaja, men vad än jag slarvat bort kunde mormor finna det på ett ögonblick. Min fina mormor!
Idag lär hon mig att vara i naturen. Vilka svampar man kan plocka och äta. Likaså med bär. Hon har även fått lära om mig hur man stickar och virkar. Jag var expert på det när jag var ungefär fem år, för jag hade alltid legat i mormors famn och tränat.
Skulle lätt kunna skriva en självbiografi, och mormor skulle vara lika delaktig i allt som jag själv. haha
Grattis älskade mormor. Du e bäst!

Invigde, inveg?

Johan bjöd ut mig på Angelini ikväll, efter att jag spöat han i biljard ;) Jag åt pasta med kyckling och fläsk. Det var så strange. Låter kanske inte som det. Men tusen smaker i munnen samtidigt, och gott var det!

Invigde, inveg, VAD HETER DET?! Invigde, tror jag. Så jag invgde alltså mina Acne-jeans som jag fick av Johan för några dar sen. Sitter supergött på gorumpan. Hehe

Crazy cat lady

Torsdag 14.44 - Johan full
Så himla trevligt att komma hem från jobbet och se Johan riktigt kalas framför datorn :D Det är nu jag ska gulla med honom att följa med och shoppa (betala, för er som inte fattade det)
Johan visade mig något helt vansinnigt, se nedan


Hahahahha... HAHHAAHAH
Jag älskar min lilla hund.. älskar små söta hundar. DET RÄCKER
Okej, han vsade en till


111005

Sitter och kikar runt efter resor! Både jag och Johan är sugna på att åka till värmen kring jul och till USA i mars. Skulle vara så himla grymt om vi kunde boka in båda med detsamma! Men jag vet inte riktigt hur det blir med jobb för mig framöver.. Så känns lika vågat. Men får se om vi får oss lite sol och bad kring nyår, kanske hittar nån resa till bra pris! Men USA skulle vara riktigt najs..
Nä, nu måste jag lägga undan datorn och SOVA. Godnatt

Cafê Culture Pinotage

Nyss hemkommen från jobbet och sitter och smuttar på ett glas rött. Cafê Culture, för att vara mer exakt. Smakrikt vin med tydlig karaktär av rostade ekfat, inslag av kaffekaramell, rök, mörka bär och vanilj. 14% och kostar 89 kronor. Ska snart ut och äta med min fina man :)


111004

Vaknade upp efter cirka tolv timmars sömn, förvirrad som få. Är fortfarande seg-ish. Vet inte om jag kanske haft feber inatt o det beror på det? Strunt samma! Börjar vakna till nu iallafall. Ska iväg till jobbet kl 15, innan dess ett avsnitt Cougar town :) Borde även försöka hinna med lite städning här hemma..

111003

Fortfarande lika seg som kola.. Ska lägga mig o sova och hoppas på att morgondagen tillåter mig att vakna upp ordentligt utvilad.

Slö

Är riktigt seg och inte alls sugen på att jobba idag.. Men som tur är brukar det vända såfort jag anländer på arbetet! Ska slänga mig i duschen o piffa till lite här hemma innan det är dags att sticka iväg. Ha en bra dag vänner

Thai take away

Tillställningen igår var jättetrevlig! Det var en lagom buffé, och fri bar.. Hehe! Höll till på Schlagerklubben. Och när Schlager öppnade för kvällen blev vi flyttade till vip-rummet där vi också hade fri bar.. Men proffessionella som vi är tackade vi för oss redan kring 23 och for hem, medan andra dansade på borden. Ha ha
Såhär såg jag ut

Och här är jeansen Johan gav mig

Johan hämtade mig hos mormor efter loppisen, vi stannade av i stan och hämtade min cykel, och på en ny Thairestaurang och tog med oss mat hem. Mums!

Loppis

Ska visa er gårdagens outfit, men just nu är jag med mormor på loppis. Mormor säljer hennes fina hantverk :)


Höst

Hej hjärtan! Idag stack jag o Johan på D&D för lite shopping. Jag hittade ett par Acne-jeans, en supersnyggt linne från Vila och ett par jeansleggings. Johan köpte alla tre åt mig. Tack älskling!
Ikväll ska vi på nån typ.. tillställning som Volkswagen anordnar. Blir trevligt! Speciellt med mina nya kläder, hihi :)

Tänkte att ni skulle få se min outfit, men det är för mörkt.. Bilderna blir skitkassa. Ska komma ihåg kameran. Så får ni se sen ikväll eller imorgon! Trevlig kväll vänner

RSS 2.0