Tips = en gåva

Blir så himla irriterad på blogg.ses app. Den är ju urusel? Finns det någon annan bloggplattform som är mobilvänligare än denna? Jag känner inte att jag har tid/vill starta upp datorn osv för att blogga. Det är ju så himla smidigt att bara kunna ta fram mobilen om det är något jag vill visa eller berätta för er :) Så ge mig gärna tips så jag kan komma igång o blogga igen!! Den som kommer med ett BRA tips får en present :)


Dumma bloggapp.

Bajs blogg-app. Har försökt posta ett inlägg i ett dygn, men det funkar inte! Testar igen.

I Umeå skiner solen

Verkar som att sommaren äntligen fått lite fart! Lagomt till hösten.. Ha ha


Mademoiselle stolar, från Kartell

Det kommer bli sååå fint här hemma när vi är klara med alla små detaljer! Det enda som fattas nu är egentligen bara nån lampa samt nån tavla till och några fina fat som jag ska göra lite blomarrangemang på. Det har tagit ett tag, men det är inte så lätt att veta hur man vill ha det! Och sedan ska man ju dessutom ha råd till allt man vill ha. Hittade tre jättefina stolar från Kartell, över 6000 styck, och då är det nästan ett rimligt pris...
Snygga va?! Men dessa får jag nog bara drömma om :)

Bild

Upptäckte precis att bilden på skohyllan inte postats, så här kommer en bild på den och en tavla jag tänkt hänga ovanför!


Skohylla!

Jag känner mig så himla glad idag!
Utvilad från min egna säng, for jag och mina älsklingar på stranden och solade och badade. Hann hälsa på min söta kusindotter innan också. Snart fem månader, åh! Hon är sååå vacker :)
 
Påväg hem från stranden köpte vi pizza och stack hem och monterade ihop en skohylla vi hittade på Ikea. Vi hade egentligen bestämt oss för en från Comfort möbler, men när vi hittade denna på Ikea för mindre än halva priset slog vi till! Och den är riktigt fin. Ska visa er en bild strax. Postar ett inlägg från mobilen innan jag kryper ner i sängen.
Hörs om en stund!

!!

Gudvad jag har längtat efter att skriva! Det har ju blivit väldigt lite nu under sommaren. Jag har haft / har det så jäkla bra! Jag har hunnit med Norge, Sthlm och Gotland x2. Sol, bad, shopping.. Ja, you name it! Just nu befinner jag mig på Gotland för andra gången i sommar.. Vädret är inget vidare idag, så vi hänger bara hemma. Tänkte kanske sticka ut på en liten shoppingrunda. Det är massor med rea på stan. Sommaren är ju snart slut :(
Min fina mormor följde med till Gotland! Det gjorde mig sååå lycklig!!!

Jag har fått fräknar!!!

Min skäggiga kärlek

Min bruna brorsa har också varit med oss på Gotland :) Han har också tvingat mig läsa matematik denna sommar. Vilket, förhoppningsvis, kommer hjälpa mig en del på högskoleprovet

Har fiskat i Saltströmmen, Norge. Som ni redan visste :) Det var ju en present till min pojkvän på hand födelsedag. Uppskattat!

Bor man i stuga vid havet behöver man inte platta hår eller sminka sig. Natural ftw

Legat vid kalkbrott och läst bok

Posa littte
Köpte nya jogginskor i hopp om att motiveras att träna lite mer.. Har gått under förväntan...

Varit på Almedalsveckan och lärt oss maaaassor om politik. Här är en bild på Sverigedemokraternas partiledare Åkesson

Är tuff i en gränd

Vi har varit på Grönan två gånger. Åkt en "karusell", Frittfall. Tyckte det var tillräckligt. Hahaha, FAN vad roligt det var. Min vän Hanna var också med oss. Hade inte träffat henne på alldeles för länge. Så vi styrde en snabbdejt i Sthlm i lördags. KUL!!!
Det var några bilder! Nu ska vi sticka in till Visby en stund :) KRAM!!!
 
 
 
 
 
 

Blablabla

Jag är sååå trött. Efter en hel vecka utan någon vidare sömn och jobb är jag helt utmattad. MEN! Jag får en andra semester och sticker till Gotland natten på lördag! Vi åker förmodligen till Stockholm imorgon efter jag slutat jobbet, så då får vi en dag där också :) Jag har massvis med bilder jag skulle vilja visa er. Men har inte ens orkat lägga in dom på datorn. Men förhoppningsvis kommer det efter minisemestern. Kram på er!

RSS 2.0