100930

Hej och hallå! Har varit runt på stan och letat skor som en idiot, utan resultat.. Tycker att alla ser så konstiga ut. Nit-modet har gått way överstyr. Typ random prickar på alla skor. Långt ifrån snyggt på många av dem!
Nu myser jag i sängen med datorn och gosaker!

Svinvaccinet

Läste i tidningen om pojken Reidar som strax efter svininfluensa vaccinet plötslig somnade helt random. Även hans motorik försämrades. Han har nu fått diagnosen narkolepsi. Det är över 80 personer som fått narkolepsi efter svinvaccinet, så nu ska Läkemedelsverket utreda om det finns en verklig koppling mellan vaccinet & diagnoserna. Efter jag hade vaccinerat mig svimmade jag flera gånger om dagen i säkert 10-15 dagar . Skitobehagligt. Rapporterade dock aldrig det.. Men nu svimmar jag nästan aldrig :)

Brumbrum!

Har varit med min goa systerson hela dagen. Hämtade honom till mig när har slutat skolan. Vi spelade Left 4 dead och åt gottes. Sen stack vi på pizzerian med Johan och åt middag. Efter det stack vi in till stan och spelade biljard en stund! Helbra dag!
En bild på mina favoritkillar :)

Alla som inte tankar är upphovsmän


ZZzzzZzzZz

Vad har hänt med mitt sovande? Förut kunde jag sova flera dygn i sträck typ. Nu kan jag knappt somna på nätterna. Men lyckades somna runt 2 inatt, vaknade när Johan for på jobbet. Han började 7....
Men nu har jag ätit frukost och ser på According to Jim, love that show

Judith & Judith!


Galet likt.. fattar inte.. åhh så kuul! Nu ska jag försöka sussa
Godnatt

Aint enough

Idag har jag haft fullt upp. Sov dåligt och for iväg på äventyr efter 10 imorse. Gjort lite allt möjligt. Bl a fått mig min första egna bil. En Nissan micra från stenåldern, stenhård!!

Så nu är jag skittrött men kan inte sova. Samma som förra natten!
Hehe, har tvn på & såg nyss en ny (?) Comhem-Judith reklam. Klockren! Ska se om jag hittar den :)

Carlos Slim Helu - Världens rikaste man

Mexikanen Carlos Slim Helu är rikast i heeela världen. I år har han gått om både Gates och Buffett. Han är god för 53.5 billion DOLLAR. Alltså.. det är sjukt mycket pengar!



You can't handle me


Mh, mh, mmh..!


Äntligen lever min dator igen!

Har hittat en laddare, så nu äntligen kan jag använda min dator igen! Min förra laddare sprängdes ju. Men det har ni säkert läst om hehe.
Och nu har jag även jobbat min första vakna natt på boendet. Från 9 till 21. Där vid 3 - 5 tiden var det riktigt tungt, men annars har det gått bra!

Gotland i somras! åhåå, kan det inte bli varmt igen!!!!!!! Var typ is på bilrutorna när jag skulle hem imorse :(

Middag, fylla, panikattack mm

Gårkvällen fick en härlig vändning, istället för hemmamys med levande ljus och middag hos Alex blev jag askalas och blev buren iväg till en annan tjej. Vaknar upp bakis här hemma halv 11. Istället för att sova riktigt länge då jag ska jobba inatt, vaken natt. Mådde skit piss. 
BLÄBLÄ. Men jag hade kul igår :) Träffade gamla kompisar o så!


Det finns ingen money

Ikväll ska vi till några kompisar och fixa mat och äta, och just nu håller jag att göra mig iordning till Al-fadji på P3! :D
http://sverigesradio.se/p3/
Imorgon ska jag jobba (vaken) natt för första gången. Så min plan är att partaja ikväll och sova lääänge imorgon. Och på så sätt ska jag alltså orka med hela natten ;)
Säger som Fadji; Intressant!

I wanna be on the cover of Forbes...

Jay-Z's bok Decoded släpps den 16 november. Den ska innehålla illustrationer och förklaringar till 36 av hans låtar. 
Här pratar han om sin vers på låten "Most Kingz" som ska finnas med i boken:


Jag måste

Jag måste fixa en ny header. Och jag måste köpa en ny dator / ordna fram en fungerande laddare. Hjälp?! En dell, common! help a poor girl out. hehe.. Ikväll skulle jag och Johan egentligen iväg och tävla om vem som ska bjuda den andra ut på middag imorgon, men Johan ba ligger och sover! Han blev väl rädd för att förlora



100920

Jag har inte bloggat på länge, varför? Joo, min laddare pajade ju. Och för att jag har haft fullt upp utan att ens ha ett jobb. Ihelgen har vi festat lite. Fredags var vi hos Alex och Boman ett tag, sen for vi på Olles. Träffade en tjej från min gymnasieklass, hon började genast prata skit om sina bästa vänner (dom var det iallafall under skoltiden) Bra där!
Och i fredags hade Johans jobb styrt upp. Var på Invito och åt mumsmumsig mat! Carpaccio på oxfilé som appertizer och oxfilé även till huvudrätt. Riktigt gott, det måste jag äta igen! :)
Blöh, nu har jag skrivit färdigt. Ska styra upp laddare snart. Eller köpa en ny dator.
Stay tuned

Min laddare sprängdes

Nu har jag ingen dator.. Vaknade imorse, min hund märkte såklart detta och blev megaglad och hoppade upp i sängen. Sen helt plötsligt började det "poffa" kollade ner på golvet och min laddare (till datorn) sprängs typ. Det poffade och gnistrade! Skitläskigt! Så nu har jag ingen dator! Lyckats paja två laddare already.

Rihanna live = skavsår i örat

Kollade på vma en stund igår.. Fastnade när Eminem sjöng, han är cool. I like him. Sen kom Rihanna med hennes kråksång. Satan så dålig hon är! Jag gillar henne på radion, men live.. Hjälp! Så sjukt dålig. Minns för nån sommar sen när jag och en kompis hörde henne på tvn, god.. she is one bad sångerska.

Hennes röst lite bra typ en hundradels sekund på varje mening.. Men gillar henne på radion iaf. Så funkar ju att dansa till ;D HAHA

Koko

Nä, alltså.. jag orkar inte med plus och minus. Allt blir en jäkla röra i skallen. Men jag tror ändå att jag har bestämt mig. Står mellan två partier. Nej, jag kommer inte säga vilka :)
Nu väntar jag på mamma och Johan så att jag kan börja med middagen. Ska göra nån kycklingwok!

Miljöpartiet

Jag och min syrra började precis diskutera politik. Och jag inser att det är ju fan val riktigt snart. Sitter och lusläser hemsidor och grejer nu. Måste bestämma mig. Alla med rösträtt; RÖSTA!
Miljöpartiet: höja alkoholskatten. I den rödgröna budgeten våren 2010 föreslås höjning som motsvarar 2:50 för en vinflaska som idag kostar 70 kronor. En flaska sprit ökar i pris med ca 24 kronor. PASS!
sänka momsen så att det blir billigare att reparera trasiga saker, äta på restaurang och klippa sig. HELL YEA!

Går snart vidare till nästa parti. Stay tuned för fler plus och minus! hehe

Min pappa, min mamma, min syster

Min bästa vän, min älskare, min man, min bror, mitt uppslagsverk, min tröst.. Ja mitt allt. Låt mig få presentera min Dell!

Hm, jag vill ha en ny dator.. typ en rosa liten gullig! Ska leta nuuuuu

För bara typ fem minuter..

Har varit runt och flängt hela dagen. Men har inte köpt något till mig själv. Blev en present till Johan, ett tvspel som han ville ha :) Och massa mat, vilket iofs är till mig! Tog med min lilla Annis och träffade vår gode vän Emil en stundis

100914

Det bäste med att vintern är på väg är nog att alla bra serier drar igång! Nu på morgonen har jag hunnit se Weeds och Gossip girl! Mina favoriter fosho :)

Ja, jaa, hihi jaa, ja hihi dakkdakkdakk


Haha :D skitkul att skratta nu, för jag har tappat rösten nästan
Vad gör jag vaken såhär tidigt? Jo, jag vaknade när Johan steg upp & for till jobbet. Sen istället för att somna om lekte jag med rösten. Var alltid hes förut, men har inte varit det på länge.. Så antar att jag ville passa på att göra nåt kul av det ;D hahaha..
Psst, tack Vahe :P

OMG

Vill ut härifrååån! Jag blir galen. Hatar att vara sjuk. Känner mig så jäkla trapped. Har inte orken att gå ut o göra nåt. Orkar inte ens ta en promenad. Hoppas att skiten är över imorgon.
Någon som kan hitta på nåt hemma-skoj? Jag är grymt uttråkad.....

100913

Blir ingen utflykt för mig idag. Stuck in 124. Blev trött av bara tanken på att gå till bussen / köra till stan. Jag stannar hemma idag. Får styra upp imorgon istället.
Nu ska jag se The wire!

Du kommer jobba som superhjälte

Nu ska sjuklingen hoppa in i duschen.. Måste nämligen in till stan en sväng. Åh, trodde att jag skulle vakna och känna mig helt frisk. Men nä, inte idag.. Kanske imorgon :) Så fort jag känner mig bra ska jag iallafall till Örebro. Till min fina fina vän Hanna!

Väntar med spänning på kollektionen från H&Ms nya gästdesigners!

Det är två herrar från det franska modehuset Lenvin som gästdesignar för HM i höst! Jag har kollat in Lenvins egna vinterkollektion, lots of hot-ish clothing!

Kollektionen landar i 200 hm-butiker och på nätet den 23 november

share image

NYFIKEN!!!!!


100911

Jävla förkylning.. Har tagit över mammas ställbara säng, så jag ligger här och kollar runt lite på Nelly och andra sidor. Tröstshoppa så man blir frisk kanske? hihi

In sickness and in health?

Jag som var så jäkla sugen på att gå ut o dansa blev dyngförkyld istället.. Känner mig inte helt död nu, men igår och imorse.. fakk! Ska se några avsnitt av The wire, om jag lyckas hålla mig vaken.
Hoppas ni får en trevligare helg än mig!

Prty like a rckstr

Johan börjar bli frisk och nu känner jag hur febern börjar smyga på. Jävla skit. Jag tänker inte bli sjuk! Snart är det helg och jag är ledig. Jag ska hitta på nåt kul! Vad ska ni göra?
Jag vill dansa!!!


Bestäm vad jägaren ska göra med björnen!


hihiihhi, kul va?!

Mia Fettarm Smalben

Efter att Johan hade fetdissat min mage bestämde jag mig för att ta med mamma med på stan och tröstshoppa. Köpte fyra par jeans! :) Svårt att hitta för mig med så fet mage och så skinny legs.
Här är två av dom.

Gillar tröstshopping. Blev även lite tröstkäk, mjölkfri kebabpizza. mums!

Älskling, kolla vad din mage har blivit stor.. Du är inte gravid, va?

Jag måste shoppa.. Har blivit för fet för alla mina jeans.. Tack Johan för det! Lät som han gjort mig på smällen, så är det inte. Bekvämlighetston. Här kommer en intervju med min pojkvän Johan.

Hur känns det att du fått din flickvän att tröstäta i tio månder?

Bra, fast det är rätt tungt ansvar, hehe..
Vad gör du helst en ledig dag?
Spelar biljard. Promenerar med hunden, med mp3n inpluggad i öronen. Eller supa
Biljard med vem?
Mia, eller någon släkting till henne.
Supa? Vad menar du med det?
Lite alkohol i rask takt tills skiten går bananas
Haha, okej. Var och med vem super du helst? Är du en partyprisse eller köksfestare?
Jag är både och. Jag partyprissar i köken, helst ensam
Beskriv dig själv som person
Som Sex and the city 3. Som en film alltså, om den skulle finnas. Och jag är en tobleronefantast.
När Johan fått fundera på frågan på riktigt svarar han bestämt "jag är som ett latinsk ordspråk på en vägg"
Har du någon ovanlig ovana?
Peta kusar på roliga ställen, typ i en tants hår
Vad drömmer du om?
Att bli rik. Eller att få jama med Iron Maiden.. Nej, Hammerfall!

Härmed avslutas intervjun med några kloka, och välvalda ord
"Älskling, kolla vad din mage har blivit stor.. Du är inte gravid, va? Alltså kolla själv.."

Facebook

Vilken smart grej, va? Facebook. Facebook har många olika sidor. Nu menar jag inte olika sidor som i länkar typ, utan egenskaper. Något väldigt fantastiskt är att olika människor kan välja att, med varandra, starta en hel konversation.. I DITT FOTOALBUM!

Well, bild-konverserare, listen up! I got news for you

1. Telefon (modern grej, uppfanns typ 1860)
2. MSN, det populära kommunikationssättet (lanserades typ 2006, så förstår att ni lätt missat denna nymodernighet)

Vid mer information om kommunikationssätt kontakta mig via mejl, (elektronisk post). Eftersom att ni hittat till facebook, borde ni ha en mejl/e-post.

Lol! Närå, jag älskar facebook och allt denna hemsida kan erbjuda. Så snälla, fortsätt ha konversationer i mitt fotoalbum. Finns inget som intresserar mig mer än att läsa om vad just du har gjort i sommar.
.HAR DU:
Ett förhållande: Nope.
En bästa vän: Ja, men inte bara en.
Haft ett seriöst förhållande: nej faktiskt inte
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej inte det heller
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej, deet är ytligt
Fått ditt hjärta krossat: jajjemen..
Skrikit åt en lärare: Om jag har
Kysst någon och sedan ångrat dig: för många
Ljugit för dina föräldrar om var du är: konstant när jag gick i högstadiet ahha
Några smycken som kostat över 1000 kr?: nej använder säällan smycken

DAGENS:
Klädsel: mjukisbraxor och en lila tröjja
Frisyr: utsläppt och halv lockigt
Låt: Kevin rudolf - Must be dreamin
Vill ha: inget, ett jobb kanske haha
Sjuka: inget frisk som en nör kärna, typ
Drog: vatten
Saknad: En speciell
Köp: ingenting
Godis: negerbollar
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: OH FYY FAN


SISTA:
Personen som sms:ade: Patrik
Personen som du kramade: Sara
Personen som ringde dig: papii
Personen som du ringde: Mish
Bilfärd: till gymmet och hem
Filmen du såg: tandfeén


SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Jorå det skulle jag nog
Våga hoppa bungyjump: skulle fega som fan och till slut göra det tror jag
Dejta någon med mycket tatueringar: Absolut tatoos are SEXY!!
Kalla dig själv lycklig: ja det skulle jag kunna göra, till viss del iaf
Hellre ta bilden än vara med på den: är hellre med på bilden
Kunna gråta över en kille: har redan gjort det men bara 1 gång
Kunna gråta över en tjej: ja en vän eller min syster, om något skulle hända dom
Ljuga för någon: en vit lögn har alla dragit
Kunna springa 50mil: haha nee verkligen inte

VAD:

Gör du just nu: sitter i sängen och lyssnar på musik
Ska du göra imorgon: inga planer, kanske gymmet
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Nu lägger jag mig ner och dör, haha ne men typ olika beroende på vad det är
Har du med dig in på bion: vindruvor och kolsyrat vatten
Är det för färg på dina byxor: gråa
Är det för väder hos dig just nu: kallt
Skulle du göra om du vann på lotto: köpa en lägenhet och Skooor i massor

BLANDAT:
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 20 jordsnurr
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: kommer inte ihåg, därför är det kung att berätta hemlisar för mig
Använder du huvtröjor: ja när jag myser eller fryser, oh rimm!
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Fler tatueringar!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Killar, eftersom jag är rätt grabbig i mitt sätt

God natt!

Var egentligen ledig idag, men någon hade skrivit upp mig på listan för jobb. Lite irriterande, men jag hade ju inget speciellt för mig så det var ju bara bra egentligen! :)
Igår blev jag uppringd och erbjuden ledsagsjobb. Tackade glatt ja!

Nu ska jag sova!

Kontrollera att hjärnan är ansluten innan munnen kopplas in

Jäkla snorkväll.. Har iallafall varit hos Alex och Boman. Dom håller på att tapetsera om och greja. Jag vill också!!!!
Men nu ska jag lägga mig o sova i mitt tegelstenstapetserade rum

Har inte tapetserat om sedan vi flyttade in, det var typ fem år sedan.

Heartache every moment, baby with you


Vill inte svammmmla bara, så jag la upp några bilder istället :)

100905

Inatt drömde jag att jag och Alexandra tryckte ner 3 Golden retriever i en tunna. Vi hade tänkt sno hem dom, hahaha :)
Igår var vi ute och partajade med Alex och Daniel m fl. Ska be Alex skicka bilderna sen så ska ni få se på SKOJ! :D hehe

Utkast: Sept. 4, 2010

Dålig natt. Vaknade vid 03, kunde inte somna om förrän typ 05. Drömde att mormor hade tagit med min hund till vetrinären som att få somna in. Stört jag vet! Vaknade helt svettig med Leja i fåtöljen bredvid mig. Kunde finally andas ut hehe


SDs censurfilm

Blev inte så mycket kvar av SDs valfilm när den väl blev godkänd


Sommartider hejhej, kom tillbaka!

Underbara helg. Jag får jobba även denna! Men bara ikväll och söndag em.
Sen ska jag nog träffa min fina vän Alex. Kanske dricka lite vin o prata skit! Så blir det utgång imorgon, maybe! :)

ÅHhh, sommaren kom tillbaka!!!!

När ingen hör dig

Lyssnar på Hallå P3, de pratar om Sverige demokraternas valfilm. Jag tycker att den är katastrof. Riktigt provocerande. Men det är väl det dom vill. Få en reaktion osv.

Hur reagerar ni på filmen? Tell me, I'm dying to know! På riktigt. Berätta

RSS 2.0