Beauty

Hej mina prinsar och prinsessor! Ni glömmer väl inte att det släppts massa serieavsnitt idag? Jag har fastnat för jättemånga olika. Kommer bli ett helsikke att hinna med alla då jag blivit frisk och börjat jobba!
Följer Pretty little liars, Desperate housewives, Gossip girl, New girl, Homeland, Cougar town, Big bang theory, Community.. Ja, ni förstår! Hehe.. Nu ska jag se Pretty little liars och alla de vackra skådespelarna!


Game-hörna

Kan tillägga att jag fortfarande hostar som en idiot och mår skit..


Game on!

Hittade ett skitroligt (läs: töntigt) spel! Det heter League of legends. Man är en liten gubbe som springer runt med massa andra små gubbar och ska döda andra små gubbar. Jättespännande :)
Och supernördigt! hihi.. Ni ska få se min lilla game-hörna! Postar ett inlägg från mobilen. Pöss

STÖRIGT

Fick ett jävligt störigt mejl

Seri-jävla-ÖST!? Jag som fortfarande hoppas att Pacific paradise ska komma.. Och så händer detta? Men den släpps inte igen. GAHHH

120130

Guuuud vilken jobbig natt. Somnade inte förrän på morgonen. Vid 10-tiden, sen skulle jag till vårdcentralen och "visa upp" min förkylning. Ett plus: jag har inte lunginflamation. Ett minus: de kunde inte göra så mycket. Ett recept på Cocillana och det var det.
Jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Legat i sängen och hostat, och spelat lite tvspel.
Har ni något roligt att berätta så gör gärna det, för jag är såååå uttråkad!
Kramis

USB

Fick igång min gamla dator!!!! Fick över alla bilder etc på en sticka. Ojoj, vad denna sticka skulle kunna göra skada. Haha! Så watch out former friends ;)
Ska kika igenom bilder och sånt. Åh, så kul! Bilder från studenten bl a :) Lägger upp om jag hittar nåt spännande :)

Dresses

Är det omoraliskt att kolla på Confessions of a Shopaholic och bli shoppingsugen? :)
Längtar till våren och sommaren, så man kan gå i klänning med bara ben dagarna långa!


Gaming

Är så jädra less på att vara sjuk! Vill ju hitta på nåt kul.. Vi har dessutom kvar lite småfix med lägenheten som skulle vara kul att greja med. Men jag får nog snällt vänta ett par dagar till. Hade tänkt ringa 1177 igen och försöka få en tid nånstans. Men det är nog knappast lönt, och jag är dessutom för slö för att orka fara nånstans. Så jag ska helt enkelt bara ligga här på sängen tills det är dags att åka på vårdcentralen imorgon. Och kanske spela lite tvspel :)

Brüno

Jag dööör. Kollar på Brüno på 5an. Skrattar IHJÄL mig! Har ansträngt mig så mycket av allt skratt att min feber gått upp.. Kanske beror på nåt annat. Men detta är det enda samband jag ser.. :) Hihi


Systrar i jeans

Den där promenaden var INTE värt godiset.. Bra dock att Leja fick springa runt och busa lite. Kollar på Systrar i jeans på 5an. Tyckte att den var såå bra när jag var yngre!

Saknar mina tjejor extra mycket nu! Alla har liksom splittrats. Så himla tråkigt! Men det blir väl så när man blir vuxen antar jag..
Kram på er

Belöningssystem; GODIS!

Guuud vad jag sover! Vaknade inte förrän efter 11 idag, somnade efter på eftermiddan och sov till 18!
Nu ska jag gå till Ica och belöna mig med lite godis.
När jag och min bror var små och var sjuka och åt hostmedicin fick vi alltid en godis av mamma efter vi tagit den. Annars vägrade vi för den var ju sååå äcklig! Hihi

Mycoplasma?

Är fortfarande sjuk. Vill hitta på något roligt. Gå ut och äta middag och gå på bio med min älskling. Eller gå ut och dansa. Eller ta en lång skön promenad med Leja. Eller hälsa på min underbara mormor utan risk att smitta ner henne med den här förbaskade förkylningen. Ringde 1177 och hon sa att det låter precis som Mykoplasma eller influensa. Hur som helst ska jag till vårdcentralen på måndag om jag inte blivit bättre.
Fint

Bilder från vår fiskehelg i midsomras! Även min första gång för seriöst fiske. Grät när jag fick mitt första napp. Stackars fisk!!!!

Twilight

Åhh, Johan överraskade mig med mat och Breaking dawn när han kom från jobbet. Hade inte sett den ännu, konstigt nog!
Den var faktiskt lite löjlig men ack så charmig, hihi! :) När kommer nästa?!

Ordning och reda ska hållas på freda!

Åh vad dumduktig jag är! Har plockat undan mina små läger i lägenheten och dammsugit heeela lyan. Jag har en riktigt otäck vana. Jag stökar ner otroligt mycket! Och nu när jag varit sjuk har jag gjort små camp på mina mysställen.
1 i och runt sängen. Fullt med kläder, mediciner, sminkgrejer, kartonger väskor mm.
2 i soffan
. Har mitt lilla myshörn i soffan. Där samlas gamla halvsugna halstabletter på små papperslappar. Febertermometern, använt porslin, tomma tetrapak, glas, kläder mm.
3 i köket. Skor på bänken, porslin, plånboken på micron, räkningar, saxar och prislappar, nagelfilen.
Som ni förstår är detta rena mardrömmen för min pedantiske man. Men nu är nästan allt i sin ordning igen :) Förutom min hälsa.....


Dorky

Finns inte så mycket att göra nu då jag är sjuk. Har i stort sett legat i sängen hela dagarna.. Sett alla avsnitt av de serier jag brukar se. Så vad finns då att göra? Kan ju inte direkt säga att ni kommit med så många tips...... Så jag hittade ännu en serie! Den heter New girl och är jätterolig! Precis sådär perfekt humor som jag älskar! Och vet ni vad det bästa är? INGET PÅKLISTER SKRATT!! (vad det nu egentligen kallas..)


You make me love you


Mamma är bäst!

Mamma kom hit efter jobbet idag och lagade mjölkfri lasagne åt oss! Mmmh, så gott! Speciellt nu när jag fått i mig lite hostdämpande och faktiskt kan andas/prata/äta etc :)

Hon visade även upp massa kläder hon hunnit med att shoppa. Jag vill också!! Hoppas jag blir frisk snart...
Kram!

Avreaktion

Jag är så arg! Förbannade vårdcentral.. (som jag i övrigt brukar vara väldigt nöjd med). Ringde imorse och kunde knappt prata för min jävla hosta. Förklarade hur otroligt ont jag har osv osv. Hon skulle skicka ett recept på hostdämpande till apoteket, efter lunch. Efter lunch var Johan på apoteket, inget recept???
Ringde upp vårdcentralen igen. Denna gång fick jag vänta typ en timme på att dem skulle ringa upp. De har ju nåt slags återuppringningssystem. Hon bad om ursäkt och skulle be läkaren ordna det under dagen. VADÅ UNDER DAGEN??? Jag hade ju redan väntat typ sex timmar. Nästa gång Johan hade möjlighet att åka förbi apoteket var kl 17, och vad finns där om inte ett recept på SLEMLÖSANDE?!!?!?! I och med att klockan är över 17 kan jag ju inte ringa och klaga, eftersom det är stängt för dagen.
Åhh, min hosta DÖDAR mig. Jag har så fruktansvärt ONT hela bröstet. Johan har iallafall på nåt vis ordnat hostdämpande åt mig. Kanske jag får sova inatt. TACK ÄLSKLING

Inredningskurs

Var precis inne på Sköna hems hemsida och såg att dom håller i inredningskurser. Både för nybörjare och lite mer avancerad nivå. Grundkursen kostar 4490 för två heldagar, och kursen hålls i Stockholm. Vad tror ni, kan man lära sig något vettigt?!


Hostblandat gråt

Jag har sååå ont i bröstkorgen. Efter att ha hostat sedan igårkväll ringde jag mamma gråtandes imorse i hopp om att få lite tröst. Hon tvingade mig att ringa vårdcentralen, and so I did. De skrev ut en hostmedicin som Johan lovade att ta med hem så han har lunchrast. Det gör så fruktansvärt ont!!!!


Hosta

Har en hosta som känns som ett jäkla rivjärn i halsen/bröstkorgen varje gång jag hostar. Och jag kan tillägga att det är ganska ofta. Så ofta att jag inte somna. Vet att ingefära ska ha lindrande effekt. Men jag har såklart ingen ingefära hemma. Har däremot använt terracough(?) funkar nog inte alls.. Åhhh ska jag aldrig få bli frisk????


Dåliga förlorare




Hahahhaa :D

I'm a goddamn fool but then again so are you...


120125

Hej vänner! Känner mig lite fräschare idag. Har till och med orkat med en dusch på morgonen! Halleluja!
Men nu är jag helt slut igen. Ska se lite Big bang theory, sedan ska jag försöka orka ta på mig nya kläderna och visa er! Får ju passa på nu när jag är ren och fräsch igen.. ha ha

Kalla fötter

Känner mig lite piggare. Eller kände mig lite piggare, sedan gick jag upp från sängen i 5 minuter. Nu mår jag inget bättre längre...
Har inte orkat prova mina nya kläder. Känner inte riktigt för att göra det innan jag blivit frisk och fräsch heller, to be honest.
Någon som har nåt bra "göra när man är sjuk-tips"? De få minuterna jag faktiskt orkar sitta upp! ;(

Zombie

Har sovit sedan midnatt, med endast korta vakna stunder, tills nu! Otroligt. Har liiiite mindre huvudvärk. Men allt annat känns förjäkligt! Jag vill vara frisk och börja mitt nya jobb!
Om jag orkar ska jag visa de andra kläderna som kom i Nellypaketet. Men förvänta er inget...
Nu måste jag vila igen. Kram

Kom kanske inte som en total överraskning


Kom kanske inte som en total överraskning att helgens partyfolk skulle ta ett snabbt stopp i borgen för att lätta på trycket, men ändå så himla trist att förstöra det häftiga konstverket!

Jag vill bli frisk!!!

Längtar tills jag orkar storstäda lägenheten, ta promenader med Leja, JOBBA och tjäna lite pengar, duscha och sminka mig.
Jag är sämst på att vara sjuk. Känner mig så jävla ynklig. Tyck synd om mig

Nya kläder

Hej!! Efter veterinären for mamma o hämtade ut mitt paket från Nelly.com, men jag orkade inte ens öppna upp det. Men nu efter att ha sovit två timmar slet jag upp paketet och drog på mig kläderna! En jättefin vinröd/lila klänning i spets och ett par kängor jag visade härom dagen. Nagellacket är också nytt! De andra plaggen visar jag när jag orkat prova dem... Kram på er


1201???

Jag är helt död, förbannade förkylning! Ska dessutom med Leja till veterinären kl 13 i VÄNNÄS. Mamma skulle komma o köra oss, för tror ärligt talat att jag skulle dö om jag körde en bil i det här skicket.. Hoppas ni alla mår bra o slipper hemska förkylningar i år!


Dålig tajming

Är helt slut och mår skit. Klart jag ska åka på värsta förkylning nu när jag börjar mitt nya jobb imorgon..... Ska dessutom med Leja till veterinären imorgon. Har ringt mamma och bett henne komma med, så jag slipper köra. Så jag hoppas att hon har möjlighet att lämna jobbet en stund..
Godnatt!

Snöborg

Häftig va? Kanske lite svårt att se hur stor den är på bild, men den är stor! Hehe


Bilder kommer där

Jättemysig att somna kl 04 för att sedan vakna 08, dyngförkyld! :( Skulle kanske inte lekt i borgen med de kläder jag hade på mig igår.... Jag postar borgbilderna från mobilen nu!

Myskväll

Haft världens myskväll. Jag och min kärlek åt på Angelini, sedan gick vi på Megazone och spelade biljard. Jag vann såklart ;)
Nu har vi sett några avsnitt av Homeland. En ny serie vi börjat se. Helt hooked! Snart dags att sussa. Måste vakna i tid imorgon så vi hinner kika efter hallinredning!
Hoppas ni haft en bra kväll och sköter er ;) Förresten! Här i Umeå har vi värsta snöborgen mitt i staden. Ska visa bilder imorgon ;)

Get dressed and whatever

Det där jävla torrschampot fanns ju inte. Så ska skynda mig i duschen så vi hinner ut o äta innan alla kök stänger. Vad ska ni göra för kul ikväll? :)
Puss!

Torrschampo

Åhhh, så himla svårt att få tavlorna perfekta! Antingen sitter de för nära. Eller för högt eller för lågt. Eller så ryms de inte. Blir tokig! Hur fan ska vi sätta dem!?
Nu ska jag gå på Ica och se om de har Sunsilks dry shampoo! Orkar inte tvätta håret varenda dag längre. O jag är alltid så himla nojig att det inte är rent, så jag tänkte testa den! Har testat Got2b's men tycker att den luktar så himla starkt. Blä!

Ingen som vet, ingen som vet

Vi har ännu inte hittat inredning till hallen, men idag hittade vi två superfina tavlor! Lite svårt att hitta rätt plats åt dem bara..


Visst är dom fina?

Loulou Lamotte

Jag skrev ett inlägg igår och undrade vad som hänt med Loulou Lamotte, men det verkar inte postats?) Ni vet hon som var med i Idol? Sedan blev total förnedrad i Wipeout... Hon var ju så himla grym! Så, nån som vet hur det gått för henne?


Han plockar verkligen poäng!

Satt och kollade på skor igår och hade tänkt köpa dessa två

Frågade Johan om smakråd. Och svaret blir "varför ska du köpa två par exakt likadana skor?"
Haha, allvarligt? Jag tog bara kängan, tyckte den andra var lite tråkig! Kängan kostade under 500 om jag minns rätt. Från Nelly.com


Vårnytt


Ni ska få se plaggen då jag fått hem dom! Typiskt att jag inte kunde tajma så jag fick hem kläder före helgen!!

Mustasch-Mia

Sa precis till Johan att jag önskar mig laser. Ni vet hårborttagningslaser. Jag syftade mest på bikinilnjen och under armar. Vet ni vad han sa?! FÖR MUSCHEN ELLER? Jävla idiot........ JAG HAR FÖR FAN INGEN MUSCH!!!!


Nu börjar jag bli pigg...

Blir knäpp i huvudet av nattjobb. Efter att ha sovit 8 timmar idag, börjar jag bli pigg NU. Nån som vill hitta på något? Fika? Hehe..

Längtan efter sol och värme

Gud vad brun jag var på bilden där jag visade hur det såg ut före renoveringen. Jag ska skulle verkligen behöva bli träffad av lite solstrålar! Ska hålla utkik och se om jag hittar nån prisvärd resa inom kort! ;) Nån som är sugen?

Hemlängtan

Efter två arbetsnätter ska det bli jäkligt skönt att komma hem o dö av i min sköna säng! 25 minuter kvar wiho:) Sen ska vi förhoppningsvis hinna med lite shopping idag. Hallen står fortfarande tom. Kändes ju onödigt att sätta upp de gamla möblerna då vi lix ska köpa nya. Jaja, vi hörs! Kram på er sömntutor


Grattis till oss!

Vill börja med att gratulera min syster, och Emil och Jenny som fyller år idag!
Sedan vill jag gratulera mig själv som precis fick ett väldigt bra telefonsamtal! En kvinna erbjöd mig en heltid på hemtjänsten här i området där jag bor. Skoj, va? Även om hemtjänst inte är direkt vad jag tänkt kan det ju bli intressant!
Nån som jobbar inom hemtjänst eller vet what it's all about? :)

Världens finaste!

Jag tog Johans bil till jobbet ikväll. Och som tack(?) tvättade han min bil hihi :) Förresten, är någon intresserad av att köpa den? Bilen alltså! Det är en röd ford med fyra dörrar o lika många däck. Förresten är det nog fem dörrar ef.som det är en kombi. Tror att den är 14 år, en busig tonåring med andra ord ;)


Renoveringen

Ni ska få bilder på min lilla klädkammare och hallen! Det blev sån otrolig skillnad! Superfräscht!


I bakgruden ser ni den mörka tapeten på hallväggen, och klädkammarens gulmålade(!) väggar, och mörkgröna plastmatta (!!!!) med gamla målarfärgsfläckar(!)


Nymålad hall!

Fräsch klädkammare från topp..

..till tå! :)

Älskar inte renoveringskaos

Så här såg det ut i sovrummet innan vi var klara med all renovering..


Tur i oturen

Heeeej! Så himla trött jag varit efter nattpasset. Johan började lägga golv strax efter jag kommit hem... Ogillades starkt. Men nu känner jag mig väldigt glad. Min lilla klädkammare har blivit jättefin :) Ska visa bilder sen. Hallen är också superfräsch! Nu ska vi bara hitta perfekt inredning :)
Åhh vet ni vad som hände.. Min systerson hade kalas idag, så igår for vi o shoppade lite, däribland hans present. Som jag stoppade ner i en av kartongerna från en annan grej. Och igårkväll när jag var på jobbet fick Johan för sig att städa.. Bra va, för här har det sett ut som satan efter renoveringen.
Idag när vi hade börjat åka mot kalaset kom jag på att jag glömt presenten, frågade Johan om han visste var den var och beskrev kartongen. Han hade såklart kastat den i soprummet.. Hahah! Så himla störigt.
Vi for dit och kartongen låg överest på tippen. TUR! :) ..och lite äckligt

Ursäkta röran

..vi målar om!

Johan och hans pappa, snarare. Det kommer bli superfräscht! Ni kan se under den vita färgen hur mörkt det var tidigare. Så detta kan bara bli bra! :)
Nu ska jag försöka sova nån timme, ska nämligen jobba inatt.. Kram på er!

Solfaktor

Vet gick bra. Matte o husse glada.
Vi hälsade precis på Johans mamma. Hon är helt fantastisk! Hon har varit utomlands ett par veckor så vi har inte träffat henne på jättelänge. Jag vill också till värmen! Bli brun o fin och bara ha det bra!
Tror jag ska kika lite på Solfaktor och Destination och se om jag hittar något spännande nu inför våren ;)

Ångest

Verkar som att min lilla prinsessa fått en infektion i såret efter operationen. Upptäckte det inte förrän sent igårkväll då jag kom hem. Det är nästan lika stort som en halv tennisboll där det är som störst! Så jag har sovit uruselt inatt och vaknade före 7, ringde veterinären 8.00 och fick en tid 11. Så vi hörs nog inget mer förrän ikväll. Ha en fin dag kära vänner!

That's the problem

Sov hela dagen idag, ända tills jag skulle börja jobbet nästan. Hann bara ta en dusch och sedan var jag tvungen hoppa in i bilen. Nu är jag helt matt. Ska se lite Big bang nu!

Alltså

Läkarbesöket gick fint! Jobbet likaså. Nu myser jag i soffan med Leja och kollar på Ashton Kutcher naken. Alltså, jag är inte naken, utan han. På tvn. Kollar på kanal 5!

Kramis

Hej nyponrosor! Jag är supertrött, men ska måla fejset lite sen ska jag iväg o få hjälp med min onda mage! Sen jobbar jag resten av kvällen. Så vi hörs seeeenare. Kramis

Hooked

Pretty little liars är ju såååå spännande! Kommer klättra på väggarna tills nästa avsnitt kommer :D
Och the opening song fastnar verkligen, nynnar på den hela tiden. hehe

Nomnom

Åhhh, Johan kom hem med kinamat idag. Mmmhhh! Ris och friterad kyckling med sötsur sås. Gott!
Fettkoma i soffan nu. Ska försöka väcka upp Leja om en stund och få med henne på en liten promenad. Hoppas ni har det bra!

Hundblogg

Leja var superpigg imorse o ville bara ut på busrunda! Hon blev dock lite trött men efter en liten stunds vila var hon igång igen :) jag är så himla glad att allt verkat gått så bra. Har vaknat varje timme inatt för att se så hon inte slickar i såret. Hon hade lite problem att sova med kragen på, så vi tog av den o lät henne somna i sängen med oss. Myspys!


Aj

Min mage har fullständigt kraschat. Har så himla ont! Ska kolla upp det för tredje gången på onsdag. Kanske blev extra dåligt efter all stress kring Leja och hennes operation mm. Ska försöka lägga mig snart. God natt vänner!


Lovegames

Ligger på sängen o myser med mina utslagna kärlekar, varav den ena opererats halva dagen och den andra suttit med skräck hos tandläkaren. Är så lycklig över att Lejas operation gick bra. Jag har inte ens vågat nämna den typ, av rädslan av på nåt vis jinksa.. Men nu är den över!


Filmmiddag

Vi tog oss till Johans farföräldrar till slut! Vi fikade lite, sedan stack vi o köpte pizza! Konstig ordning. Fika först o middag sen haha. Vi köpte pizza i Röbäck o tog med oss hem. Såg Real Steel till maten, den var mysig! :)

Min prinsessa Leja

Myser med min ros idag. Hon är så fin, min lilla tjej :)
Skulle vilja sticka till Johans farmor o farfar o hälsa på, men jag känner mig så sjukt seg!
Ska försöka jobba upp lite pepp.. Vi hörs sen!

Kommer aldrig tröttna


Good life

Peppar till den här fantastiska låten och videon!

Har duschat och ska snart sätta igång med lite klädvisning för Johan. Haha.. Typ det värsta han vet. När jag inte kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig och han måste agera nån jävla klädkonsult! :)

Melon rush

Köpte en jättefin tröja på Rut m fl innan vi åkte till Sundsvall, utan att prova den. Tog minsta storleken i hopp om att den skulle passa, men icke. Fick jag veta nu, så har precis varit o lämnat tillbaka den :(
Hittar ingen bild på den. Men den var iallafall blå, stickad lite oversize, ah. struntsamma! :P
Ligger o värmer mig under en filt på soffan. Ledsen, vill ha min tröja!!!


Blair's death

Hej mina små hjärtan! Stack ut med syrran en stund efter jobbet igårkväll. Vi var på Allstar, Johan och en vän till honom kom också dit. Supermysigt :) Stack dock hem rätt tidigt eftersom jag hade jobb idag. Hade tänkt gå ut ikväll, men jag är för trööött!
Johan bjöd mig på mat, innehöll bl a en Blair's sås. Fyhelvete vad min mage mår dåligt nu :(

Kommer ni ihåg chipsen jag skrev om för ett tag sedan, de tillhör samma märke


Pretty little liars åter på skärmen

Har precis sett Pretty little liars, det släpptes igår. Så himla spännande! Och de alla är ju så himla snygga! Älskar Tobys säregna utseende. Och Ezra, hur snygg är inte han?! Spencer är så himla vacker! :) Jag vill också vara filmstjärna! Hihi :)

Smoothie

Jag fick överleva natten utan internet. Men det gick bra. Städade och gjorde fint, plockade ner en massa jäkla julpynt. Rensade mm.
När jag kom hem vid 7.30 imorse hade jag tänkt sova bara några timmar. Vaknade kl 15 av att telefonen ringde. HELVETE!!
Stack iväg på gymet och känner mig skitnöjd just nu :) Gjorde en nyttig fiskgratäng till middag och nu mumsar jag på en smoothie, gjorde på blåbär, hallon, sojaglass och sojamjölk. Mmmh :)

Nattjobb

är typ det värsta jag vet. Men jag ska nog överleva. Går av 07 imorgonbitti. Då ska kaggen i sova lite, sedan ska jag hitta på nåt kul. Känner att det är dags för nåt skoj! :) Förresten, datasnillar se hit! Jag fick ju comviqs mobila bredband av Johan men det fungerar inte! 0% signalstyrka. Vafan beror det pååå blir knäpp. Stod dessutom att efter jag registrerat mitt nummer på hemsidan skulle jag få ett bekräftelsesms, i det fick jag inte. Hur många ggr jag än skickade mitt sk surfnummer.. Helveteee, så nu sitter jag här med mobilen ändå. Hjälp någon?


Hörde efter med grabbarna på forat

Har lekt tekniksnille ett tag! Gick först på Statoil o tänkte köpa comviq-stickan för 99:- Men de hade bara Telias för 300 = ovärt. Så stack hem o snillade ihop mobilen till ett mobilt breband, respekt. Gick dock otroligt jäkla segt. Så jag kollade upp hur stor mängd datatrafik jag nyttjat (läste mac-forat, jajjemen). Fick till slut fram denna tabell
Mobil nätverksdata
Skickat 3,0 MB
Mottaget 26,6 MB

Vilket borde innebära att jag kan surfa en himla massa mer med snabbare hastighet, men det gåR JU INTE. Så nu har jag bett Johan köpa en comviqsticka. Blä, alldeles utmattad av all teknik! Hejdå!

Vi kan inte bara hålla om varandra hela dagarna, då får jag ingenting gjort

Jag ligger o slappar på sängen. Ska jobba inatt, hatar det. Men det är ju bara en enda, så det borde gå bra. Ska försöka skaffa mig ett mobilt bredband så jag har nånting att göra. Har nån ett att låna ut? :)

20120102

Så himla mycket snööö! Bläää. Ser inte framemot morgondagen då jag måste skotta fram bilen! Om nån känner sig skott-sugen, ring mig! :D
Nu ska jag mysa loss här i tvsoffan. Kram på er

Kebabskavsgryta a la Umeå kommun

Jag gjorde värsta smarriga middan idag! Umeåbor, kommer ni ihåg kebabgrytan man fick i skolan? Med tomatsås o grejor? Jag gjorde den! SMARRIG, men omöjligt att få den exakt likadan som den på skolan :) Haha! Till middagen blev det Moneyball. En film med Brad Pitt och Jonah Hill. Den var bra! Men fan vad BP ser gammal ut!! Nästan lika het dock, haha



Bild!

Gott nytt år!


Mat

Är det bara jag som är på städ/fixar-humör idag? Haha. Blev alldeles lagomt hos syrran igår. Vi åt hummer och en toast med lax o skagen till förrätt. Hasselbackspotatis, älgfilé och rödvinssås till huvudrätt. Till efterrätt hade min söta 9-åriga systerson gjort en halloncheesecake. Till det lite granatäpple. Jag fick den klassiska kladdkakan (mjölkallergiker) yummi!
Smällde lite rakter på 12slaget, sedan satt vi o myste lite innan vi for hem och sov! Jag laddar upp vår gott nytt år-bild med mobilen inom kort, stay tuned

RSS 2.0