Min helg!

Tog inte så många bilder, utan passade på att njuta av naturen istället!


Precis vid älven, där vi fiskade.. Jag fick napp en gång, men började gråta för att jag tyckte så synd om fisken. I min panik kunde jag inte få lös kroken från firren så Johan fick komma till undsättning. Han tog loss kroken och stoppade tillbaka fisken dit den hör hemma, i älven! Leja sprang runt så glatt, aldrig sett henne så lycklig tror jag

Vi eldade för att få lite värme. Slutade med att vi fick ställa oss i sovkläder utomhus.. Höll på att svettas bort

Där fick ni mamma o pappa! Jag klarar mig visst utan all "lyx". För här stannade vi över natten, utan el, vatten, tv och annat. Och jag överlevde ;) ha ha. Dator fick däremot hänga med så vi kunde se film

Detta var alltså fre-lör.
Lördag stack jag till ena syrran som fyllde år och fikade o sånt där. Och senare på kvällen stack jag ut med ett gäng och firade en kompis som också fyllde år! Men först var jag med Johan och ett par kompisar till honom

Bilderna tar tyvärr slut här..
Idag har jag bara slappat.. Ätit pizza o chips och druckit cola. Legat i soffan och sett film o serie. The kings speech, skitbra. Och Community, en tjill serie!

Som ett litet barn

Jag är ju helt värdelös på att uppdatera.. Men nu är det helg! När Johan slutar ska vi sticka iväg till en övernattningsstuga, utan vatten och el, och stanna där över natten. Känner mig som ett litet barn i väntan på tomten typ. Har aldrig varit där, eller nånstans liknande förut, så det blir spännande!
Sen imorgon bär det av till stan igen. Ska på Corona o se Veronica Maggio... Om klantskallen här får tag på nån biljett dvs.
Ska ta med mig kameran så ni får se bilder efter helgen!
Puss på er

TADA!

En ny dator. Det var på tiden. Johan förbjöd mig att köpa en Acer. Men har letat 14" hur länge som helst, och när denna dök ner på ett reklamblad i brevlådan slog jag till :) Har inte hunnit sitta vid den speciellt mycket. Men jag gillar den ändå!

Har inte haft tid

Har jobbat, jobbat och jobbat. Men nu har jag tid!
Fick (läs skaffade mig) ett paket, ett efterlängtat sådant
Gissa vad!
O igår fick Johan en körning till Ikea i Sundsvall så han kom hem med några finsaker. Bl a två linnen och en tröja till mig! Tack för det finis :)
Nu ska vi gå o ta upp tvätten från tvättstugan pöss


Satan i gatan så bra!

Klockan är inte ens 7.00, och jag behöver inte stiga upp förrän om ett par timmar.. Men vad gör det när Veronica Maggio släppt sitt nya album Satan i gatan. I love it! Har redan hunnit nöta in flera låttexter. Oh, så underbart!Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt tänkte ut en dialog mellan oss och allt lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen

Bråkblogg

Blogg.se har bråkat med mig, säkert med er också.. Men imorgon kommer roligt att läsa!
Nu ska jag sussa. Godnatt!

Bio, middag, biljard

Haft myspys med Johan idag.. Vi partajade igår, så kändes smart med en lugn kväll :)
Vi har sett Hur många lingon finns det i världen, käkat middag på Angelini, och spelat biljard. Nu sitter jag helt utslagen i soffan och funderar på att gå o lägga mig. Tror jag gör det. Ja, så får det bli.
Godnatt

Ränta

Kollar på Lyxfällan.. Gosse, vilka idioter det finns!
Jag brukade vara en slösare.. Sedan blev jag en sparare. Nu tror jag att jag ligger nånstans mittemellan. Lagom. En riktig svensson.

Har ännu inte läst ut Änglar, så nu tänker jag läsa lite
puss!

Skippar orden, och kör på bilder istället

Tja! Och varför har jag inte skrivit något på flera dagar, undrar ni. Jag har flyttat in på gymet, säger jag.. o ljuger! men jag har faktiskt varit väldigt duktig. Känns liksom i kroppen.
Jag o syrran kör ego all the way

Grabbarna went loco & badade med isflak

Blev förstås kallt.. så fick bli mys i badkaret efteråt.. Inte till min stora förtjusning

Haft det ganska rocknroll som ni ser!

RSS 2.0