Utkast: Jun. 30, 2012

Skaffade mig ett par nya löparskor igår. Tänkte att det kunde motivera mig lite till att börja träna mer regelbundet (över huvudtaget)... Vilket det också gjorde! Men efter en mil och jag insåg att det var ytterligare 6 km "hem" gav jag upp och ringde min hjälte efter skjuts. Känner mig ändå rätt nöjd över den milen! Med tanke på att jag inte tränat på några månader. Ska ska försöka göra en liten bildbomb ikväll eller imorgon så ska ni få se på grejor :)
Jag har liksom ingen lust att spendera flera timmar om dagen vid datorn på semestern. Annars är det när man bara är hemma.. Jaja, vi hörs! Och en STOR KRAM till min fina systerson Viktor som jag saknar så mycket!!!!

Strul

Hej!
Jag har faktiskt försökt blogga flera gånger (från mobilen) men det har inte fungerat av någon anledning. Verkar som att det är fler som haft problem med blogg.se
Jag ska försöka få upp lite bilder på den fina lägenheten på djurgården och vår resa till Gotland, för nu är vi nämligen här! :D
Ordnar det senare.. Nu ska man tydligen se fotboll?
Kram!

Lite bilder

Hej!
Vill visa er några egentagna bilder från Norge. Förutom fin natur, en massa fisk, sjöstjärnor och sjöborrar i klart vatten såg vi även vad vi trodde var delfiner eller valar! Galet va? Norrmännen kallade dem för niss? Någon som vet exakt vad det är?
Första nappet, en torsk!

Landskap!

Mys på klipporna i solen som egentligen aldrig gick ner!

Inte världens bästa bild.. Ha ha
 
Glömde ta bilder på den mysiga lilla stugan vi bodde i. Kanske finns på Johans mobil.
 

Imorgon sticker vi till Sthlm, hoppas att vi hinner stanna till i Sundsvall, skulle vilja springa en snabbis på Ikea. hihi :)
Vi kanske hörs lite mindre under semestern, jag ska ju faktiskt ha SEMESTER.. Kram!

Ett kort besök hemma innan vi åker vidare mot Sthlm och Gotland

Förlåt att jag varit off så länge! Har precis börjat min semester och har redan hunnit med en resa till Norge. Vi har fiskat i sinne. Jag är knappt rädd för fiskar längre :)
Vi var i Saltströmmen, ett ställe omringat av hav, berg och broar. Vilket skapar ett väldigt dramatiskt landskap. Ett helt fantastiskt ställe! Ska visa er bilder imorgon. Har nästan precis kommit in genom dörren och är dödstrött!
En bild från Google
Vi hörs och ses imorgon med bilder!

Resfeber?

Hej!
Vi har haft en jättemysig kväll med grillning och film hos min kusse och hennes familj. Hennes lilla dotter är sååå söt!
 
Nu sitter jag hemma sönderstressad över att vi snart åker och jag har tusen saker att ordna innan. För er som inte vet så åker jag och min pojkvän på semester på fredag. Först till Norge och sedan till Stockholm och Gotland. Det blir ett stopp hemma en dag efter Norge, men känner ändå att det är massor jag behöver få ordning på. Mest jobbigt är det att jag ska vara utan min lilla prinsessa Leja i flera veckor :(

Vafan, hjälp

Hej vänner!
Igår var jag upptagen med att tokstäda min bil både in- och utvändigt, shoppa ny cykel, och fira min morbrors födelsedag. Och sola såklart. Hade så jäkla härligt väder igår!

Nu har jag några saker kvar jag skulle vilja hinna innan vi åker till Norge, Johan fick ju en fiskeresa till Norge av mig i födelsedagspresent. Skulle vilja hinna fixa mitt hår, klippa och färga lite. Städa ORDENTLIGT här hemma. Och hinna med packning. Vad fasen tar man med på en sån här resa? Inte bikinin iallafall.... Kylbagar och fiskehatt kanske. Kom gärna med tips! Ska ju också hinna lämna Leja till pappa. Samt jobba tis-tors 7-17..... Och växla pengar. Vafan, hjälp? :S


Tattare

Jag jobbade till 12 idag, somnade när jag kom hem och vaknade inte förrän 15.30, så sjukt.. Minns när man var yngre och var ute hela nätterna och sov hela dagarna. Vaknade vid middagstid och stack ut på jävulskap igen :D
Nu har man minsann växt upp. Har ett fast heltidsjobb, bor i bostadsrätt med man och hund. Kör diesel och åker på fiskesemester. Vem hade kunnat ana det?

Imorgon ska jag försöka ta mig till sporthuset och köpa en ny cykel (tattaren som stal min cykel kan dö)

Miss you dear bikie

Doggy

Igår när våra vänner skulle ut på krogen tog vi deras hund över natten, han är världens sötaste rottweiler. Och när jag vaknade där vid 6tiden imorse och skulle ta ut hunden hittar jag honom inte??? Och han är ju inte direkt liten. Och när jag såg att balkongdörren stod öppen fick jag panik och väckte Johan. Hunden hade inte hoppat ut från balkongen utan hans ägare hade hämtat honom inatt. Ha ha


Böles

Jag och Johan har varit på Böles med några vänner i grillat korv och myst, men det började spöregna så vi stack hem till oss. Sitter och spelar lite tvspel och sånt :) Är så himla sugen på att se snow white and the huntsman!! Nån som vet när den kommer? :)
Hittade förresten två nya plagg då jag var en snabbis på stan idag. Visar sen!


Ankare

Vilket jäkla härligt väder idag! Perfekt på min lediga dag ;) Har legat och stekt på balkongen och hoppas att jag fått lite färg. Märkte även att en av mina serier startat upp igen, Pretty little liars. Kanske är min otur på väg att vända? HOPPAS
Ett av de plaggen jag beställde från h&m förra veckan

Otur

Jag har haft sån jäkla otur på sistone.. Ni vet cykeln jag fick av Johan i födelsedagspresent 12 mars? Blev stulen natten till den 12 juni. Alltså, tre månader innan den blev stulen... Hade den ju låst för helvete.
Tog sönder ett glas igår, tappade en potatissallad i golvet på Ica härom dagen. Ja, förpackningen gick sönder.......
Backade in i en kollegas bil i förrgår. Något hade ställt upp dörren till kontoret med en sop. Jag öppnade dörren och sopen höll på att ramla, men jag räddade den genom att stampa till borsten. Pang! Där hade jag knockat mig själv i ansiktet med skaftet.
Ja, ni förstår...

Allstar

Jag och min kärlek har haft en supertrevlig kväll. For på Allstar med vänner och åt middag och drack drinkar. Kom ganska nyligen hem och jag har som rutin att dricka lite Resorb efter att jag druckit alkohol. Vad händer? Jo, min förbaskade Resorb flyger i golvet, glaset krossas över hela rummet. Så ni kan ju gissa vad jag gjort senaste halvtimmen...


Magen

Pirrar i magen idag. Vet inte riktigt varför.. Kanske för att sommaren kommer? Eller för att jag har sån fin pojkvän och fin hund. Eller helt enkelt för att jag åt en massa onyttigheter igår ha ha

Nu ska jag snart sticka mot jobbet. Ha en bra dag allesammans! Kram


Fel

Nu har vår stackars hall stått "tom" länge nog. Letar febrilt efter en hög byrå som inte får vara speciellt djup, typ 30 cm.
Låter som vi bor i en skokartong med alla dessa begränsningar, men ska tala om att vi har gott om utrymme och trivs väldigt bra här! :) Åter till byrån.. Nån som vet var man kan hitta något liknande min beskrivning? Och säg inte Ikea för där har jag såklart redan kollat

Kanske får ge upp för idag.. Godnatt!

Kan det vara så att sommaren närmar sig?

Det är riktigt härligt väder här i Umeå idag. Soligt och varmt men vi har lite begränsade solmöjligheter på vår lilla balkong, så vi for till Johans farmor och farfar och låg på deras tomt o solade nån timme. Har fått fin färg i ansiktet och en väldigt prickig näsa. Hihi


Bra jobbat älskling

Jag är SÅ STOLT över min fina pojkvän som rest 45 mil på longboard för att samla in pengar till Parkinsonfonden. Idag nådde han sitt mål i Holmsund, efter att ha korsat Västerbotten på fem dagar.
Vi var ett gäng, familj, vänner och bekanta som välkomnade honom till Holmsund! Sedan stack vi några stycken till min fina mamma och grillade och drack lite vin osv :)

My own perfect little world

Känner mig såååå lycklig. Eftersom att Johan tagit sig förbi Lycksele bestämde jag mig för att hit the motorväg för att åka och hälsa på honom. Tycker synd om stackaren som skejtat 30 mil i regn och rusk. Men fasen vad bra han gjort det. Nu ska han "bara" ta sig ut till Holmsund så är äventyret fullbordat. Hoppas förstås att ni alla skänkt massor till Parkinsonfonden så att forskningen går framåt!

Nu ligger jag och Leja utslagna i soffan.. Dags att ladda batterierna för morgondagen. Ska jobba hela dagen och dessutom HELST hinna med min fina vän Rojins studentfirande. Hoppas dessutom få möta upp min fina man i Holmsund, om han tar sig hela vägen imorgon
Godnatt ♥

Perfect little world

Gud vad jag saknar mitt hjärta. Han är ute på longboard äventyr, ni kan läsa mer om det här. Finns inte ens nån Johantshirt att mysa i, jag har nämligen tvättat ALLT :C Får spreja lite av hans parfym på Leja och kramas med henne. Ha ha :)

Nu ska jag fortsätta njuta av den perfekta världen i 7th heaven


Oboy

Ligger på soffan och kollar på starsky & hutch (?) men är så trött att jag tror jag får ge upp för idag. Ska ju jobba imorgon och vill helst inte vara en zombie!


Uppe bland molnen

Är helt slut efter att ha busat i Holmsund med Alex lillebror. Vi har "tuttat tuttmatta" i sinne. Ha ha. Såg en tuff grej när jag kom hem, en luftballong! Skulle verkligen vilja åka, men är ju så jäkla feg! Hela grejen kan ju spricka o flyga rakt ner i marken..!


!

For till Mekonomen på Grubbe och lämnade in Johans bil och tog en promenad hem. Är helt jäkla slut nu! Har haft en envis "bakishuvudvärk" i flera dagar som kommer och går. Vet inte riktigt vad det beror på. Pollen? Kanske vätskebrist? Ska ta en allergitablett med massa vatten och se om det lättar lite.

Hittade ett fint linne på h&m igår!

Work it, work it!

Har precis varit ute på morgonprommis med odjuren och lagat en ordentlig brunch, gott! Ändå sitter jag och tuggar på en Haribonapp.... Skulle verkligen behöva komma igång med träningen! Nån som är sugen på att haka på? :)

Hundfis luktar Blä

Är hundvakt åt lilla Bullen idag/natt. Han o Leja kommer bra överens så det går bara fint :)
Jag bjöd brorsan på min specialité lasagne så vi har käkat och chillat. Såg en film m Jonah Hill och Channing Tatum som heter 21 jump street, den var sjukt rolig :D
Godnatt lovers


Arvin bag

Så jäkla skönt att jag kom hem i så bra tid igår, för det betyder ju att jag redan är uppe och pigg! Tror jag ska baka lite scones, eller bara ta en prommis med Leja och sedan lägga mig på soffan och se lite serier. Är sjukt shoppingsugen, men hittar ju bara sådant som är FÖR STORT. Men har i alla fall hittat en superfin väska från Friis & company

599:- Finns på bl a Bubbleroom

Lonely

Såååå himla ensamt att komma hem helt själv. Har haft en jättetrevlig kväll fylld av skratt, så känns ännu märkligare att komma hem helt ensammen. Tack för ikväll i alla fall. Och tack Lina och Phille som gav mig skjuts hem! Kram

Skatteåterbäring!!!!! :)

Dagen började inte så bra i och med att jag försov mig.. Stressa en hel dag är inte så tvärroligt. Men nu ska jag sätta mig i soffan och koppla av med min bok En dag och ett glas vin. Märkte förresten att skatteåterbäringen ramlat in på kontot, något att fira! :) Dagen känns genast mycket bättre


Saknar husse

Man måste tydligen vara medlem och inloggad med mejl om man ska beställa från hm.com, blev aningen komplicerat då någon redan använder min mejl :C
Lyckades iallafall klicka hem några plagg till slut. Nu hoppas jag bara att dom ska passa. Har ju inte haft sån tur på mina senaste shoppingrundor...

Leja är sååå deprimerad när Johan är borta. Hon äter knappt, vill inte leka, när vi var vid älven ville hon inte bada(!!). Och när jag råkade säga "Saknar du husse?" sprang hon till dörren och viftade på svansen i typ fem minuter. Inte så nöjd därefter :(

Bamserea

Hej babes!
Såg att det är bamserea på hm.com så jag tänkte passa på att fynda lite :) Jag får hundra mejl av h&m i veckan ungefär. Det är en kille i södra sverige som använder min mejladress där. Och han verkar väldigt förtjust i h&m med tanke på alla orderstatusar jag får... Ha ha

1

Sitter på gården o äter smörgåstårta, leverpastej och dricker saft. Leja nosar omkring. Saknar vår man, ni kan höra honom på P4 i eftermiddag!


!

Har precis lämnat Johan på busstationen i är på väg till jobbet. Ångest


Grattis älskling!

Idag har jag bara jobbat halvdag, sedan firat Johan som fyller år idag! Han har fått massa fina presenter, gott fika och trevligt sällskap.
Av mig fick han en fiskeresa till Norge över midsommar, några drag och ett par shorts. Nu sitter grabbarna och spelar en sista NHLmatch innan Johan åker iväg på sitt longboard äventyr. Jag kommer sitta hemma med magsår och gråta av nervositet under tiden han är borta.. Ha ha!
Klicka på bilden för att följa Johan på äventyret!

Ville ju ha sovmorgon

Det var min lediga dag.. Jobbet ringde mig vid halv åtta och funderade på var jag höll hus. Trött och nyvaken fick jag inte fram så mycket vettigt, tills jag blev lite irriterad och påpekade att jag har ledigt idag. Efter ett kort samtal återgick jag till sängen och höll precis på att SOMNA då jag fick ett sms från chefen "förlåt att vi störde", typ. Nu ska jag försöka sova lite igen. Ville ju ha min sovmorgon!!!!!


Kalaskaka

Har precis bakat en god blåbär/hallonkaka och är på väg i säng. Johan fyller ju år på onsdag så tänkte att jag bakar lite idag och fryser in så går det lätt o smidigt på onsdag. Godnatt nu mina vänner. Hörs imorgon, jag är ju nämligen ledig! :)
Kram!


Kändis-flickvän ;)


Vk var hos oss i lördags och intervjuade Johan inför hans resa. Läs mer på Longboard på norrländska!

Två ting

Hej! Vill börja med att be om ursäkt för min kassa uppdatering. Jag har varit helt slut efter allt slit på jobbet, så har helt enkelt inte orkat skriva något.
Sen vill jag visa er de två ynka grejerna jag hittade på stan i fredags
En skön slappartröja med dragkedja i ryggen. Köpt på Vero moda.

En ring i form av en fjäril, som jag hittade på Accent

Godnatt

Försöker se ett avsnitt av Community, men ögonen liksom fastnar och jag börjar dagdrömma hela tiden. Jag måste bara berätta nåt roligt innan jag somnar. Satt i bilen idag och zappade förbi rock klassiker på radion. Dom sa något i stil med "Vill ni höra på Adele eller Robyn.... Då får ni bläddare vidare det här är en riktigt radiokanal". Så fortsatte jag zappa vidare, hamnade på Rix FM som spelade Robyn. Ha ha. Zappade vidare till Mix megapol gissa vad dom spelade? Adele, såklart. Hahaha

Längtar

Jobb från 7-22. Med rast förstås. Men orkar inte med nånting annat idag. Blä. Längtar till Gotland.

I

Är. Så. Himla. ARG. Letade kläder runt hela stan men allt jag gillade var för stort. Till och med XS. Allt från skor till skjortor o skålar. Ha ha. Hittade dock en fin ring och en oversize-tröja, kan visa imorgon :) godnatt!


Hörs sen!

Jag har precis slutat jobbet och ska bege mig ner på stan för lite shopping. Känner att det är dags för lite nytt i garderoben. Skor skulle inte sitta helt fel heller.

Ikväll funderar jag på att sticka på Allstar där Nelly.com har modevisning. Men vet inte riktigt, ska ju jobba imorgon. Kanske bara går ut och äter med kärleken.

Hörs sen!

RSS 2.0