Middag hos syrran

Är på väg ut till Holmsund för att fira valborg med syrrans familj!


Bounce

Solen skiner och jag känner mig gladare än glad! Plus lite ledsen för att jag har så svårt att fatta beslut då det kommer till jobb. Jaja, strunt i det nu! Nu tar jag en prommis med Leja ner på stan och möter upp brorsan. Vi har ett gemensamt intresse: KLÄDER OCH SHOPPING! Säkert nåt fler också.. Men detta känns mest väsentligt!
Jag ska köra på mina nya vita jeans och en mönstrat linne. Kan visa bild sen. Puss!

tröttis

Känner mig helt frånvarande. Längtar tills jag får sova. Men först ska vi laga middag, hamburgare!
Min syster ringde precis och bjöd in oss på middag imorgon. Så himla mysigt! Har ju valborgat i Holmsund hela mitt liv typ, så det ser jag framemot!

Yjoööahje

Har blivit väckt hela jävla natten. Är så sjukt trött nu att jag inte vet var jacka ta vägen. Eller jo, på jobbet förstås. Slutar dock snart så får snart sova. Hatelove


Text

Igår var vi bjudna till en vän på middag, vi åt god mat och hade det bara trevligt! Sedan gick vi en sväng på Bishop, men eftersom jag skulle upp och jobba 0700 idag stack vi hem rätt tidigt. Men ändå för sent. Är ganska trött nu, haft en STRESSIG dag. Men nu är jag ledig.. till imorgon. Ha ha
Vad ska ni göra ikväll? Jag ska på jobbet före 07 imorgon, så för mig blir det kolugnt.

I thought this can't be true

Sitter och lyssnar på Justin Biebers baby, den är fan svängig ändå. Ha ha

I love my bed

Jag har seriöst världens skönaste säng. Fattar inte hur jag ska kunna ta mig upp härifrån och fortsätta arbeta när lunchen är slut. Det är en kontinentalsäng av märket Zäng. Åh, jag älskar den!

Fini bikini

Åhhh, Panos Emporio har ju världens finaste virkade bikini. Som jag VILL HA. Men underdelen är lite för stor. Och den kostar faktiskt 700 kronor.. så känner att det är onödigt att lägga det på en överdel, och sedan kanske inte hitta en underdel som passar till.. Men jag ska träna upp min booty så kanske den passar innan sommaren ;)

120426

Så himla drygt att jag bestämde mig för att cykla på jobbet idag. Det är nämligen världens jävla regn ute..
Bläää. Tycker sommar kan komma nu. Ha en bra dag

Rehab

Jag har varit så duktig här på kvällskvisten. Städat hela läggan i lagat världens godaste pastagratäng gjord på pasta, kassler, grädde (imat i mitt fall) vitvin, lite äggula och kryddor, mest dragon. Mums! Nu ligger jag på sängen och spelar Rumble. Det är en ordapp som jag torskat på. Skicka mig på rehab ha ha..


Longboard på norrländska

Så himla skönt med en ledig dag! Jag har hunnit med power walk med Leja, lite shopping och fika på stan med en vän. Hälsat på mitt kusinbarn på tre veckor. Så himla söt att man går sönder!
Vet inte om jag berättat detta tidigare. Men i juni ska min pojkvän åka longboard genom västerbotten, från norska gränsen till Holmsund, för att samla in pengar till Parkinsonfonden, en sjukdom som hans farmor lider av. Ni kan följa resan på hans blogg www.longboardpanorrlandska.blogg.se!

Skicka ett sms till 72 970 med texten PARK så skänker du 50 kronor!

Hittade ett passande linne till Johan på T-shirt store idag, så jag köpte det åt honom. Snyggt va? ;)


Hojar ner till stan. Pannband på!

Har tagit en pw med leja imorse också. Motion är bra!


En regnig dag

Ligger på soffan och ser på tv och äter mjölkfri glass efter en hård arbetsdag och ett hårt träningspass.


Grattis princess

Idag fyller min lilla prinsessa 12 år. Kan ni fatta.. :) Hon var ju nyss en liten skit..



The flowers of war

Guuuud vilken ångestframkallande film. Den hette The flowers of war och handlar om Nanjingmassakern, kriget mellan Kina och Japan på 30-40talet. Tung film. Fattar inte hur jag ska kunna somna inatt.. Men den var bra, eller vad man nu ska kalla det. Intressant kanske. Eller lärande, ja, lärande passar nog bäst.

En trasig sko

Jag har varit så duktig idag o motionerat så belönade mig med världens godaste lasagne till middag. Lasagne är verkligen min specialité. Önskar att jag kunde bjuda er alla på en bit!
Nu ligger vi mätta och belåtna på varsin sin ände av soffan och ser på nån japansk krigsfilm. Not my cup of tea...


Färsking

Blev ingen hård kväll direkt. Kom hem tidigt och har legat på soffan och sussat några timmar. Vaknade för en stund sedan ba. Har tvättat ansiktet o sånt där o ska fortsätta min skönhetssömn i sängen. God natt!
Bild från Åre i förra veckan :)


Från mig till er

Älskar att vara lediga flera dar i streck, man hinner med så mycket! Jag har hunnit med städ och tvätt. Handling, matlagning. Hälsat på släkt och annat kul! Och jag ska vara ledig imorgon också. Åh, så fantastiskt! Nu ska jag sminka mig och sådant, sedan sticker jag och Johan till en vän och dricker lite vin

Kramis!

Pre dinner snack


Svettig tjej på gym


Stearin överallt

Egentid! Men nu är det dags att sova.
Godnatt


Ruffsigt hår och rosiga kinder

Har varit hos Johans farmor och farfar i Röbäck och hälsat på. Jag och Leja tog en promenad hem, skönt! Men jäklar vad blåsigt.. Nu ska jag till mormor och äta middag. Kramis!

På Ica utan korg

Ikväll blir det tv-häng med storebror


Andy cropped pants 199:-

Fan att inte Cubus finns här i Umeå. Någon som vet om dom nånsin kommer öppna här? Såg nämligen nyss deras reklam på tvn. Så himla fina byxor!


Tacksam för tips

Blä vad trött jag är. Vaknade nämligen kl 04 även imorse.. Men ska ändå försöka vara duktig och ta mig iväg till gymmet, samt ta en prommis med Leja.
Och förresten, om någon har tips på var jag kan hitta ett par snygga skor som passar till min nya klänning, tar jag tacksamt emot dessa!

729 Marzipan 69:-


MQ 499

Bra dag! Stack ner på stan och träffade en gammal klasskompis och en annan vän. Vi skulle egentligen luncha, men det blev på nåt vis shopping istället! Hittade en superfin klänning på MQ, blev totalförälskad!

Den är draperad även på baksidan. Åh! Kommer bli så himla snyggt till bruna ben i sommar

Jäkla Ica

För några veckor sedan köpte jag köttfärs från Ica och stekte upp den. Tog en tugga och kände nåt hårt mellan tänderna, tänkte att det kunde vara en sån där.. sen-grej (eller vad det nu är) och spottade ut det. Gissa vad det var? En metallbit(!!!!)
Ringde Ica i panik / ilska och jag fick en adress dit jag skulle skicka den här metallbiten. För analys. Den var inte magnetisk fick jag veta för några dagar sedan. Men ändå, äckligt. Fick även några hundra i presentkort, så det var ju coolt av dem.
Och igår när vi kom hem stannade vi till på Ica och jag köpte gravad lax (yummi) och idag ser jag att den gick ut den 12e. Allvarligt? Gick tillbaka med den nu när jag och Leja var på kvällsprommis. Fick alla mina 30 kronor tillbaka. Nu ska jag sura. Puss!

Kom sommar, kom

Heeej! Gud vad jag är lat idag. Sitter i soffan och ser serier och längtar tillbaka till Åre. Det var så jäkla roligt!

Ligga och sola med en dryck i handen på afterskin, fantastico! Lägg även märke till dom lite längre bort. Ha ha :)

120416

Hej vänner! Jag är såå himla trött idag, tur jag bara jobbade halvdag! Är dessutom ledig imorgon så har tid att vila upp mig ordentligt. Nu ska jag pyssla om min lilla vovve och sedan städa lite här hemma. Ingen superrolig dag direkt... Har ni nåt roligt för er?

Ett fräknigt par hemma i soffan!

Nu är vi hemma! Kan inte säga att jag haft någon direkt hemlängtan, men skönt att få pussa på min lilla vovve! Skulle dock inte haft något emot att stanna i Åre ett par dagar till.. Har haft det så fantastiskt bra. Längtar redan till nästa vår, hihi

När vi kom hem bjöd Johans mamma oss på middag och sedan for vi förbi mitt "nya" kusinbarn och hälsade på. Guuud vilken liten prinsessa! Så himla söt!

Solpaus

Fatta vad bra vi har det! Tror ni skymtar mina skidor på backen också. Min snowboardkarriär är över.


På verandan

Vi hänger lite på verandan såhär efter afterskin. mycket härligt! Tror att vi ska till vattenlandet snart i sedan äta middag. Hoppas ni alla har det bra! :)


På rummet o byter lite kläder

Johan köpte nya snowboardskor så nu är vi en snabbis på rummet och byter om. Jag hittade en perfekt åk/joggingtröja! Och ett par nya glasögon


Åre

Shittt vad öm jag är! Men vädret är fint idag så vi ska försöka oss på några backar! :) Johans mamma har varit här med oss sedan igårkväll, så igår drack vi vin o kaffedrinkar tills det var dags att sova. Vi hörs sen! Puss


BLÅre

Är helt jävla mörbultad efter dagens åkning. Men vi har haft väldigt trevligt ändå! Förutom då jag grät av frustration för att jag var kass! Haha.. Här kommer iallafall lite bilder! Laddar upp den sedan sticker vi till hotellets vattenland o bubblar lite kram!


Smärta HELA kroppen

Fyfan vad Johan plågar mig i backarna, och jag är sp jävla dålig på att åka! Men det kanske ordnar upp sig innan den hör resan är slut. Nu lämnar vi de röda backarna och är på väg mot en barnbacke. He he! Kramis


Peppad!

Legat klarvaken i sängen typ 30 min i spelat rumble (ord-app) i väntan på att Johan ska vakna sp vi kan stocka ut i backen! Herregud. Hur skall detta gå!? :) Hehe


Day 1, Åre

Vårat hotell är helt fantastisk mysigt! Vi har vattenland, bowling, biljard, supergod mat, några butiker mm. Jag ska visa bilder imorgon, Johan har tagit flera på sin nya mobil! Men nu är det dags att sussa. Backen väntar imorgon. Gonatt!


Hej å hå

Nu sticker vi snart mot Åre, jag ska bara kasta ner mina grejer i väskan.. O peppa upp med lite bra musik! Jag känner mig lite nedstämd idag, dunno why.. Kanske är lite trött. Men snart kommer jag igång!
Kram!

Haha


Jah!

Badpacker

Vi har så jäääkla tråkigt väder här i Umeå idag. Blötsnö och blåst, blä!
Hoppas vädret i Åre är bättrel, vi sticker ju dit imorogn! Jag har inte ens börjat packa. Det brukar ta typ en vecka för mig. Fattar inte hur man kan vara så "dålig" på att packa. Ha ha ha..

Oxfilé Provencale

Hade helt glömt att jag lovade er det smarriga receptet! Så här kommer det:
Skiva potatis och lägg i en form. Stek den pepprade oxfilén hel tills den blir brun. Ta köttet ur pannan och slå i vatten (mängden varierar beroende på ur mycket kött / potatis man har) och tyo kalvfond i pannan. Koka upp och häll över potatisen och ställ in i ugnen. Skiva oxfilén i lagomt stora skivor och lägg dem på potatisen då den är i stort sett klar, smeta på mängder med vitlökssmör. Låt stå i ugnen tills du tycker att oxfilén är klar! Vissa gillar den mer blodig, andra mindre. Klart! Och så jäkla gott!

Slappa!

Kan inte fatta varför jag vaknar klockan fyra, varenda jävla morgon. Och är det det som gör att jag blir så trött på dagarna?
Ska iallafall försöka ta mig iväg på gymmet idag. Har ju inte kunnat träna eftersom jag varit sjuk, men nu är det fan dags!

...Ska bara slappa lite först ;)

500 spänn

Hej!
Umeå har fint väder idag. Sol och flera plusgrader! Så det känns rätt okej att få glida omkring på cykeln hela dagen.
Tänkte sticka ner på Arken zoo och köpa lusschampo till min stackars hund, men det är väl inte öppet idag. Nån som vet? Behandlade henne med sån här "spot-on" vätska, men vill gnugga in hela henne i lusdödande medel... Blääää, kliar hela kroppen.. Nu pratar vi om nåt annat! Ha ha
Snart sticker vi till Åre!! Längtar! Ska bli skönt med lite ledighet. Vi har inte fått rå om varandra på hundra år känns det som, så det känns riktigt behövligt. Kram på er!
Mitt nya, snygga skiddress! Köpte jacka och byxa på Intersport för 500 spänn! Nice price!

120408, vin

Guuud så trött jag är! Har tagit på med allt städ och stök idag. Längtar tills på onsdag! För er som inte vet sticker vi till Åre då. Ledighet känns extra efterlängtat nu.
Jag ska ge er det goda receptet på potatis- oxfilérätten. Men inte nu, jag måste få slockna nu. Kram!

Godnatt från teg! hehe

Cookies

Gör cookies och stökar ner här hemma! :) Jag är ledsagare åt en kille så vi grejar på hemma hos mig idag, superskoj! Johan tog just ut honom på en biltur så jag tänkte bara snabbt uppdatera er.
Hoppas ni har det bra! Kram


Vårstäd!


Tack så jävla mycket

Var lite för trött för att ta mig in i duschen idag. Låg på sängen i vilade / gnällde. Så Johan slängde mig över axeln i tog mig in till badrummet, drog av mig kläderna och knuffade in mig i duschen och drog på iskallt vatten. (detta med mig protesterande) haha fatta vad arg jag blev.. Men fick ju min dusch. Som belöning gjorde jag jätte god middag! Ni kan fp receptet imorgon, jag måste nämligen sussa nu. God natt!


Run it

Glad påsk!

Jag har precis slutat jobbet och tänkte slänga mig i duschen. Skulle också behöva göra några ärenden, men jag känner mig så trött och lat! Har sovit jättedåligt inatt.. Men skulle iallafall behöva få några saker uträttade.
Vi hörs sen! Kram

Från mig och min systerson

Hej vänner!

Är proppmätt och vi har inte ens kommit till efterrätten! Magen bubblar för fullt. Haha!
Har inte ätit så här mycket på längre, även om det är väldigt lite i jämförelse med hur mycket jag brukar äta hos mamma!
Hoppas ni alla har en trevlig påsk. Jag ska snart sticka hem, börjar ju 7:00 imorgonbitti.
Kram!

Sticker till mamma på påskmiddag!

Och Johan får stanna hemma. Eftersom jag avverkat min magsjuka kan jag ju inte smitta längre, men det kan ju faktiskt han!

Klänning från Vila och skor från nelly! Kram på er!

Skor efterlyses

Igårkväll hade jag tänkt beställa de fina skorna som jag la upp bild på här i veckan. Men då fanns dom inte! VAFAN?
Menar dessa. Någon som vet var man kan få tag på dem?


Loppig påsk

Hunden har fått loppor.. Så himla OKUL... Har lagt nån vätska på hennes nacke nu, så jag hoppas att den ska ordna upp det här. USCH. Det kliar hela min kropp fastän jag fått veta att det inte smittas till varken katt eller människa!
Ja men.. Glad påsk då!

Sommartips

Friskis närmar sig! Jag har tvättat, städat och spritat duschat och ätit. Vädrat Sängkläder och gjort mig av med magsjukan. Förhoppningsvis för gott! Känner mig väldigt trött och lite illamående. Men det går definitivt åt rätt håll! SKÖNT
Här är några plagg jag kommer låta mig inspireras av när sommaren närmar sig!
Färgstarka byxor. Dessa är från h&m.


Sjalmönster, akta bara så att det inte blir för mycket! Det kan faktiskt bli det ibland...

Metallic

Och såklart, the innocent

Se på mig bara, jag bloggar igen! :)

Jag vill ha

Jag har hittat så himla mycket fina vår- och sommarkläder, men vill avvakta lite tills det börjat bli liiite varmare ute innan jag börjar slå till på alla plagg! Har ju haft rätt gott om tid att titta på kläder medan jag legat här på sängen utan ork till annat!
Färgglada byxor! Mintgröna, korall, babyblå! Åh, jag vill shoppa!!!! :)

Well to be

Hej hjärtan! Idag mår jag nästan helt bra. Lite magont och illamående kvar. Och märker att jag har noll ork. Gick ut med Leja på gården och höll inte på ta mig upp för trappen sen.
Men är väldigt glad att det verkar vara över snart. Har tänkt jobba imorgon :D

i hundra år

Så kul att vi inte får använda nåt vatten (toalett, kranar) tills imorgonbitti. Bra tajming när man har magsjuka! Men dom har ju ställt en bajamaja på gården, så det blir ju skoj :) Tycker synd om mina grannar... Och mig. Vafan, hur ska jag ens hinna ner om "det kommer"? Blääääää
Orkar inte vara sjuk längre. Känns som jag varit bakfull10 i hundra år

New years eve

Hittade en film jag tänkte se. New years eve. Massa kändisar! Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Halle Berry, Sarah jessica Parker, the cute blondie från Grey's anatomi, hunken från Las Vegas, Alyssa Milano, De Niro, Ludacris, Jessica Biel, Jim från Jims värld, Ashton Kutcher, Bon Jovi, Hilary Swank
Ja, ni fattar!

120404

Mår mycket bättre idag! Känner dock av magen ganska mycket fortfarande. Men tvingade in mig i duschen så att jag skulle känna mig mindre äcklig.. Ha ha.. Så nu ska jag nog snart vara frisk.

Har legat i sängen så jävla mycket att jag fått ont i ryggen, och lycko Johan som får sova på soffan. Skulle ge vad som helst för lite variation nu.. Börjar bli tröttsamt att bara ligga här. Men orkar inte med så mycket annat... Hoppas ni alla har det bra!

120403

Usch vad dåligt jag mår. Hoppas att det värsta ska vara över nu. För blir det mycket värre tror jag att jag får kasta in handduken för gott...
Hoppas att ni alla ska slippa denna plågsamma sjuka :(

Magsjuk?

Var tvungen åka hem från jobbet idag. Tror jag fått magsjuka! :(
Ligger så stilla som möjligt i sängen just nu, för så fort jag rör mig får jag springa till toaletten... Åhhhh, hoppas detta bara är tillfälligt och att jag inte ska må såhär flera dar! :(((

Bläääääääääääää. Och har så himla ont i magen också! Det hade jag förträngt att man får vid magsjuka....

Hejdå

Vill ha

Jobbade bara halvdag idag. Sen hann jag med ett träningspass innan jag och min vän Rojin for hem till mig för lite middag och film :) Vi såg Jack and Jill som blivit totalratad, men vi skrattade hela filmen! :)

Sitter och kikar runt på Nelly, bubbleroom mm, måste verkligen ta mig tid att göra några beställningar! Har hittat så himla mycket fint jag vill ha i vår / sommar!
Bl a dessa fina skor från Jeffrey Campbell

Med höga jeansshorts och nåt snyggt linne, perfa!

Latmask

Bad Johan hjälpa till med städning härom dagen, medan jag hoppade i duschen. Såhär hittade jag honom när jag var klar. Hehe! Nu ska jag sova, har lovat att jobba några timmar imorgon fastän jag egentligen är ledig...


303 Lushtangerine

Omöjligt att somna till en sådan snyftis. Har varit duktig och städat upp våran svinstia. Så nu är det faktiskt ett hem igen! :)
Har även målat om mina naglar, till färgen 303 Lushtangerine från Loreal!


War horse

Det är aptråkigt väder här i Umeå. Snö/regn och blåst. Ska dra täcket över huvet ett tag och sussa till en film nu.

Kram på er

1a april

Det var kris på jobbet så jag ska sticka iväg och jobba några timmar. Vi hörs babes!


RSS 2.0