TVÄTT

Trodde jag skulle få en lång, skön sovmorgon idag, men icke. Tandläkartid i HOLMSUND 8.10. Motigt, men fick dra mig ur sängen och fara dit. Kom hem för ett tag sedan och satte igång två tvättmaskiner. Har inte tvättat sen i somras. (jo, lite) så ni kan tänka er hur jäkla mycket det är! Hinner inte mer innan tvättiden går ut..

I'm tryin holla at you I'm screamin'

Nyss hemkommen från jobbet och hunnit få i mig min dos glascola. yummi! Ligger på sängen och tjillar. Ska ut med hunden en sväng sen lägger jag mig nog och sover..


Höstens sista svamp

Mormor visade mig hur murklor ser ut idag. Vi hoppade in i bilen o for iväg nån km, på m stövlar, in i skogen o hon visste på pricken var de skulle vara! Min mormor är så himla grym. Bäst.


Höstens sista svamp

Mormor visade mig hur murklor ser ut idag. Vi hoppade in i bilen o for iväg nån km, på m stövlar, in i skogen o hon visste på pricken var de skulle vara! Min mormor är så himla grym. Bäst.


Mh-mh-mmmh!


Nyss hemkommen från jobbet. Mannen i mitt livet står vid spisen o fixar mat, och här sitter jag med min favoritdryck; glascola! Till maten severas det Breaking bad på en 50"tv!

Bilprovningen

Åh så duktig jag är! Börjar kl 09, men har redan hunnit ta bilen till bilprovningen för att få en dropin-tid. 10.10, pappa hjälper mig med det så jag kan jobba! Tack så hjärtligt. Kom hem och tog tag i mobilfixeriet. Så nu har jag en hel o fin skärm och ni kan förvänta er riktiga ord i messen. Har dock lyckats slarva bort tejpen som håller fast skärmen, så den är helt lös. Men jag ska fixa det. Kanske får hjälp av Robert igen, om jag har tur.

Stövlar med smalt skaft

Jag letar desperat efter ett par stövlar, typ "ridstövlar", med smalt skaft. Letat hela stan utan framgång. Så är tacksam för alla tips! Hatar mina smala vader ibland! Speciellt när hösten kommer och det finns miljontals snygga boots och stövlar mm, och inga passar pga av mina bebisben. Det var faktiskt ett butiksbiträde som skickade mig till barnavdelningen igår...

110927

Blev en power nap ändå. Och jag vaknade nyss. Det blev alltså en två timmars PN, istället för ingen alls.

Alltid sena nätter tomma glas Jag skjuter upp problemet för ett tag Med sena nätter och tomma glas

Mina gosaker ligger på sängen (ja, hunden är i sängen) o sussar. Ser himla mysigt ut, men jag får lov att hålla mig vaken några timmar till så jag kan sova inatt. Ska på Bilprovningen 07 imorgonbitti o se om jag får nån dropin-tid. For dit igår, helt säker på att jag hade tid 9.30, men något stämde inte för det fanns ingen tid för min röda fina FÅRD!

Zzz

Är så sjukt trött. Vet inte riktigt varför. Ligger på sängen och ska se Gossip girl, sedan behöver jag nog en liten power nap. ZzzZzZzZ

Destroy everything


110925


Boyfriend shirt

Underbara söndag! Har varit på Bölesholmarna och fiskat och grillat korv med Johan och hans mamma idag, sedan stack vi på långprommis med Leja. Så himla härligt väder. Hoppas det blir en mysig höst från o med nu. Istället för en massa regn!

Just nu; soffmys i en mysig Johantröja!

Krama kudden

Åhhhh, vad jag hatar att bli bakfull. Men har nästan återhämtat mig helt, redan :)
Tror jag ska åka till Holmsund och hälsa på mamma i eftermiddag. Om jag inte blir för lat. Kan inte vara så bekväm att jag tar bilen. Så kommer med största sannolikhet att sitta kvar här i soffan och krama kudden tills det är dags att gå o sova!

Datan tog också helg



Så jag fortsätter helgmysa utan data. Trevlig kväll vänner! :)

Mobiljakten

Däckade i Johans famn efter jobbet idag. Vaknade i PANIK av att Johans telefon ringde. Jag slängde mig ur sängen och började skrika "Hur länge har jag sovit?! Vafan är det för dag?! VAD ÄR DET FÖR DAG!?" Hjärtat höll på att flyga ur kroppen på mig.

Nu håller jag på kika efter en ny mobil. Är less på min jäkla iphone som ändå bara går sönder... Så funderar på att köpa nya iphone, ha ha.. Hittat en HTC Rhyme, men den har typ inte släppt ännu. Även kikat på Sony ericssons Neo och Ray, två prisvärda lurar.
Tipsa gärna!

110921

Märkte precis att jag missade att publicera gårkvällens inlägg! Men nu ligger det uppe :)
Sitter hemma i soffan och myser. Ska se "How do you know", som en kompis tipsade om. Lär förmodligen somna innan filmen ens hunnit börja..
Kram på er

Tack du snälle

Stack till jobbet med tom tank i bilen imorse, hann inte med Statoil jag skulle börja. Vet inte riktigt hur det gick till, men lämnade jobbet och stack mot stan igen utan att ha tankat. Fick stanna till vid Alvik på en självbemanningsstation, där de endast tar kort. När jag öppnade plånboken insåg jag att kortet är i jackfickan därhemma! Panik. Var helt säker på att soppan inte skulle räcka hela vägen hem.

Det stod en ung man en bit bort med hörlurar i öronen, så jag tvingas söka kontakt med den här mannen och be honom ta emot kontanter från mig och sedan betala med sitt kort. Och den här supersnälla mannen hjälpte mig! Så himla tur jag hade att det ens var någon där. Tack du snälle man!

Ny vinterjacka!

Ännu en tolvtimmarsdag (11, fick rast en hel timme(!!!!)) Förkylningen verkar inte ha några planer på att lämna min kropp, utan gör sig ständigt påmind med huvudvärk, halsont och annat trist!

Var på D&D igår och hittade mig en ny vinterjacka
, glad!! Tog nyss en prommis med Leja i regnet, och jackan värmde riktigt skönt. Undrar dock om den är lika varm då det är typ -20... Lägger upp bild senare, är för LAT

One tree hill

Ramlade på ett avsnitt av One tree hill på kanal 5. Hade ingen aning om att det fortfarande sänds. Följde det förut, men tror jag tappade mellan två säsonger. Kanske får tanka senaste säsongerna och se om jag missat något hihi :)

110918

Söndag klockan 13 och jag har redan hunnit med en långprommis med Leja, letat svamp, duschat, gjort och ätit lunch. Känner mig otroligt seg idag så blir nog inte många knop. Vi funderar på att gå på bio, om Johans bakfylla tillåter :)

Något säger mig att vi blir hemma hela dagen. Kanske en snabbis ut med Leja, och eventuellt för att skaffa skräpmat. Mycket mer än så, nej.

Vad har ni godingar gjort ihelgen?

Emil, ifall du kikar in! Min mobil är knäpp. Touchen paj, hörluren paj, allt paj paj paj. Därav mina fina sms igår :)

En kvällspromenad

Det enda som hände igår är väl att jag och Johan bjöd in min bror på middag.

Och på kvällen tog vi en promenad med Leja. Stötte på en kille runt 15-ish som stod och pissade på vägen och Johan sa högt och tydligt "Kanske inte det bästa stället att stå o pissa på?" Tonåringen uppkäftig. Jag: "jävla.. köns.. unge!" Som såklart endast jag och Johan hörde.. Haha mesigt, jag vet!

Just det.. jag drack en glascola då vi var ute, så möter vi ett par.. och tjejen kollar på mig och säger tydligt "jävla fylltratt" Blev helt ställd.. haha!


All black

Ikväll blir en lugn kväll med hemmamys. Har varit på syrrans mormors begravning idag, så är inte riktigt på humör för något annat.
Sitter hemma och dricker att glas vin atm. Ska se slutet av Bridesmaids, somnade då jag såg den
Kram på er

Anmäld till högskoleprovet


Har nyss anmält mig till Högskoleprovet. Ska försöka att plugga lite matte innan det är dags att skriva, 29 oktober. Vill att det ska gå bättre än förra gången då jag fick ungefär medel. Men då hade jag faktiskt bara läst en bok i hela mitt liv, och var (läs: är) urkass på matte. Så nu ska jag se till att plugga lite matte och ta tag i läsningen igen :)

Har ni anmält er? Sista anmälningsdag idag!

110913

Känner mig lite fräschare idag. Med betoning på lite. Men lite är alltid nånting :) Optimist som man är!
Jobbar hela långa dagen imorgon så blir en tidig kväll ikväll. Om grannarna slutar borra och banka i väggen nångång. Pessimisten i mig har talat.
Nu ska jag se senaste avsnittet av Weeds

Nancy är såå het!

Huvudvärk

Inte gjort speciellt många knop idag.. Sett på tv och bara chillat. Ska se Remember me nu, och hoppas att glitterkillen är lika glittrig i den som i Twilight ;) Förresten, när kommer Twilight, någon som vet?

110912

Har feber, huvudvärk och hemskheter.. Tur jag är ledig idag och jobbar eftermiddag imorgon, så jag kan ligga hemma och kurera ordentligt nu :)
Har sparat på Pretty little liars men nu har jag endast ett avsnitt kvar, och det skall jag se nu!

Like a junkie to a rush I’d trade my mama for your touch

Oh, wait that might just be too much
Well I’d do anything but that

110911

Blä, vilken dag. Sprang till bussen (ca 2-2,5 km) vid nio imorse, jobbat hela dagen lång och nu vill jag bara dö. Febrig och mår fortfarande illa sen igår. Ska se nån film och somna nu. Kram på er

Matförgiftad av kräftor?

Vi hade jättetrevligt hos mamma och maten var supergod! Men nu håller både jag och Johan på att spy! Mår urkasst. Hoppas att det inte är någon matförgiftning! Att höra Johan rapa och ulka varannan sekund hjälper inte mitt illamående direkt. Åh, usch.. Må detta gå över illa kvickt!
Men säg mig ni som vet, hur vanligt är det att bli matförgiftad är kräftor? Kan inte vara alltför vanligt va?

Kräftskiva

Ikväll ska vi till mamma o äta kräftor! Jag har gjort en smarrig dressing till kräftorna med majonäs, citron, cayennpeppar och lite annat, lätt som en plätt ;) Och en kycklingpaj med svamp och paprika i en curry-äggstanning, som just nu står i ugnen!
Johan har rejsat runt i lägenheten och gjort snyggt.. Då kom han på att han skulle fixa en lampa som varit trasig läänge.. Men han glömde dra ur kontakten innan han började pilla. TJA STÖTEN! Jag blir jätterädd. Men han lever så allt är bra

He's not perfect. You aren't either




Fredagsmys!

Varit ledig idag, så jag tog mig tid att sticka på stan en stund med min bror. Jag hittade ett par röda byxor, från Vila om jag inte minns fel. 180 kronor. Så det var ett riktigt kap! Det som är så grymt med hösten, förutom den härliga luften, är att det finns så himla mycket snygga kläder! Vackra färger, snygga stövlar, tweedjackor, kappor, tjocka halsdukar, skinnhandskar, fluffiga jackor, coola mössor (har skaffat mig en knall-lila)

Nu ska jag se film o bara chilla.. Trevlig kväll vänner

My name is Khan

Har precis sett My name is Khan. Gråtit så att jag fått huvudvärk. Så himla fin film!

Tur att jag är ledig imorgon och kan sova hur läääänge jag vill :) Förutom att jag måste ut med hunden typ.. åtta....
Godnatt vänner

Bin 555

Vi har STORhandlat idag. Har mat för minst tre år! (..veckor) Johan stack till en kompis ikväll, så jag fick lite egentid här hemma. Lyssnat sönder 4, läst ELLE, städat och gjort en kladdkaka. Och druckit vin, men det hör ju till (allt), så det förstod ni säkert. Ha ha

Mycket fruktigt vin med fatkaraktär, inslag av mörka bär, salmiak och eukalyptus.
Flaska med skruvkork, tumme upp. Kostar 99 kr och är smaskens!

Glada hudikteaterns Elvis

Anledningen till att jag inte skrev något igår är att jag var så himla trött efter jobbet att jag la mig och sov. Sedan kom mamma hit, och vi lagade middag och drack lite vin.. Sedan *trumvirvel* for jag och såg ELVIS. Ni vet Glada hudik-gänget? Deras superunderhållande teater!

Ni vet den ljusa tjejen, Theresia, som sjungit på bl a Allsång på skansen..? Hon är helt otroligt duktig på att sjunga.. Blev helt rörd! hihi

4

Har av nån anledning inte lyssnat igenom Beyonces 4 förrän igår. Fastnade helt för Start over, den var så himla fin!


Och något jävligt drygt hände igår.. Tappade min satans nylagade iPhone i golvet, och vips så var den förbannade skärmen spräckt igen!

This a'int supposed to happen to me

Ska ta en dusch, sedan går jag och lägger mig. Godnatt

110904

Mannen i mitt liv är åter och nu kan jag sova tryggt :) Är ledig imorgon så ingen stress med att somna.. tror jag ska se ett avsnitt Cougar town och stryka lite på Johan medan han babblar på i sömnen!

Idag hade jag en vän på besök som jag inte sett på hela sommaren! Vi gjorde mat och bara hängde. KUL! :)

Det är okej att känna -ungcancer.se



110903 00:02

Kändes tråkigt att sova själv i sängen.. så jag har faktiskt bäddat på soffan framför tvn. Det kan också handla om att jag är en liten fegis. Det skulle faktiskt kunna gömma sig någon under sängen.. eller i garderoben. Eller bakom gardinen. Eller nattduksbordets lilla låda... Äh, godnatt!

FF

Mitt lilla maraton continues. Har sett 19 avsnitt, sjukt va!? :)
Johan har åkt till en väns stuga och stannar över där, så jag o lillan har lägenheten för oss själva. Tror vi ska ta en prommis till syrran om ett tag o hälsa på. Vad gör ni ikväll vänner?

Pretty little liars

Har fastnat helt för en serie jag började se igår. Pretty little liars. Har redan sett typ 10 avsnitt ha ha.

Har min sista natt inatt. Förhoppningsvis för alltid. Närå, det går bra. Men skulle hellre legat hemma i min sköna säng och mysa i min älsklings famn.. :)

RSS 2.0