Sep. 30, 2012

Hälsat på mitt söta kusinbarn idag! Jag var inte lika intressant som tvn hihi!
Jag känner mig lite varm och seg. Går sönder om det är ännu en förkylning.. Får sova ut ordentligt imorgon för jag är nämligen ledig. Men fr o m ons har jag en utbildning, så då gäller det att vara alert! Hoppas ni alla får en bra start på nya veckan!


Nuit

I fredags fick jag i mig mjölk, och överlevde. Amen!
Igår döptes mitt vackra kusinbarn, åh hon är såå vacker!
Idag tänker jag på att göra massa bra-saker, men ligger lika förbaskat bara här på sängen och dagdrömmer.

Det var inte allt för länge sedan jag köpte Armani code parfymen, men råkade känna doften av Boss nya nuit, och kunde inte låta bli! Den luktar FANTASTISKT! :)


Beauty blush

Haft en helt vanlig dag med jobb! Stack ner på stan o mötte upp en kompis efteråt för lite middag :) Hittade även en rouge jag varit ute efter. Bareminerals har ju nya kompakta rouge, så några butiker har gått över helt på dem. Men jag hittade en lös på kicks i rätt färg! Det var dessutom rea på den i och med att det säljer ut alla sådana. Färger heter Beauty, 230 kr!


När du inte förstår det enklaste av saker

Jag och min kära syster träffades på en fika ikväll. Kändes som vi kunnat sitta och prata i evigheter, men vid stängning bestämde vi oss för oss gå hem och ses en annan dag :)


Nytt

En fin, mysig, varm hösttröja jag hittade på Rut mfl igår och mina nya jeaggings!


Jag ska måla hela världen

Skulle verkligen behöva fara till frissan och färga min hemska utväxt, men det får bli en annan dag.. Tar ju sån tid.. Ha en fin dag! Kram


Hittat lite fint!

En ring och en tröja på Gina:) Samt ett par "jeaggings" på Vero moda. Är så less på dr denims, dom torrfäller så mycket och efter ett par tvättar är dom helt urtvättade.. Ni ska få se de nya från Vero sen. Sitter just nu på Waynes och fik/pluggar med en vän :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/791863/images/2012/pic_505c991f9606ee77b091e826.jpg" class="image">


Filmtips

Eftersom att min enda lediga dag i veckan blir imorgon har jag haft lite minihelg! Ätit pizza, sett film, ätit chips och godis sant druckit vin och cola :D allt detta EFTER träning såklart ;)
sett en jättebra depp/tänkar/kokofilm också: detatchment!


Försöker detta igen då..

Jag har tänkt skriva högskoleprovet i oktober om inget annat dyker upp. Tränar lite läsning med the economist, intressant! Så man hänger med omvärlden lite bättre :)


Nog poesi för en afton

hej vänner!
jag saknar att posta bilder och skriva vad jag sysslar och pysslar med. men eftersom jag är helt beroende av appen för att kunna göra detta och bloggens app suger blir detta lite problematiskt. Kommer förstås testa appen igen, vem vet den kanske fungerar bättre nu? Svaret på den frågan får ni imorgon. Inlägg or no inlägg, that's the answer. Nog poesi för en afton. God natt.

Instagram

MVictory, kommer uppdatera där oftare än här.. Som det verkar ;)


RSS 2.0