BLÖ

I fredags käkade jag o J hos mamma. Sen skulle vi dra till Alex och mr B. På vägen kraschade vi in i en snödriva.. Tog typ hundra år innan vi kom lös och kunde fortsätta färden :P När vi väl var framme hade Alex somnat! Men vi lyckades dra upp henne. Vid 12-halv 1 drog vi på Olearys. Igår for vi till Holmsund, käkade o så, sov.
Ska snart glida iväg med Alex och städa nån lägenhet. I need money. Så.. ah, pzzzz :)

You are my baby love

Jag har världens finaste mään. Vi båda var skitlata igår. Ingen orkade göra mat eller så.. Så runt 21 hoppade jag i duschen och sket i maten. Sen när jag kommer ut har Johan gjort värsta middan, tänt ljus och gjort skitmysigt :)
Idag blire kanske utgång med brudarna. Återstår att se :)

Pluggnani

"Folk säger att jag var aspackad ihelgen.. Men det minns jag inte!"

Hit the road

Där rök mitt studiebidrag. Glömde min mobil hos Johan igår, alltså no alarm.. Drygt. Men ska försöka hitta nåt extrajobb. Det behövs. Jag är van att ha hyffsad ekonomi, och nu är jag broke.. Efter jag slutade jobba osv. Det är svårt fan! Blööö

Stört mycket snö

Vilket trevligt väder vi har, huhuhuu.. Har sovit några timmar, vaknade av nån konstig dröm. Kan ha varit nästäppan också. Men det är ju inte så noga. Nu ska jag gå ut o skotta lite, så det går liiite snabbade för Johan att ta sig iväg när han börjar jobbet. Skitväder!

Klyftiga klubben

"Har du klippt dig? Så där långt hår hade du inte sist jag såg dig."

Breakfast Club

Älskar att vakna när det är sköön musik på MTV / The Voice eller vafan som helst. Det gör min dag. På riktigt. Att vakna bredvid min älskling kan ha en liten del i det hela också ;)
'
Alexandra Burke ft Flo rida - Bad boys


Kattskalle walkin' out the classroom

Den världsberömda regissören Anton Corbijn regisserar nu storfilmen The american med George Clooney i huvudrollen och har ”beslutat att spela in öppningsscenen i vackra Östersund”.
Såååå, just nu befinner sig Clooney där! Filmen släpps 1 september i USA. Så det är ett tag kvar!


If you asked me how many times you have crossed my mind I would say once, because you never really left

Lite bilder från Pipes i fredags!

100125

Har inte orkat uppdatera nåt. J's internet är skit och, ahh.. har inte orkat hos mamma. I fredags for vi med Alex och Daniel på Pipes, träffade lite folk & sådär. Det var trevligt :) I lördags käkade vi hos mamsen, drack lite och bara tog det lugnt! :)
Väntar otåligt på att Sanne ska skicka bilder från Pipes! Kommer upp senare :)


100123

Ehh, bättre sent än aldrig..

Nu ska jag och Johan se film och mys. Laterzz

I luv ma baby, yupyup, I love ma boooiii

Shenna fellas.. Jag och Johan sitter hemma hos mommy och dricker lite drinkar osv, käkat middag och så. Väntar på att Sanne & co kanske ska komma förbi. Blir nog en lugn kväll bahh :) Emil jobbar på mitt videoinlägg, så det kanske dyker upp snart. HAHA :) PUSS PÅ ER :)

100122

HEJHEJ :) Nu är äntligen denna skoldag avklarad. Har faktiskt fått bort en del grejer. Sitter och busar med Emil nu, lägger upp ett videoinlägg lite senare. Den kommer va kul! :D Mys ikväll med Johan, Alex & Daniel.. Får se vad vi hittar på. Laterzz

100121

Heyheyhey! Idag var en lättsam dag. En lektion på skolan, lyckades komma sent. Som vanligt :) Johan hämtade mig till honom, sov nån timme. Sen kom J's pappas TOKSÖTA vovve hit. ÅHhh, hon är skitsöt. Vill äta upp henne. Hon åt på mig. På händerna. AJJ. Åh, meningslösa skrivande. HEJDÅ :)

It's a good day

Första morgonen på ett tag då jag inte känner mig helt förstörd när jag vaknat. Ska klä på mig och sticka iväg till skolan. Har bara en lektion idag. Det borde jag palla. Have a nice day! :)

Umeåvimmel

Hahhaa, vad är det som händer här? Alltid så roliga vimmelbilder. Tur man (nästan) aldrig är med :D


Eh, jag är ingen toffel. På riktigt


:)

Wordboner

Börjar känna mig rätt bra. Frisk.. alltså. Och bra. Bäst nästan. Så nu äre färdiggnällt tycker jag. Ska fräscha till mig lite och försöka hitta orken att fara förbi skolan en sväng. Nä, jag skiter nog i det. Har bara en lektion imorgon. Så jag far dit då istället :D

En räddare i nöden

Petter - Fast för evigt

Han gör det igen! En riddare i nöden, nya albumet

Nuts


Blööö, drygt att vara sjuuuuk... Jag kommer bli Photoshopexpert om jag inte blir frisk snart! :)

100119


Hade precis avvänjt nässpraysanvändningen, så blev jag sjuk. Hade även slutat dricka energidryck.. Johan lämnade en Powerking här imorse.. You can figure out the rest!
Närå, ska inte skylla på honom, började med energidrycken för länge sen:)

There's no fear in fierce


H-O-T!
Nu ska jag försöka sova igen. God.. morgon

Blame it on the alcohol

Här kommer några bilder från Emils B-day. Har hört att ryktena börjat spridas. Här har ni bevis. HAHA :D
GO EMIL, GO EMIL, GO EMIL! huhuh, har även en video på när han.. "dansar" ;)

Självklart sparat det bästa till sist!


Hihihiihh, nu ska jag mysa ner i sängen med älsklingen och hoppas på att jag är frisk imorgon!
pz

Blööööö

heeyy, lite dålig update i know. Igår firade vi mr Hagglov, 18 idag. Grattis! Det var inte så spännande. Jag torkade spya och var en "megabitch" mest hela kvällen :D Finns några bilder från innan det spårade, lägger upp sen ;D Har blivit sjuk, så jävla drygt. Tur att Johan tar hand om mig hiihihi, han är ute och köper mat nuuuuu :) Bajs, orkar inte skriva mer.
määzz

100115

Ännu en dag utan att fått nåt vettigt gjort. Har precis insett att jag typ kommer tappa studiehjälpen = en fattig awiee! :( Men ska försöka lösa det på nåt vis. Blir inga fler sovmornar på lektionstid. huhuhu.. Ska försöka iallafall. Vad härligt att få gratta så många människor. Blir så himla glad när jag ser mina nära & kära glada!=D


Platespotting

Nu har jag äntligen börjat plugga på riktigt, fan vad bra det känns. Ångestklumpen börjar lösas upp eller nåt. Haha! Life's goood, yup! Pluggar, lyssnar på gammal musik och fjantar. Typ 10 år gammal eller nåt. Det är kul ;D

Platespotting
är en lek där man letar en bil vars reg.nummer slutar med siffrorna 001 (i de fall reg.numret består av tre siffror, som t ex i Sverige, Estland, Finland, Litauen och delar av USA). När man funnit denna går man vidare och letar efter 002. Leken fortsätter till man nåt 999
Grattis Niklas Rosenius som nått 999 på två månader
HAHAHHAHAH

När ångesten kommer krypande

Drygt att jag har skitmycket plugg att göra.. Men hittar alltid ursäkter för att slippa. Så jäkla dumt när det är för min egen skull. Jag bestämde mig nyss för att minimera skolarbetet, för att öppna Mozilla och blogga. Stupid, jag vet. Men mitt liv är rätt underbart nu. Så jag ska nog klara mig. Ska ba bestämma mig för att fixa detta. Snarast. :)


You light up my life

Fan vad det är mycket som händer ihelgen. Syrran fyller 20 och firar det o Åsele, Vahe fyller 20 och firar det här i stan nånstans(?) Emil fyller 18, sist och minst min systerson fyller 8! :) Så det är en del födelsedagar. Ska nog ta med Emil ut på krogen om he wishes so :) Sen fåre nog bli som det blir med resten. hihihi
Vad ska man ha på sig på krogenrå? Inte detta iaf...

Allvarligt?! Bilden är hittad på umeå vimmel.. Hur tänkte hon när hon bestämde sig för att gå ut utan byxor, trasiga, genomskinliga strumpbyxor. Och sedan två skärp till det? NUTS!

Tiger + lejon.. En liger?

Gissa vem som redan är vaken?! That's right bitches, ME! ;D
Trainwreck.. minst sagt. Börjar skolan halv 9, så jag har ett tag på mig att somna om osv.. lolz :)
Kolla vilka gulliga LIGERS. haha.. Blandning mellan tiger och lejon heter tydligen så. Liger.

Tänk er att gosa med dom där söta gullnosarna, ihihiiiih

100112

HEEEJ! Har inte blivit nån update idag. Johan kom från Indiahhh inatt, så vi satt uppe o pratade typ resten av natten. Missade hela skoldagen, yayy! Och idag har vi käkat middag hos hans mor.. Sitter hos honom nu, han har ingen internet tydligen, men jag hittade nåt trådlöst. KINGORS! :) Ingen internet? Inget kanske? HEHE..


Amusement

Ingen magsjuka, yet.. Tänkte hålla mig vaken tills källzmcbrällz kommer till staden, men det blir svårt. Vill somna nu typ. Har lallat runt och gjort olika meningslösa saker för att inte somna. Men nu funkare fan inte. Det är iofs 2 ½ män på tv, så who knows, kanske lyckas =D

A private after party, for two

Inte mått bäst idag, men det började ordna upp sig ett tag.. Fast nu mår jag rätt dåligt igen. Går tydligen magsjuka. Jag vägrar fan. Usch.. yuack;(  Längtar tills min älskling arrives! Vill inte bli sjuk åhhå. I sådana fall ska jag fan bli det nu. Och vara frisk innan ett inatt. Är det för mycket begärt? NEJ.
-Mia vill du på Statoil?
-Nej?
-Konsum då?
-Nej? Varför?
-Nä, tänkte köpa cola bara
-Aha, vill du ha sällskap eller?
-Nä, jag vill inte gå in där.. För jag är där varje dag

100111

Sitter på skolan och har nån frågetävling. Mitt lag suger, alla utan jag såklart!
Är så jäkla trött och mår inte bäst direkt. Tror jag glider hemåt snart. HEJS!

100111


Har inte haft en tidigt måndag på väääldigt länge. Sjukt hur trött man kan vara. Inte haft världens roligaste natt heller. huhuh. Men fan vad effektiv jag ska vara idag. Glider till skolan snart, ska plugga jävel. Kommer dock knappast vara där hela dagen om jag känner mig själv..
CIAO!


Dryga drygaste

Satans skräpmat..? Eller ja, kanske allergin. Har mått illa sedan jag for från Böleäng. Nu sitter jag och typ sväljer spya. Interessant. Urrk. Tänkte försöka sova innan jag verkligen ska kräkas. Men det känns lite too late. Fan vad dåligt jag mår :D Men det är ju lite bra, man känner att man verkligen lever och kan känna. ELLER NÅT?
Aja, nu ska jag skita o spy. yay! ...

100110, det såg ju inte alls dumt ut? Jo.

Tiden har verkligen sprungit iväg idag. Alex ringde och väckte mig runt 12, sen kom hon och Digge och hämtade mig. Vi letade Sanne i några år, utan success. Sedan for vi och beställde junkfood för 400 :- (Sjukt, jag vet) Slappade på Böleäng, fick-tjuvade. Sinion? HAHA. Såg nån konstig film, lallade. Och vi läste den legendariska lappen.
Saltgurka-Mia, Winggirl Sanne, Mia går in i väggen, damm i filtret, Tv-tå, "det finns aldrig en öl för mkt, det är alltid en för lite" Och massa andra sköna kommentarer och anteckningar ;P

NU; Vänta på samtal från Örebro. Sen en dusch och lite sömn!

Den legendariska kvällen

Heyheyhey!
Efter en grymt kul och legendarisk kväll glider jag strax tillbaka till Böleäng för att öppna den legendariska lappen. Vi bestämde oss för att anteckna allt legendariskt på en lapp. Och idag öppnas den!
Sitter och väntar på hämtning nu, och jag har inte ens gått upp ur sängen. Dags att sätta lite fart. Vi ses godingar ;)


Älskling, jag drömde om dig inatt. Du skrattade. Det var kul att höra ditt skratt o samtidigt se dig. Snacka fail att vakna av telefonen, ingen älskling här, bah en packad Alex på andra sidan linjen. Ähh asso, hon är ju bra och allt. Men likzzzom.. Ni fattar vad jag menar ;D hahaha, hejdåååå

Mensvärk


Jag leker DJ medan vi väntar på maaaat!

Fitt tjyvar utan hyffs, vett & skam!

Igår var det full fart hos Alex och Daniel! Jag åkte med Micke till dom efter skolan, blev bjuden på mumsmat och sedan satte det igång. hehe! Blir nog en sväng in i dimman ikväll också. Kanske inte för mig, men för dom andra :)
Slänger upp lite pics :)

GUH SE FENT VA. Jag va pimp och sånt ballt. Fattar att mina bitches gråter på bilden hihihiihihi
Aja, ät anus.. im outttaa here :D
JOHAN JAG SAKNAR DIG SUPERMKT, RING MIG! :):):)

Kesha

Tik tok-Ke$ha har tydligen varit med på fler grejz än Right round och Tiktok :P
Hon har sjungit med Britney, hon var med och skrev låten "The time of our lives" på Miley Cyrus EP, hon har även några låtar i olika serier bl a The Hills. OCH hon är med i Katy Perrys I kissed a girl-video, and more..



Im out, pz! :)


100108

Vaknade för ett tag sen och trodde jag drömt att jag pratat med Johan, men det var visst ingen dröm. Drygt! Haha, men jag minns lite nu. Mmmmh :) Ska skynda mig upp nu och springa till bussen.
Have a nice day!

Michael Jackson - 30 år som artist

...på svt1 right now! Han är så jävla grym!!

Finns inga ord.. Så jag avslutar här!

Årets sämsta modell!

Årets sämsta modell hittas på Modehus.nu Vad kollar hon på? Haha..

























Hey babes.. Sitter hemma hos Alex nu, vi har precis käkat varma mackor. Tog en promenad till Ica för ett tag sedan. Satan så kallt! -20, och en jävla massa vind.. Ogilla! Gruvar mig för resan hem. Haha.. Kommer frysa SÖNDER. Nu ska vi ta ett glas vin och kanske se en film. Puss på er!
Vintips; Ecologica Torrontes Chardonnay mmmmhh!

Dream big

Somnade runt halv 5 imorse.. Vaknade typ för en halvtimme sedan av att telefonen ringde. Ska försöka orka fara till skolan. MongoThoren börjar tydligen idag, och alla andra på måndag. Men ska försöka göra det bästa av den här dagen. Kanske hittar på nåt äventyr när skolan är slut :D

 


Pirat-rekord

Fan vad jag är sugen på att se New moon!! Ska vänta tills den finns i bra kvalla, eller se den på bio ihelgen. Avatar skulle va kul att se också. Den ska tydligen ha blivit nedladdad 1 miljon gånger på bah en vecka! (Mest illegalt nedladdade filmen hittills) New moon ligger på andra plats med 610 000 nedladdningar.. Detta enligt vk, så kan lika gärna vara BS..




100106

Heeeej! Så jäkla sjukt.. Jag som vaknat runt 6-7 flera dagar har nu sovit tills för en halvtimme sedan typ. Insane. Men rätt skönt. Tror jag höll på bli sjuk. Men nu känns det rätt bra. Såg Green street 2 igår. Den var okej. Blodig. Lite för blodig ;P

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan göra något vettig av den här dagen! :)
Pözzz

100105

Vad fantastiskt det är att man bara kan lyfta på en lur och prata med någon på andra sidan jorden :)

:D Har nyss ätit plankstek med la familia. Tror att syrran håller på med nån efterrätt nu.
Men jag är så jäkla mätt, att jag inte orkar nåt mer! ;D
Trevlig kväll babes. Jag ska nog bara hänga runt här hemma. Kanske se nån film eller så…
-∂wiee

Bloggandet torkar i samma takt som huden! ...

HEJ mina kära vänner! Imorse kom systersonen hit igen, han är så himla lättroad så det är ju hellugnt! :)
Spelade nintendo, såklart! Sen for vi med mamma på Ica Maxi och handlade. Sedan dumpade dom mig på stan med syrran och Anna. Jag köpte Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Den är helt fantastisk. Speciellt på vintern då man blir så jävla torr. Dock rätt dyr (365:- på Kicks) och luktar en smula speciellt. Men den funkar på allt. Eksem, solbränna, munsår.. Ah, allt ni kan tänka er!
(click it)
Har även köpt ett par kavajbyxor och en sjal, på affären bredvid Twilfit. Kommer inte ihåg vad den heter. Nu ska jag lira MARIO!!








100104

Såg nyss Hooligans, med Elijah Wood ni vet. Helt OK :) Hans ögon är helt sjuka! ;D
På tal om ögon.. Jag saknar två. Två gröna..
Skulle vara grymt om nån kunde skicka hem dom + ägare till mig :)

Det finns ju en tvåa tydligen, så tror att jag ska köpa den. Ja, köpa.
Det är ju olagligt att ladda ner så ;D huhuhu.. Är så jäkla trött nu, blir nog att sussa rätt snart.

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

Nyårsbilder!

Surprise, surprise! Här kommer några bilder från nyår..
Började med middag hemma hos Alex och Daniel!

Evamarie fick klart godkänt i köket, maten var kalasbra!

Sen blev vi mätta och knäppa!

Och glada såklart!

Det blev fullt i magen, men jag drack och åt mer ändå! ;D

Det kom lite annat folk

Dom påstår att vi är sjukt lika. Jag ser det LITEGRANN. Vad säger ni?!

Happy Alex!

Jag posade med en Idolsökare. Fränt. Han var G-R-Y-M på sjunga!

På denna bild ser alla så glada ut, så det får bli sista! :)
(Dessutom hade vi för kul efter 12slaget, blev nog inga bilder varken på, eller efter det)

Alla glada? Hehe, Boman ser full ut :D

Godnatt

Jag är hos Alex just nu och ska snart sova. Orkar inte ladda upp bilderna idag, det får bli imorgon.
Godnatt!

Madde, this one's for you!

Håller nu på att ta emot bilder av Alex. Msns nya ta-emot-bild-funktion suger.
Alltså skojar ni.. Jag bli jävligt less! Men kom på att jag faktiskt har en till nyårsbild!

En halv tand, yup! R-E-S-P-E-K-T HÖHÖ.. ;)
Snart kommer lite annat upp!
PUSS

100103 (?)

Haft en dryg natt.. Vaknade efter tre och hade skitsvårt att somna om, sen vaknade jag kvart över 7 igen, då var det färdig sovit. Satt vid datorn lite, rastade Leja, kokade spaghetti, såg I love you, man. Så sjukt rolig film! Kan bero på att Jason Segel är med i den!

Pratade nyss med Alexandra, hon ska snart skicka nyårsbilderna! Men jag hade visst en på mobilen.
På mig och HON.

 



Gratis är gott..

För er som vill ha invite till Spotify / Spotify premium, Lockerz eller Voddler klicka in här!
Man behöver invita 6 personer, sedan göra en kampanj-grej. Typ tävla på nån sida, beställa telefonkort (gratis såklart) Det finns några att välja på ;)
PZOUT

En alldeles för aktiv dag, när man borde legat i sängen, hela dagen

Nyår var kalaskul. Det blev lite bråk vid 3-4 tiden, det sabbade lite. Men då(?) skulle man väl lika hem o sova så! Ska lägga upp bilder senare. Alex har inte skickat dom än!
Vaknade upp igår, fortfarande onykter, hos Johan. Kunde inte hitta min telefon i närheten av sängen. Så jag tänkte gå upp och kolla i jackan osv. Men icket. Jävlar vad det snurrade. La mig i sängen och tänkte sova bort HELA dagen. Då ringer det rätt under örat på mig. Hade på nåt vis fått telefonen under sängmadrassen, hahha!

På dan nångång gick jag mot Alex o Daniel. Var där en stund, sen gick vi över till Jocke. Skulle beställa mat, med hemkörning. Såklart. Vi var jättenoga med att beställa så jag skulle få mjölkfritt. Men när maten anlände påtok för sent hade dom såsat ner hela jävla kebabtallriken = Ingen mat för mig. :(

Alex skulle låna en bil och skjutsa hem mig senare på kvällen. När vi kommer ut till bilen är den helt jävla översnöad.

Så vi började helt enkelt skotta undan snön..
"Alex, fan så typiskt oss om vi skulle stå här och skotta fram fel bil hahahha"

När vi fått fram typ hela bilen stoppade Alex nyckeln i hålet. Men det gick inte att vrida om nyckeln.
Fan så irriterande när vi kämpat typ 30 min i kylan.
Vi gick in igen.. Och bilägaren tyckte att det lät konstigt när han just hade varit ute och kört bilen. ?!!!
HELVETE, det var fel biljävel.
Det var denna bil vi skulle med! Hahahaha!

RSS 2.0